- 22 Mayıs 2011
- 1.188
- 1.256
- 333
Ayy cok guzel cikmisSagol canım evde yaptığım testte pozitifti bu sabah 8. günüm. 6 Haziran da kan vermeye gidicem oncesinde kan vermem. Sen kan verdin mi? Hangi aşamadasın suan Eki Görüntüle 3077743

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok guzel cikmisSagol canım evde yaptığım testte pozitifti bu sabah 8. günüm. 6 Haziran da kan vermeye gidicem oncesinde kan vermem. Sen kan verdin mi? Hangi aşamadasın suan Eki Görüntüle 3077743
Benimde 5.gün embriyosu bende 7. Gün evde test yaptım negatif çıktı canım sıkıldı üzüldüm sonra birşey yapmamaya karar werdim test gününü bekleyeceğimHoş buldumYaa demek aynı gün inşallah Rabbim o güzel haberi almayı nasip eder hepimize
Benimde 5.gun embriyosu pazartesi günü kan vereceğim inşallah ama dayanamadım işte bugün verdim, artik hayırlısı ise olsun
![]()
Benim ilk tüp bebekte de aralığı böyle çıkmıştı ama 12.gün wermeştim ben senin erken değil mi biraz kuzum?Kizlar benim beta çıkmış 1 den küçük demek dimi bu yani yavrular gitmiş..Eki Görüntüle 3077876
Şuanda da merkezle yazişiyorum da neden kan verdiniz, bir sorun mu vardı gibi şeyler söylüyorlar anlamadım. Ignelere devam ettirecek herhalde bekliyorumBenim ilk tüp bebekte de aralığı böyle çıkmıştı ama 12.gün wermeştim ben senin erken değil mi biraz kuzum?
Bu platformda gördüğüme göre bu değer artmaz ama yine de paylaşırım. Insallah senden guzell haberler alırız canım dualarım seninle ve tüm isteyenlerleBenimde 5.gün embriyosu bende 7. Gün evde test yaptım negatif çıktı canım sıkıldı üzüldüm sonra birşey yapmamaya karar werdim test gününü bekleyeceğimNe warsa kısmetimizde artık hayırlısı hakkımızda…sonucunu paylaş burada bende paylaşacağım inşallah…
![]()
Aynı durumdayız canimGünaydın herkese. Mutlu haberler alacağımız bir gün olur umarım. Evvelsi akşam kanamam başlamıştı benim de hatırlarsanız beta 75ken.transferin 9.günü. Dr sabah tekrar kan ver dedi 24 saat geçmemişti 122 olmuş. Ama hala kanamam devam. Proluton depot vurdurdum, bugün de vurduracağım ilaçlara da devam ediyorum. Yine belirsiz kaldım yani sevinemiyorum. Yarın tekrar vericem kan.. Yerleşme Kanaması aktif kan da olmaz ama hayırlısı![]()
Benımde aynı cıktı aynı gün yaptırmısız bende paZartesı yapmam lazımdı ama negatif olsun rabbim nasıp etmemıs ben cok umutluydum ama olmadı bozmadım morelı ı her seye hazırlıklıydımKizlar benim beta çıkmış 1 den küçük demek dimi bu yani yavrular gitmiş..Eki Görüntüle 3077876
Nasibimiz simdi değilmiş demek ki . Rabbik her şeyin en iyisini bilir tevekkül etmek gerek..Benımde aynı cıktı aynı gün yaptırmısız bende paZartesı yapmam lazımdı ama negatif olsun rabbim nasıp etmemıs ben cok umutluydum ama olmadı bozmadım morelı ı her seye hazırlıklıydım
Canim doktorum ilac ve iğnelere devam dedi, pazartesi kan vermemi istiyor. Neyse 7 tanecik iğneyi olayım 3 günde az daha morarsin kalçamızBakalım doktorun ne diyecek 8 gün bana biraz erken geldi en az 10. Gün falan olsaydı normal 12 diyorlar ama. Hiç pes etme alışıyor insan Allah güç veriyor. Verirse bir hayır vermediğinde bin hayır arayalım. Süreç zor ama sen ümitsiz olma
Aynen canım ben hiç üzülmedim valla olaydı cok güzel olacaktı ama olmadı üzmeye gerek yok rabbım hakkımızda en hayırlısını nasıp etsın bidaki sefere dıcem ama benım degerler tavan vapmıs tam kan sayımı yapıldı dr 41 tana degere baktı ve kimi cok yüksek kimi cok dusuk valla benden maf olmus galıba ona ğzüldum sadeceNasibimiz simdi değilmiş demek ki . Rabbik her şeyin en iyisini bilir tevekkül etmek gerek..
![]()
O değerler toparlanır Allahin izniyle hiç dert etme. Ben geçen yıl kanserle savaştım degerlerimi hiç söylemiyim bile ona rağmen toparladım kendimi. Sağlıklı doğal beslenmek gerek sadece evlat sahibi olmak için değil önce bizim sağlığımız için. Nasibimizi varsa doğru zamanda gelip bizi bulacak evlatlarımız çok inanıyorumAynen canım ben hiç üzülmedim valla olaydı cok güzel olacaktı ama olmadı üzmeye gerek yok rabbım hakkımızda en hayırlısını nasıp etsın bidaki sefere dıcem ama benım degerler tavan vapmıs tam kan sayımı yapıldı dr 41 tana degere baktı ve kimi cok yüksek kimi cok dusuk valla benden maf olmus galıba ona ğzüldum sadece
Sana cok gecmıs olsun rabbşm şifa versın insallah bidahaki sefere bebişler bizimle insalah Benım progestan fitil ve corpaspın var devam etcem pazartesi tekrar kan vercem benım lekelenmem olmustu devam edıyorO değerler toparlanır Allahin izniyle hiç dert etme. Ben geçen yıl kanserle savaştım degerlerimi hiç söylemiyim bile ona rağmen toparladım kendimi. Sağlıklı doğal beslenmek gerek sadece evlat sahibi olmak için değil önce bizim sağlığımız için. Nasibimizi varsa doğru zamanda gelip bizi bulacak evlatlarımız çok inanıyorum
Sen ilaclari kesiyor musun pazartesiye kadar devam mı ne dedi doktorun?
Ewet onlar test yapmamıza kan vermemize karşılar aslında vardır bir bildikleri deyip bekleyebilsek işte sabırsızız bizdeŞuanda da merkezle yazişiyorum da neden kan verdiniz, bir sorun mu vardı gibi şeyler söylüyorlar anlamadım. Ignelere devam ettirecek herhalde bekliyorum
Günaydın içinizde minik bir savaşçı var ve size tutunmaya çalışıyorGünaydın herkese. Mutlu haberler alacağımız bir gün olur umarım. Evvelsi akşam kanamam başlamıştı benim de hatırlarsanız beta 75ken.transferin 9.günü. Dr sabah tekrar kan ver dedi 24 saat geçmemişti 122 olmuş. Ama hala kanamam devam. Proluton depot vurdurdum, bugün de vurduracağım ilaçlara da devam ediyorum. Yine belirsiz kaldım yani sevinemiyorum. Yarın tekrar vericem kan.. Yerleşme Kanaması aktif kan da olmaz ama hayırlısı![]()
İnşallah çok teşekkür ediyorumBu platformda gördüğüme göre bu değer artmaz ama yine de paylaşırım. Insallah senden guzell haberler alırız canım dualarım seninle ve tüm isteyenlerle![]()
Allah razı olsun geçti gitti diyorum Rabbim kimseye yaşatmasın o hastalığıSana cok gecmıs olsun rabbşm şifa versın insallah bidahaki sefere bebişler bizimle insalah Benım progestan fitil ve corpaspın var devam etcem pazartesi tekrar kan vercem benım lekelenmem olmustu devam edıyor
Yaaa hayır bozma moralini inşallah daha öncekiler gibi olmaz Allah’a emanet bebişlerAynı durumdayız canimbenimde bugün 9.gunum dün lekelenmem basladi kahverengiydi bugün kırmızıya dönmeye başladı. Dün doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti proluton depot yaptır kan verme gününü bekle dedi ama lekelenme kana dönmeye başlamış bende bu akşam gidip kan verecegim. 3 transferdir ayni şeyleri yaşıyorum lekelenme oluyor test pozitif cikiyor lekelenme kana dönüyor beta düşüp gebelik sonlaniyor. Açıkçası bugünkü testim pozitif bile çıksa sevinemeyecegim sonuc muhtemelen yine aynı olacak
![]()