Bu salı mi?Duyabileceğimi hiç sanmıyorum daha transfer salı oldum pazartesi başlarım herhalde teste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu salı mi?Duyabileceğimi hiç sanmıyorum daha transfer salı oldum pazartesi başlarım herhalde teste
Evet bu salıBu salı mi?
İnşallah pozitif çıkacağı günler yakındır. Moral bozmak yokKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Teşekkür ederim insallahSon ikisinde silik çizgi var gibi. Lütfen test gününü bekleyip kandan baktırınyanlış anlamayın, bu çok eziyet, kafanızda çok soru işareti oluyor, olumsuz duygulara kapılıyorsunuz. İnşallah pozitif gelecektir
![]()
Haklısın canım ama tüp bebek olunca her riski bekliyoz isteDüşünme eskiyi canım, sağlıkla ilerleyecek inşallah![]()
Teşekkür ederim insallah![]()
Gercekten eziyet, bir daha denemem gerekirse yapmayacagım test
Bununla geçmiş olsun canım benimKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Daha çok erken sen haftaya kadar tatil yap, dizi izle, yürüyüş yap hic bu streslere girme. Ben bu hafta stranger things in yeni sezonu seyrettim tavsiye ederimEvet bu salı
Ben kendime gelmeye çalışıyorumHaklısın canım ama tüp bebek olunca her riski bekliyoz istebakalım zaman bize ne getirecek.. sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım sonuç kaç çıktı? Yükselme ihtimali olabilir mi? inşallah bir daha ki denemeye pozitifleri görürüzKızlar aradılar merkezden. Sonucum maalesef negatif. Sağlık olsun, şimdi nasip değilmiş ama yılmak yokSizlerin güzel haberlerini bekliyorum
![]()
İnşallahİnşallah pozitif çıkacağı günler yakındır. Moral bozmak yokBu yaz uğurlu gelecek dileyip de çabalayanlara, inanıyorum.
Evet deneme yanılma oluyor bu işBen kendime gelmeye çalışıyorumbiraz şok olduk.. doktor da deneyerek tutunacak yumurtayı ve embriyoyu bulacağız benzeri laflar etti.. bir süre dinlenip düşüneceğiz.. bu arada sizlerin pozitif haberleri benim için çok büyük sevinç ve umut
![]()
Sağol canımBununla geçmiş olsun canım benimÇok haklısın bu ve bunun gibiler bizi yıkamaz Allah in izniyle. Demek ki 3.embriyo nasibinde yokmuş gelsin annesine 4.embriyo
inşallah hersey daha güzel olacak sen ümidini taze tut o da gelip annesini tutacak
![]()
İnshallah o pozitifi görmek sana da nasip olacakBen kendime gelmeye çalışıyorumbiraz şok olduk.. doktor da deneyerek tutunacak yumurtayı ve embriyoyu bulacağız benzeri laflar etti.. bir süre dinlenip düşüneceğiz.. bu arada sizlerin pozitif haberleri benim için çok büyük sevinç ve umut
![]()
İnanır mısın maalesef negatif diyince hemşire hiç aklıma gelmedi kaç çıktı diye sormakHayırlısı olsun canım sonuç kaç çıktı? Yükselme ihtimali olabilir mi? inşallah bir daha ki denemeye pozitifleri görürüz![]()
Kesinlikleee bende artık aynı şeyi düşünüyorum ve kafamda çok geç yaşta menopoza giricem diye kendimi hazirliyorumSağol canımNe zaman menopoza girerim de yumurtalayamaz hale gelirim o zaman yıkılırım
yoksa aynen devam, ümidim hep aynı. İnanmak yolun yarısıdır zaten. Nasipse bir sonraki tedavimde buluşacağız miniğimle inşallah
![]()
kızlar pazartesi katil hücre olayına kanda baktırcam, kafamı karıştırmasın en azında o da beraberinde amh ye de baktırayım diyorumda ama şu an hala yumurta oluşmuyor, amh değerini etkiler mi acaba
Daha çok erken sen haftaya kadar tatil yap, dizi izle, yürüyüş yap hic bu streslere girme. Ben bu hafta stranger things in yeni sezonu seyrettim tavsiye ederimkan a bikac gün kala test yapmak istersen yaparsın ama önemli olan kendini strese sokma bu bekleme süresinde