cizdirmen agrili gectigi icin mi 3 ay yattin? benim islem esnasinda canim cok acidi, islemden once agri kesici vermislerdi. aksama birseyim kalmamisti.Seninde mi agrili gecti ? Bende subatta yaptırdım. 3 gun yattim ful agrim baya vardi.
Yok canım olmadım o iğnedenKarnim agriyor bugun yarin olurum gibi. Gecikmeler olur gibi sen canim lucrin igne olmusmuydun ?
İnşallah mayısın uğrundan faydalanırsın sendeAyy sağol canım benim inşallahinşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı pozitifleri yakalayacaz
İnşallah canım benimİnşallah güzel haberler vermek nasip olur yarın canım
Test gününüzü sabırsızlıkla bekliyorum bendeİnşallah canım benimaz da olsa umudum var
Canlı canlı nasıl dayandınben bu seferkinde rahim cizdirmesi de yaptirdim. hic okadar acili birsey olacagini dusunmemistim Allahtan kisa surdu. herseferinde yeni bisey deniyoruz :)
İnşallah canım
Tutunsun inşallah dabende de kasik arilari ve arada bel agrisi oluyor. bende igneyi her aksam 6-8 arasi vurunuyorum. transferden 5 gun once basladim, ilk gun 500 sonra 100 olarak devam ediyoruz. hayirlisiyla tutarsa 3 ay gunluk igneler devam edecekmis
İnşallah canım inşallah
Bugün iğne oldum ya aşırı halsizim. Bu iğne beni çok etkiliyor. Seni de etkiliyor muİnşallah canımikimiz için de tek duam
kesinlikleee okadar igne yiyip ilac yuttuk 3 ay bebeis icin vurunmak ne kiTutunsun inşallah daiğneler devam etsin razıyız
Artık ne iğne görmek istiyorum nede adını duymaya tahammül ediyorum bu işin en büyük eziyet kısmı bu olsa gerekBugün iğne oldum ya aşırı halsizim. Bu iğne beni çok etkiliyor. Seni de etkiliyor mu
Rabbim sabir, guc, kuvvet versin sana ve hepimize... bu isin psikolojik kismi da ayri bir yuk. simdi hangi asamadasin?Artık ne iğne görmek istiyorum nede adını duymaya tahammül ediyorum bu işin en büyük eziyet kısmı bu olsa gerekama bende de halsizlik yapıyordu canım hep vurulduktan sonra
sormaCanlı canlı nasıl dayandınrabbim cektıgın acıların hürmetıne sana bebeşler versın insallah canım sen ignede vuruluyın dimi bana sacede coraspirınle progestan fitil günde 3 kere
Ben progestan dex yapıyorum. Ampulün hepsini çekiyorum şırıngaya. Seninki hangi ilaç?kesinlikleee okadar igne yiyip ilac yuttuk 3 ay bebeis icin vurunmak ne ki500 ilk sonra 1000 cc devam ediyorum bin yerine yuz yazmisim :)
Bu tüp bebek tedavisinin en zor kısmı transfer sonrasıymış onu farkettim ben de. Koca bir 10 gün koca bir belirsizlikle bekliyorsun ve bu belirsizliğin içinde o iğneleri ilaçları kullanmaya devam etmen gerekiyoArtık ne iğne görmek istiyorum nede adını duymaya tahammül ediyorum bu işin en büyük eziyet kısmı bu olsa gerekama bende de halsizlik yapıyordu canım hep vurulduktan sonra
Herşeyi bırakma aşamasındayım canımRabbim sabir, guc, kuvvet versin sana ve hepimize... bu isin psikolojik kismi da ayri bir yuk. simdi hangi asamadasin?
Ben o iğnenin başka versiyonundan hergün oluyorum canım kemiklerim kırılmış gibi grip olmuş gibi ağrı yapıyorBugün iğne oldum ya aşırı halsizim. Bu iğne beni çok etkiliyor. Seni de etkiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?