cizdirmen agrili gectigi icin mi 3 ay yattin? benim islem esnasinda canim cok acidi, islemden once agri kesici vermislerdi. aksama birseyim kalmamisti.Seninde mi agrili gecti ? Bende subatta yaptırdım. 3 gun yattim ful agrim baya vardi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cizdirmen agrili gectigi icin mi 3 ay yattin? benim islem esnasinda canim cok acidi, islemden once agri kesici vermislerdi. aksama birseyim kalmamisti.Seninde mi agrili gecti ? Bende subatta yaptırdım. 3 gun yattim ful agrim baya vardi.
Yok canım olmadım o iğnedenKarnim agriyor bugun yarin olurum gibi. Gecikmeler olur gibi sen canim lucrin igne olmusmuydun ?
İnşallah mayısın uğrundan faydalanırsın sendeAyy sağol canım benim inşallah inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı pozitifleri yakalayacaz
İnşallah canım benim az da olsa umudum varİnşallah güzel haberler vermek nasip olur yarın canım
Test gününüzü sabırsızlıkla bekliyorum bendeİnşallah canım benim az da olsa umudum var
Canlı canlı nasıl dayandın rabbim cektıgın acıların hürmetıne sana bebeşler versın insallah canım sen ignede vuruluyın dimi bana sacede coraspirınle progestan fitil günde 3 kereben bu seferkinde rahim cizdirmesi de yaptirdim. hic okadar acili birsey olacagini dusunmemistim Allahtan kisa surdu. herseferinde yeni bisey deniyoruz :)
İnşallah canım ikimiz için de tek duam
Tutunsun inşallah da iğneler devam etsin razıyızbende de kasik arilari ve arada bel agrisi oluyor. bende igneyi her aksam 6-8 arasi vurunuyorum. transferden 5 gun once basladim, ilk gun 500 sonra 100 olarak devam ediyoruz. hayirlisiyla tutarsa 3 ay gunluk igneler devam edecekmis
İnşallah canım inşallah
Bugün iğne oldum ya aşırı halsizim. Bu iğne beni çok etkiliyor. Seni de etkiliyor muİnşallah canım ikimiz için de tek duam
kesinlikleee okadar igne yiyip ilac yuttuk 3 ay bebeis icin vurunmak ne ki 500 ilk sonra 1000 cc devam ediyorum bin yerine yuz yazmisim :)Tutunsun inşallah da iğneler devam etsin razıyız
Artık ne iğne görmek istiyorum nede adını duymaya tahammül ediyorum bu işin en büyük eziyet kısmı bu olsa gerek ama bende de halsizlik yapıyordu canım hep vurulduktan sonraBugün iğne oldum ya aşırı halsizim. Bu iğne beni çok etkiliyor. Seni de etkiliyor mu
Rabbim sabir, guc, kuvvet versin sana ve hepimize... bu isin psikolojik kismi da ayri bir yuk. simdi hangi asamadasin?Artık ne iğne görmek istiyorum nede adını duymaya tahammül ediyorum bu işin en büyük eziyet kısmı bu olsa gerek ama bende de halsizlik yapıyordu canım hep vurulduktan sonra
sorma normalde canim tatli degildir ama hem gozumden yas geldi hemde birazcik ahhladim. esim bile korktu, cikinca sen sesini cikarmazdin, demek ki cok canin yandi dedi. aminnnn canim Rabbim enn hayirlisiyla cumlemize nasip etsin inshallah. hergun esim vuruyor bir sagdan bir soldan artik alistimCanlı canlı nasıl dayandın rabbim cektıgın acıların hürmetıne sana bebeşler versın insallah canım sen ignede vuruluyın dimi bana sacede coraspirınle progestan fitil günde 3 kere
Ben progestan dex yapıyorum. Ampulün hepsini çekiyorum şırıngaya. Seninki hangi ilaç?kesinlikleee okadar igne yiyip ilac yuttuk 3 ay bebeis icin vurunmak ne ki 500 ilk sonra 1000 cc devam ediyorum bin yerine yuz yazmisim :)
Bu tüp bebek tedavisinin en zor kısmı transfer sonrasıymış onu farkettim ben de. Koca bir 10 gün koca bir belirsizlikle bekliyorsun ve bu belirsizliğin içinde o iğneleri ilaçları kullanmaya devam etmen gerekiyoArtık ne iğne görmek istiyorum nede adını duymaya tahammül ediyorum bu işin en büyük eziyet kısmı bu olsa gerek ama bende de halsizlik yapıyordu canım hep vurulduktan sonra
Herşeyi bırakma aşamasındayım canım kendimi dinlenme moduna aldım sebepsiz infertilite olduğu için poliplerim aldırdıktan sonda kendime tekrardan süre tanımak istiyorum şuanlık tekrar bir tüp Bebek sürecini kaldırabilceğimi düşünmüyorum kimyasal gebelikte olsa vücudum 3 buçuk yılın sonunda ilk defa gebe kaldı o yüzden kendime şans vermek istiyorum tekrardan olmazsa seneye bu zamanlara tekrardan düşünebilirim tüp bebek benim geride emriyom yok o yüzden acele etmek istemiyorum yeni bir süreç için henüz yaşda 27 olduğu için kendime Zaman tanımanın en doğrusu olduğunu düşünüyorumRabbim sabir, guc, kuvvet versin sana ve hepimize... bu isin psikolojik kismi da ayri bir yuk. simdi hangi asamadasin?
Ben o iğnenin başka versiyonundan hergün oluyorum canım kemiklerim kırılmış gibi grip olmuş gibi ağrı yapıyor sanki estrofem de bi halsizlik yapıyor bana..Bugün iğne oldum ya aşırı halsizim. Bu iğne beni çok etkiliyor. Seni de etkiliyor mu