- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
yaaaaa o zaman ben yarın eczaneden alsam yarında devam edeyim dimi teste, ayyy teşekkür ederim nasıl güzel aydınlatma oldu bana :) şu dinlenme sürecinde değerlendirmeye çalışyırum, belki o kadar masraf yapmadan kendiliğinden gelir minnoşum, ümidim var :)şimdi yumurtlama olduğunu bize gösteren bu LH hormonu vücutta her zaman bulunuyor. Yumurtlama başladığında artışa geçiyor bu testler de o artışı yakalıyor. 2. çizginin koyulaşması yumurtlama için salgılanması gereken LH hormonunun yükselişe geçtiğini gösteriyor o yüzden oradaki koyuluk önemli. Olgunluğu görmüyor maalesef bu testler. Yumurta büyüyüp çıkmaya başladığı andaki LH seviyesi önemli olan. Bir de tabi döllenme için yumurtanın çatlaması. Siz bu ovulasyon testinde en koyu günü bulacaksınız ertesi gün ve hatta sonraki gün de testi yapacak çatlamayı göreceksiniz o günleri değerlendireceksiniz. Testteki en koyu gün LH seviyesinin yüksek olduğu gün, sonraki birkaç gün içinde de LH düşüp çatlama meydana geliyor. Siz daha yumurtlamadınız bu teste göre :)