Çok teşekkür ederim canım bitki çaylarından da korkuyorum ihlamuru bir okuyayım sizi de bilgilendiririmGeçmiş olsun canım ıhlamur gebelerde zararsız diye biliyorum ıhlamur iç iyi gelir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım bitki çaylarından da korkuyorum ihlamuru bir okuyayım sizi de bilgilendiririmGeçmiş olsun canım ıhlamur gebelerde zararsız diye biliyorum ıhlamur iç iyi gelir inşallah
Ateşim yok çok şükür sadece gece öksürük oluyor iki akşamdır gündüzleri çok rahatım çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun. Ateşini kontrol et. Ateş olursa önemli. İnşallah dinlenince geçmiştir.
İnşallah hayırlısıyla olur bu sefer olumsuz ihtimali düşünerek başlama. Ama ne yaparım da deme o hayal kırıklığıyla önce bidaha bunları yaşayamam bitti diyorsun iki ay sonra umudun yeniden yeşeriyor ve daha istekli bi şekilde geri dönüyorsun. Ben başladıysam herkes o tramvayı atlatınca başlar heralde. Ben çocuk istemediğime karar vermiştim en son olumsuz olduğunda. Eğer biri çocuk sorarsa onu en büyük düşmanım ilan ediyordum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAynen öyle kontrol edildim herşey normal herşey yolunda. Başlayabiliriz yeniden dedi. İnşallah bu sefer olumlu olur, olmazsa ne yaparım bilmiyorum
İnşallahhhh canımAyy canım karar verdiniz mi yeniden başlamaya inşallah bu sefer olur
Olmazsa kısmını şimdi düşünme olmazsa düşünürsün. Bütün enerjini yeni başlangıca odakla
Rabbim kolaylaştır sın inşallah bu sefer herşey daha güzel gider inşallah
En içimi rahatlatan yorum olmuş olabilir çok teşekkür ederimCanım ben de öyle olmuştum biliyorum kolay değil ama hiç panik yapma Ben doktora söylediğimde gülmüştü hapşırmakla öksürmekle birşey olmaz diye
Çok çok geçmiş olsun ateşin yoksa korkma doktoruna söyle ama bebişe zararı olmayacak bi öksürük şurubu vs verir belkiÇok teşekkür ederim canım bitki çaylarından da korkuyorum ihlamuru bir okuyayım sizi de bilgilendiririm
İnşallah hayırlısıyla olur bu sefer olumsuz ihtimali düşünerek başlama. Ama ne yaparım da deme o hayal kırıklığıyla önce bidaha bunları yaşayamam bitti diyorsun iki ay sonra umudun yeniden yeşeriyor ve daha istekli bi şekilde geri dönüyorsun. Ben başladıysam herkes o tramvayı atlatınca başlar heralde. Ben çocuk istemediğime karar vermiştim en son olumsuz olduğunda. Eğer biri çocuk sorarsa onu en büyük düşmanım ilan ediyordum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ahaahhaha idrar mı kan mı yapacaksın?8.9.gün salgılanmaya başlar. 12-14 günlerde 100değerlere yaklaşır yazmış bir yerde.. bizim daha yeni salgılanıyordur bence peki 1 hazirandan önce hiç test yapacak mısın? Ben pazartesi kesin yaparım diye düşünüyorum
Doktoru aramaktan da çekiniyor insan ballı süt içtim iyi geldi kesilmezse arıcam doktorumuÇok çok geçmiş olsun ateşin yoksa korkma doktoruna söyle ama bebişe zararı olmayacak bi öksürük şurubu vs verir belki
ben bahçecide tedavi gördüm sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım :)İnşallah burda bahçecide tedavi olan varmı acaba iyi yorum kadar kötü de var açıkcası korkuyorum ilaç hariç 38 bin tl geliyor bize maliyetş bu kadar paraya bari işe yarasın istiyoruz artık. Eşimde Bahçelievler memorial araştır doktorları iyidir oranın diyor
Ayy bilmiyorum pazar idrar, pozitifse de ptesi kan veririm diyorum.. sence kötü mü olur?Ahaahhaha idrar mı kan mı yapacaksın?
12. Gün yapıp pozitifi görsen yine de tam içine sinmeyecek korku panik yine her şekilde olacak öyle değil mi açıkçası %90 %95 i 8.9. Günlerde net bilgiye ulaşıyor idrar olsun kan olsun yani bu sayfalarda öyle gördüm bu benim tahminim. Birlikte yaparız zaten ben umutlu değilim hazırladım kendimiAyy bilmiyorum pazar idrar, pozitifse de ptesi kan veririm diyorum.. sence kötü mü olur?
Çok teşekkür ederim canım bitki çaylarından da korkuyorum ihlamuru bir okuyayım sizi de bilgilendiririm
Sıradayım hala((((
Ayyy Hadi ben cok heycanliyimmSıradayım hala((((
Doğru söylüyorsun canım.. pozitifse zaten asla kesin olmuyor hep bi korkuyla beklemeye devam.. negatifse en azından baştan öğrenmiş olurum. 10.gün gayet makul bence.12. Gün yapıp pozitifi görsen yine de tam içine sinmeyecek korku panik yine her şekilde olacak öyle değil mi açıkçası %90 %95 i 8.9. Günlerde net bilgiye ulaşıyor idrar olsun kan olsun yani bu sayfalarda öyle gördüm bu benim tahminim. Birlikte yaparız zaten ben umutlu değilim hazırladım kendimi
Aynen makul bence deDoğru söylüyorsun canım.. pozitifse zaten asla kesin olmuyor hep bi korkuyla beklemeye devam.. negatifse en azından baştan öğrenmiş olurum. 10.gün gayet makul bence.
Bnm 7. Gün idrarda çıktı kişiden kişiye değişebilir8.9.gün salgılanmaya başlar. 12-14 günlerde 100değerlere yaklaşır yazmış bir yerde.. bizim daha yeni salgılanıyordur bence peki 1 hazirandan önce hiç test yapacak mısın? Ben pazartesi kesin yaparım diye düşünüyorum