İnşallah bende de çok ikiz istiyorum bugün bakalım ultrasondaMsji okuyunca acaba ikizmi dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende de çok ikiz istiyorum bugün bakalım ultrasondaMsji okuyunca acaba ikizmi dedim
Tmm canım bugün 15.30 randevumEveeet Masallah cok güzel cikmis belki ikizdir ben en son cuma günü vermistim 2875.7 cikmisti. Haber ver kontrolden sonra neler gördün merak ediyorum
Canım belirtiler o kadar aynı ki o yüzden asla umutsuzluğa kapılma ayaklarını hafif kaldırıp uzan istersen ben öyle yapmıştımGünaydın kızlar bişey soracağım bugün transferin 2.gunu ama sanki karnımin içi boş gibi geliyor hiç bişey hissetmiyorum arada bı adet sancısı gibi gelip geçiyor sonrasında hiç biseyim yok gibi acaba diyorum bı korku giriyor yine mi negatif olacakki diye umutsuzluga kapılmak istemiyorum ama bilmiyorum
Benimde normalde çok gelmezdi bu kadar şimdi de o kadar çok ki ve sıvı pet hapsede Kadar hop akıp gidiyor bi 4 gün daha sürer benimki tahminimce işte kişiden kişiye değişebiliyor etkileriayy canım benim 1 hafta gecikti zaten hatırlarsan ve 5 günde bitti, normalde 7 gün sürerdi ama ilaçlar dengemi şaşırttı
Amin inşallahİnşallah pozitifli günleri görürüz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin
Günaydın kızlar , genetikten sonuç olumsuz gelmiş herşeye baştan başlanacak yine
İnşaallah inşallah bende istiyorum ama elimde değil almıyor midem bakalım yarına düzelir inşallah
İnşallah tutunurlarda bende rahatlarim sizinki tutundu muCanım belirtiler o kadar aynı ki o yüzden asla umutsuzluğa kapılma ayaklarını hafif kaldırıp uzan istersen ben öyle yapmıştım
Hadi inşallah şansın 3. Dedir Rabbim yolunu açık etsinSelam kızlar bugun transferden önceki son muayenem vardı kanlar ve rahim iyiymiş pazartesi günü 3. Transferimi oluyorum Allah nasip ederse
Amin çok sağol Maddi manevi sonlara geliyoruz artık Rabbim nasip etsin hayırlısıyla inşallahHadi inşallah şansın 3. Dedir Rabbim yolunu açık etsin
Allahim sana, bana ve istegen herkese en kisa zamanda kucagmiza almaya nasip eder insallah cok positiv bir insansin dilerim hersey gönlünce olur ve hemen dogal yoldan hamile kalirsinKızlar kromozom analizi ile pıhtılaşma tetsimi de aldım şükür onlarda güzel geldi hiçbir sorun yokmuş içim dahada rahatladı
Amin canım dediğin gibi hepimizin kısa zamanda nasip olur kolaylıkla daha da aratmadan teşekkür ederim canım Allah razı olsun aminnn ben eminim artık olacağınaAllahim sana, bana ve istegen herkese en kisa zamanda kucagmiza almaya nasip eder insallah cok positiv bir insansin dilerim hersey gönlünce olur ve hemen dogal yoldan hamile kalirsin
ayy ama valla sonuç olumsuz olunca yeterki adet gelsin diye bekledim hep, olmayınca da insan stres ediyor, bırak aksın :)Benimde normalde çok gelmezdi bu kadar şimdi de o kadar çok ki ve sıvı pet hapsede Kadar hop akıp gidiyor bi 4 gün daha sürer benimki tahminimce işte kişiden kişiye değişebiliyor etkileri
Sizin için hayırlısı olsun. İnşallah sımsıkı tutunur size bu seferSelam kızlar bugun transferden önceki son muayenem vardı kanlar ve rahim iyiymiş pazartesi günü 3. Transferimi oluyorum Allah nasip ederse
ayyy beni neden dinlendiriyor o zaman ben anlamadım
Üzgünüm. Sağlıksız bir embriyo yerine yeniden başlamak daha iyi bir seçenek. Manevi ve maddi olarak zor bir süreç, Allah yardımcınız olsun Bu sefer sağlıklı embriyonuzu bulursunuz inşallahGünaydın kızlar , genetikten sonuç olumsuz gelmiş herşeye baştan başlanacak yine
cukulatam canım senin kanamam başladımı yoğunluğu nasıl benimki acayip sıvı ya sürekli dışarı çıkıyor bıktım oksaparla coraspirin in etkisinin çoktan geçmiş olması lazımdı ama bilmiyorum bide senin doktorun Kaç gün sürer dedi kanamana benimki normal adet gibi sürer dedi 20 sinden sayıyorum kanamamı hiç bitecek gibi durmuyor benimki açıkçası