Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum 1 fincan Türk kahvesi sorun olmaz kesmeyebilirsiniz ama sınırlayın kafeini dedi. Kafeinsiz Türk kahvesi var çok bilindik bir markanın burdan söylemek yasak mı bilmediğimden söylemeyeyim markayı ondan aldım bazen ondan içiyorum ama normal Türk kahvesi gibi çalıştırmıyor vallaBizim hamile arkadaşlar var okulda normal kahve içiyorlar doktorları da için demiş abartmadan ben de içiyorum bazı günler bir tane bir de bana ilk başlarda hiç sağlıklı olmasa da nescafe ikisi bir arada bağırsaklarıma çok iyi geldiği için içtim birkaç kere Türk kahvesi çok daha masum ona göre
Biraz kendini rahat bırak.. Bol su ve elma gibi posalı meyveler yemeye çalış.. 2-3 Kayısıyı akşamdan 1 bardak suya koy sabah suyunu iç hemen etki ediyor..Kızlar duphalac içmeme rağmen kabız oldumstresten olur bazen benim. Yine stres yaptım muhtemelen. Transferden sonra 6. Gün. Tehlikeli di mi hala bu durum
Bunlar ilk zamanlar diye böyle oluyor heralde bizde, ilerleyen zamanlarda bağırsaklarımız da alışır düzene girer diye umuyorum, inşallahAç karnına filtre kahve gerçekten işe yarıyordu ama doktorum kahve içmemi istemediğini söyledi Kafeinsiz filtre kahve içiyorum şimdi ama diğeri gibi bağırsaklada bi etkisi olmadı
Ama siz pozitifi gördünüz değil mi yine deumarım sorunsuz ilerler süreciniz. Umarım ben de hayırlısıyla güzel sonuçlar alırımDoktorum gece uyumadan içmemi ve etki etmesi için günlük bol su içmiş olmam gerektiğini söyledi. Ben de yaşıyorum maalesef, ilk transferimde hiç olmadı kabızlık bunda ilaçlara başladığım gibi
Kayısıyı suya koymayı bu akşam deneyeceğim. Dediğiniz gibi gerdim kendimi. Hayırlısı artık . Teşekkürler cevabınız içinBiraz kendini rahat bırak.. Bol su ve elma gibi posalı meyveler yemeye çalış.. 2-3 Kayısıyı akşamdan 1 bardak suya koy sabah suyunu iç hemen etki ediyor..
Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah umut etmeyi bırakma nolurBıldıgın kırmızı kan adet oldum vermedım kan bu saatten sonrada vermeye gerek yok ped koydum kısmet degılmıs
Size de çok geçmiş olsunevet kendimi zorlamamaya çalışıyorumBen de çok dikkatli beslenip 2,5 lt su içmeme rağmen kabızım ve istemeden de olsa ıkındım 2 gün. Progestan hormonu bağırsak kaslarına etki edip kabızlık yapıyormuş. Herkeste olmuyor ama bazı kişilerde oluyor işte. Duphalac ile 2 günde bir anca çıkabiliyorum ben de. Siz de ıkınmamaya zorlamamaya çalışın
Çok teşekkürlerkuru kayısıyı suya koymayı bir arkadaş daha yazdı. Bu gece deneyeceğimBen kabızlık için kuru erik ve kayisidan komposto yaptım hergun küçük bir kase iciyorum gayet iyi geliyor. Bazende saabhlari akşamdan kuru kayısı koyuyorum suya onu yiyip su içiyorum aç karnına bir bardak tavsiye ederim canım.
Evet çok şükür gördüm Siz de göreceksiniz, endişe etmeyinAma siz pozitifi gördünüz değil mi yine deumarım sorunsuz ilerler süreciniz. Umarım ben de hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım
İnşallahEvet çok şükür gördüm Siz de göreceksiniz, endişe etmeyin
Kaçıncı gün embriyosuydu sabah yapsaydın canım belki yeni geçiyordur idraraKızlar kendime engel olamadım test yaptım erken gebelik çıkmadı 8. Gün bugün umut var mı ya
3. Gün embriyosu eşim yap dedi zorla yaKaçıncı gün embriyosuydu sabah yapsaydın canım belki yeni geçiyordur idrara
Aslında yiyebilirseniz kuru kayısı ve zeytinyağını robotla çekip yemek çok iyi geliyormuş hemşire bşr arkadaşım vardı kabız çocuklarda hep öyle yapıyorduk çok işe yarıyor demişti,ben pek o şekilde tercih etmedim ama çok etkiliymişÇok teşekkürlerkuru kayısıyı suya koymayı bir arkadaş daha yazdı. Bu gece deneyeceğim
Soyleyrcek bir sey yok malesef.Bıldıgın kırmızı kan adet oldum vermedım kan bu saatten sonrada vermeye gerek yok ped koydum kısmet degılmıs
Tabi var umut daha 8.gün idrara geçmemiş olabilir. Bir de akşam idrarı sabah yapsanız daha iyi olurKızlar kendime engel olamadım test yaptım erken gebelik çıkmadı 8. Gün bugün umut var mı ya