- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
cok sevınırırm kuzum yazcam sanaİki aşılaman varda rapor çıkartırsan o kadar tutmuyor,kuruma bağlı ama istersen özelden kısaca bahsedeyim ona göre bütçe belirlersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevınırırm kuzum yazcam sanaİki aşılaman varda rapor çıkartırsan o kadar tutmuyor,kuruma bağlı ama istersen özelden kısaca bahsedeyim ona göre bütçe belirlersiniz
Hangi takviyeleri kullandı acaba çok teşekkür ederimcanımm olıgospermı dedıler 7ay once, 8 mılyon sperm morfolojı 5- ılerı hız 20 ıdı.
sonra 3ay takvıye kullandı, ve 6ay nerdeyse kecıboynuzu kaynattım ben her gun ıctı, kecıboynuzu pekmezı, muz, bıtter cıkolata, fındık cevız cok dıkkat ettım, ılk asılamada 45 mılyon- ılerı hız 30- morf 4 cıktı. kımyasal gebelık oldu
ıkıncı asılamada 90 mılyon sperm- ılerı hız 35- morf- 4 tü negatif oldu.
sızde bunları kullanmadıysanız kullanın ınsallahh fayda gorursunuz
Aminnn aminnn inşallah güzelce ilerler ler kaliteli olurlarEmbryo için telefonlar aranmak en güzeli.. Ama sonra ilk transfer çok heyecanlı oluyor.. İnş seninde ilk ve tek olur
İnşallah tutunmuştur fitil sonrası o su gibi bende de bazen oluyot genelde güzel ittiğimde oluyor iyi koyamazsam beyaz şekilde geliyor ileriye itersem öyle eriyor sanırım tedirgin olma hiç neden öyle bi kanıya kapıldın daha dur test bile yapmamışsın Ben nasıl panik ve olumsuzdum bak beni düşün olacağı varda olabiliyorAy inşallah benimde bebeğim tutunmuştur tek embriyomda geriye hiç kalmadı
canımm sadece hap olarak actıbıyol verdı doktor 3ay kullandı, onun dısında kecıboynuzunu kaynattım her gun bnce onlarında cok etkısı oldu, saracoglunun tarıfı ınternetten de bakabılırsın,Hangi takviyeleri kullandı acaba çok teşekkür ederim
Canımmm darısı başına inşallah sağlıkla, hayırlısıylaHayırlı olsun canım maşallah
Bilmiyorum ki bende vallahi belki direk transfer de edebilir dediğin gibi belki cumartesi netleşir iyiceHsg den sonra transfer edilmesi iyi bence bildiğim kadarıyla hsg de verilen opak maddenin embriyonun tutunmasına etkisi varmış hsg den sonra hamile kalan da çok oluyormuş ( biraz geç oldu ama msjları ancak oluyorum)
Hayırlı olsun katlanarak artsın inşallah12. gün değerim 474 Çok şükür allahım, Allah bekleyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum
Süper süper bilgiler bir fenomen önermişti birkaç bir şey not almıştım sanırım ama o yağları nerde bilmiyorum şimdi şansımıza bu sene bütün ünlüler,influencerlar hamile çok bilgi alacağız yani dün gece öyle bi gaz sancısı ve şişti ki göbeğim midem kocamandı bi yağ falan sürsem mi dedim sonra sabah rahatlamıştım bir de annem falan çok çatlamış benim birwz genetik olarak meyilliHenüz çok erken daha herkes kese görme aşamasında ama şimdiden aklımdayken çatlaklarla ilgili tavsiyede bulunayım İlk doğumumda çok şükür hiç çatlağım olmadı. Karnınızın büyümesini beklemeden bebe yağı alıp artık her duşta kurulanmadan göbek, göğüs ve diz arkalarına özellikle uygulayın, o bölgelerin nemli kalmasını sağlayın. Göbek büyüyünce de lierac kullanın ve her zaman bol su için
Bugün öğlen gibi oldu operasyonum 17 kadar yumurta toplamışlar. Biraz fazla olduğundan bu ay transfer olmayacak vücudunu dinlendireceğiz dediler .Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bizlere
Çok teşekkür ederim, amiiin inşallahHayırlı olsun katlanarak artsın inşallah
Valla heyecanlıydım, hiç ameliyat anestezi tecrübem yok. Geçti gitti diyelim , şimdi evde dinleniyorum . Biraz kasık bölgemde sancı var 2-3 gün olması normal ağrı kesici alabilirsin dedi hemşire.Heyecanlı mısın
Hiç öyle düşünme annemin de çatlağı var ama benim olmadı Gerçi ben az kilo aldım o da etkilidir belki. Aynen her şeyi takipteyiz artıkSüper süper bilgiler bir fenomen önermişti birkaç bir şey not almıştım sanırım ama o yağları nerde bilmiyorum şimdi şansımıza bu sene bütün ünlüler,influencerlar hamile çok bilgi alacağız yani dün gece öyle bi gaz sancısı ve şişti ki göbeğim midem kocamandı bi yağ falan sürsem mi dedim sonra sabah rahatlamıştım bir de annem falan çok çatlamış benim birwz genetik olarak meyilli
Maşallah çok güzel sayı, inşallah hepsi kaliteli embriyo olarak döner sizeBugün öğlen gibi oldu operasyonum 17 kadar yumurta toplamışlar. Biraz fazla olduğundan bu ay transfer olmayacak vücudunu dinlendireceğiz dediler .
Bu baya yapışkan bir akıntı mı ?Akıntım yok fitil sonrası su gibi oluyor gün içinde sadece inşallah Bebeklerimiz bizimledir ben bu akşam yada yarın sabah test yapacağım evde
Maşallah kaliteliBugün öğlen gibi oldu operasyonum 17 kadar yumurta toplamışlar. Biraz fazla olduğundan bu ay transfer olmayacak vücudunu dinlendireceğiz dediler .
İnşallah olmaz biraz tenimiz benziyor ama dikkat ederiz bakalım o aşamalara gelelim de hayırlısıylaHiç öyle düşünme annemin de çatlağı var ama benim olmadı Gerçi ben az kilo aldım o da etkilidir belki. Aynen her şeyi takipteyiz artık
Ya bir dahaki randevunda sor muhakkak nasıl düşünüyorsunuz transferi diye kendini hazırlarsınBilmiyorum ki bende vallahi belki direk transfer de edebilir dediğin gibi belki cumartesi netleşir iyice
Gerçi benim doktorum duruma göre demişti onu gidişat belirleyecek demiştiYa bir dahaki randevunda sor muhakkak nasıl düşünüyorsunuz transferi diye kendini hazırlarsın