Sırtını rahata almak derken hangimizin sırtı rahatta ki burada hala herkes sonuç bekliyor ,testte pozitif görenler keseyi bekliyor .Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz ama ben asla kendimi kurtardım kim ne yaparsa yapsın kafasında olmadım .Siz neden üstünüze alındınız bilmiyorum ama 300 sayfa mesaj içerisinde ananası kimin tavsiye ettiğini birkaç defa gördüm dikkatimi çekti çünkü sormam neden sizi rahatsız etti ? Ki ben zaten kendim tüketmemişim bunu sorma sebebim de riskli olduğunu düşünüp uyarmak istememden kaynaklı ki kendim emin olmadığımı sadece kaynağını merak ettiğimi söyledim . Diğer mesajımda da belirttiğim gibi zaten kaynağını sormuşum bilginin bir doktorun söylediği şeye hangimizin itirazı var ? Ha burada birine destek olmayı bu konuda dile getirmek de ne kadar doğru tartışılır ben kimse bana destek olsun umut versin de demedim herkes burada endişelerini paylaşıyor kendimizce yprum yapıyoruz.Sırf siz yazdınız ve ben görmedim diye ananasın kaynağını sormam böyle bir bilgim var ama emin değilim demem neden bu kadar rahatsız etti anlamış değilim ,oldukça şaşkınım.Mesaj da yukarıda duruyor .Kendimde kanama sorunu olduğu için bildiğim bir meyve adet söktürücü etkisini ve bunu dile getirdim şurda bunu açıklamakBu meyveyi ben hep yazdım size de tutunma için onerdigimi recetelerde sürekli bu meyvenin yazildigini soyledigimi hatırlıyorum hatta. Fakat sırtını rahata alanın insanlara korku salmasindan üzülmeye basladim.Burada umut ışığı bekleyen insanlar var aynı en başta bizlerinde olduğu gibi.Onlara da hassas davranılmasını rica ediyorum..sizin bir sonuca varmanız önemli mi acaba bir doktorun sonucundan sonra bilemedim.Her olumsz fikrinizi ve düşüncenizi buraya yazarsanız insanlar nasıl sakin kalsın.Size de çok fazla destek olduk,sizinle de endişelerinle ilgilendik fakat ben aynı hassasiyeti yenilere de göstermnin doğru olduğu düşüncesindeyim.Yoksa endişe her yerde.