Ben de Ankaradayım gürgan klinikkızlar herkese merhaba, gebeliğe hazırlık bölümündeki ay topiclerini sıra sıra gezdikten sonra buradan devam ediyorum artık
kısaca 33 yaşındayım 2,5 senelik evliyiz 1,5 senedir deniyoruz. Eylül ayında ölçülen hormon değerlerim; amh değerim 1,56, fsh:8,23, hsg çekindim bir sıkıntı çıkmadı. 1 klomen+ çatlatma iğnesi ve 2 tane aşılama oldum hepsi başarısız oldu doktorum artık vakit kaybetme deyip tüp bebeğe yönlendirdi. Ankara'da yaşıyorum bahçeci tüp bebek merkezini önerdi doktorum haftaya cumaya randevu bulabildim.
bu süreçte birbirimize destek olmak ve tavsiyelerinizi dinlemek için buradayım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
hoşgeldinizkızlar herkese merhaba, gebeliğe hazırlık bölümündeki ay topiclerini sıra sıra gezdikten sonra buradan devam ediyorum artık
kısaca 33 yaşındayım 2,5 senelik evliyiz 1,5 senedir deniyoruz. Eylül ayında ölçülen hormon değerlerim; amh değerim 1,56, fsh:8,23, hsg çekindim bir sıkıntı çıkmadı. 1 klomen+ çatlatma iğnesi ve 2 tane aşılama oldum hepsi başarısız oldu doktorum artık vakit kaybetme deyip tüp bebeğe yönlendirdi. Ankara'da yaşıyorum bahçeci tüp bebek merkezini önerdi doktorum haftaya cumaya randevu bulabildim.
bu süreçte birbirimize destek olmak ve tavsiyelerinizi dinlemek için buradayım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
ay hadi hayırlı haberler ile inşallah
İnşalllah kızlar sonuç çıksın hemen yazıcam inşallahSenden de beklıyoruz güzel haber
Hoş geldin canım inşallah sürecin kolay ve sonu güzel olur hep beraber seviniriz burda heryerden her telden insan var aklına takılan herşeyi sorkızlar herkese merhaba, gebeliğe hazırlık bölümündeki ay topiclerini sıra sıra gezdikten sonra buradan devam ediyorum artık
bebiş nasıl gidiyor süreç ne zaman kontrol yumoşların :)Hoş geldin canım inşallah sürecin kolay ve sonu güzel olur hep beraber seviniriz burda heryerden her telden insan var aklına takılan herşeyi sor
Ay vazgeçmen iyi olmuş çünkü şuur olarak seni kaybettiğime çok üzülürdümKorku testikendimce işte doktor istemedi zaten kontrol amaçlı test mi yapsam diyordum yoksa bu 11 gün asla geçmeyecek bana ama sonra vazgeçtim
Ayy yeminle güldürdün beniAy vazgeçmen iyi olmuş çünkü şuur olarak seni kaybettiğime çok üzülürdümSakin ol birtanem herşey çok güzel olacak.Gec tarihe verme sebepleri kesinlikle değerlerin çok yüksek ve ikinci keseyi rahatlikla görebilmek için çift embriyo olan herkese o şekilde tarih veriyorlar çünkü.Lutfen içini rahat tut ve bizimle kallll
Ben öğretmenim bugün işe geldim canım. Arkadaşlara belimde sorun var dedim. Yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Allah korusun artık:/Arkadaş aranızda öğretmen olup pozitif gören var mı? Çok ayakta durdunuz mu? Bende ile geldim baya ayakta kalacak gibiyim
Merhaba beni de ekleyebilirmisiniz.Hoş geldin canım inşallah sürecin kolay ve sonu güzel olur hep beraber seviniriz burda heryerden her telden insan var aklına takılan herşeyi sor
Kimde belirti var ki saçma sapan şeyler yaşıyoruz gaz sancısı,bel ağrısı bacak ağrısı bitti çocuklarimdaan çok büyük performans beklemeyin arkadaşlar onlar daha susam tohumuAyy yeminle güldürdün beni
Rabbimde seni güldürsün
Beynim gerçekten yerinde değil böyle belirti falanda olmayınca sinir oluyorum kendime
Neyse kaldı son 8 gün
Aynen bel ağrım şiddetlendi..Ayakta durmakla tutunmasının alakası yok canım bence sadece çok belin ağrıyor ayakta durdukça. Ben öğretmenim ama üç buçuk gün dersim var rahat geçiriyorum o yüzden.
Ufaktan belirti gösterseydiler iyiydi böyle sıkıntı yaşıyorumKimde belirti var ki saçma sapan şeyler yaşıyoruz gaz sancısı,bel ağrısı bacak ağrısı bitti çocuklarimdaan çok büyük performans beklemeyin arkadaşlar onlar daha susam tohumuazcik buyusunler görürsünüz siz belirtiyi.Hayirli haberler inşallah
Benim cuma günüydü canım
Diye diye bulantı filan çağırcan boşver keyifini çıkarUfaktan belirti gösterseydiler iyiydi böyle sıkıntı yaşıyorum
Ah bi büyüsünlerde razıyım herşeye
Progestron dex prolutex hiç bi progestron iğnesini devlet ödemiyor.. Maalesef alman gerekecek..Ya kızlar ben sıze ne Sorcaktım ben progestan dex kullanıyorum doktor devam et dedı almam lazım sağlık ocağı yazarmı acaba eczaneye sordum az önce 250 dedı
Harika bi sonuç.. Kesin çift embryo.. Baksana ne güzel.. Darısı başımıza inş.. Sağlıkla eline almakta nasip olsun inşKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
OleyyyyKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
Hayırlı olsunnKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?