Hoşgeldin aramızakızlar herkese merhaba, gebeliğe hazırlık bölümündeki ay topiclerini sıra sıra gezdikten sonra buradan devam ediyorum artık
kısaca 33 yaşındayım 2,5 senelik evliyiz 1,5 senedir deniyoruz. Eylül ayında ölçülen hormon değerlerim; amh değerim 1,56, fsh:8,23, hsg çekindim bir sıkıntı çıkmadı. 1 klomen+ çatlatma iğnesi ve 2 tane aşılama oldum hepsi başarısız oldu doktorum artık vakit kaybetme deyip tüp bebeğe yönlendirdi. Ankara'da yaşıyorum bahçeci tüp bebek merkezini önerdi doktorum haftaya cumaya randevu bulabildim.
bu süreçte birbirimize destek olmak ve tavsiyelerinizi dinlemek için buradayım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Canım biten kutusuyla eczNeye git veriyorlarSağlık ocağına ulaşamadım kı açmıyorlar
Benim bu 3.günüm…Ama ben ilk hafta rapor aldımsonra devam etttim pazartesş boş günümdü transfer oldu sonra 4 gün rapor aldım o hafta dinlendim
Hadi hayırlısı inşallah, güzel değerlerle gelKızlar kan testimi verdim 2 saat sonra çıkıcakmıs
Çok saçma şeyler dönüyor ya indir ve oku Diyorum sadeceYaaa neden ?
Sabaha karşı verdim yaa ben 50 dk sonra çıktıKızlar kan testimi verdim 2 saat sonra çıkıcakmıs
Korku testiKuzum ben seni iki kere test verdi diye hatırlıyorum değerlerin gayet güzeldi ne testinden bahsettiğini anlayamadim
Erken vermedin mıKızlar kan testimi verdim 2 saat sonra çıkıcakmıs
Yok canım benimde 10. GünümErken vermedin mı
Zaten eve geldim hemen baktımSabaha karşı verdim yaa ben 50 dk sonra çıktı
Hoşgeldinkızlar herkese merhaba, gebeliğe hazırlık bölümündeki ay topiclerini sıra sıra gezdikten sonra buradan devam ediyorum artık
kısaca 33 yaşındayım 2,5 senelik evliyiz 1,5 senedir deniyoruz. Eylül ayında ölçülen hormon değerlerim; amh değerim 1,56, fsh:8,23, hsg çekindim bir sıkıntı çıkmadı. 1 klomen+ çatlatma iğnesi ve 2 tane aşılama oldum hepsi başarısız oldu doktorum artık vakit kaybetme deyip tüp bebeğe yönlendirdi. Ankara'da yaşıyorum bahçeci tüp bebek merkezini önerdi doktorum haftaya cumaya randevu bulabildim.
bu süreçte birbirimize destek olmak ve tavsiyelerinizi dinlemek için buradayım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
İnşallah canım bende umutluyum bence hepimiz bu yıl bu çocukları doğururuz inşallahcanımm evet şöyle aslında benim adetim oldu mu o düşük mü oldu ne oldu anlamadım 1 ay sonra gel dediler ara ara kahve lekelenmem oluyor sadece gelecek mi adet yeniden ilaçları bıraktım diye çözemediben tahmin ediyorum ki mart sonu gibi gelse nisan da başlamış ve transfer olmuş olurum allah nasip ederse yaaa o kadar umutluyum ki burda gördükçe yüreğim hopluyor çok az negatif gören olduk bizde peşinizden gelelim inşallah
hahahaa valla çok zor aşamalar hepsi ya çok sabır gerektiren işler ama öyle olacağım bekleyeceğim unutucam hafızamı sıfırlayacağım 12 günHayırlısıyla alacaksın canım
Valla bu nasıl öncülüktek tavsiyem şu olur sakın ilk etapta stresli olma bu kese bekleme olayı acaip zor
Pek inanamasam da inşallahhahahaa valla çok zor aşamalar hepsi ya çok sabır gerektiren işler ama öyle olacağım bekleyeceğim unutucam hafızamı sıfırlayacağım 12 gün
ay hadi hayırlı haberler ile inşallahKızlar kan testimi verdim 2 saat sonra çıkıcakmıs
Senden de beklıyoruz güzel haberYok canım benimde 10. Günüm
Canım ben de ankardayım memorialdayımkızlar herkese merhaba, gebeliğe hazırlık bölümündeki ay topiclerini sıra sıra gezdikten sonra buradan devam ediyorum artık
bende yazarken pek inanmadım ama neyse inanmış gibi yapalımPek inanamasam da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?