O günler çok yakın Opu olmadan evvel herşeye ne kadar yabanciydik hatırlamıyor musun ? Şimdi herşeyin ne kadar içindeyiz su güne binlerce şükürler olsunUfaktan belirti gösterseydiler iyiydi böyle sıkıntı yaşıyorum
Ah bi büyüsünlerde razıyım herşeye
Gelsin gelsin ben razıyımDiye diye bulantı filan çağırcan boşver keyifini çıkar
Bende öyle yapıyorum.. Yalanda değilBen öğretmenim bugün işe geldim canım. Arkadaşlara belimde sorun var dedim. Yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Allah korusun artık:/
S
Evet yaO günler çok yakın Opu olmadan evvel herşeye ne kadar yabanciydik hatırlamıyor musun ? Şimdi herşeyin ne kadar içindeyiz su güne binlerce şükürler olsun
Günü gelince konuşuruzGelsin gelsin ben razıyım
Yaa çok güzelKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
Wayyyy bı güzel haberde senden çıfttı dımı canım senınde ya bu grup bence uğurlu geldı herkeseKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
Benimki de 12 Kasım gösteriyorYaa ne tuhaf bi yanın hep temkinli oluyor bir yanın hayal kurmaktan geri durmuyor. Şimdi baktım tahmini doğum 12 kasım diyorGerçi benim sezeryan 1 hafta-10 gün önce olur
Ya hiç alakası yok mümkün değil anlayamazsınız 3.gün tutup tutmadığını kendinizi boşuna dinlemeyin hatta 10.gün bile anlaşılmıyorBenim bu 3.günüm…
Gene bel ağrım başladı.. Galiba tutmadı zaten..
Bir öncekinde sadece bel ağrım vardı..
Evde dinlenmekte boşuna geliyor artık
Bugün kontrol üm vardı sağ biraz tembellik yapmış 2 tane vardı orda solda da 6 tane var dedi bakalım ne olacakbebiş nasıl gidiyor süreç ne zaman kontrol yumoşların :)
Harika bi sonuç.. Kesin çift embryo.. Baksana ne güzel.. Darısı başımıza inş.. Sağlıkla eline almakta nasip olsun inş
Hayırlı olsunninşallah sağlıkla devam eder
Wayyyy bı güzel haberde senden çıfttı dımı canım senınde ya bu grup bence uğurlu geldı herkese
Yaa çok güzel
Kızlar çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdenOleyyyySağlıkla gelsin inşallah
Kendı doktorum reçete olarak yazdı fark etmez mı onla bırlıkteProgestron dex prolutex hiç bi progestron iğnesini devlet ödemiyor.. Maalesef alman gerekecek..
Bende yavaş yavaş stok yaptım.. Zam gelmeden 3 kutu aldım..
Tabi canım müsait olunca mesajlardan bakıp eklicem yaşını nerde yaptırdığını kaçıncı denemen yaz ekliyimMerhaba beni de ekleyebilirmisiniz.
Cetrotıde tam zamanında vurulması gerekiyor ay aklıma geldı de o gun işteydım tam 10 da vuruldumBugün kontrol üm vardı sağ biraz tembellik yapmış 2 tane vardı orda solda da 6 tane var dedi bakalım ne olacakbugün de kabusum cetrotide vurulucam alerji hapı verdi diğer ilaçlar a da devam bakalım nolcak
Gelsın ikizler o zamanKızlar çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdenEvet çift kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?