Ya bende öyleyim ama onun için çok erken dogmamış çocuga don biçilmez derler ya ben ona inanıyorum 7 8 aylıga kadar almamayı düşünüyorumAmin canım insallah hayırlı güzel habeler bekliyorum bende Perşembe günü randevum insallah iyidir yavrum cinsiyeti netleşir insallah bu defa henüz brş şey almadım insaln heves ediyor almak icin ama kendimi suan tutuyorum
Eşim burda olmayınca 3 aydır ertelemek zorunda kaliyoruz tam bu ay olacak derken gece lekelenme gördüm çok stres yaptım eşim yetişe bilecekmi nasıl olcak diye ondanmi kaynaklandi bilmiyorum bi türlü tedavi sürecine geçemedikİkinci günü gitmen gerekecek zaten tatlım ama aklında kalmasın doktorunu ara bilgi al bu durumun oldugunu belirt zaten onlar senin yumurtalarına göre hareket edeceklerdir
Eşine daha çok var stres yapma senin konrtollerün olcak yumurta sayımın olcak eşin geldigi zaman test verck oda onada bazı domtorlar acele etmiorEşim burda olmayınca 3 aydır ertelemek zorunda kaliyoruz tam bu ay olacak derken gece lekelenme gördüm çok stres yaptım eşim yetişe bilecekmi nasıl olcak diye ondanmi kaynaklandi bilmiyorum bi türlü tedavi sürecine geçemedik
Lekelenmen devam ediyormu bitti mi nasıl bir lekenlenme oda önemli tabiEşine daha çok var stres yapma senin konrtollerün olcak yumurta sayımın olcak eşin geldigi zaman test verck oda onada bazı domtorlar acele etmior
Eşim 10 gün izne gelcelek tekrar gitcek şubata kadar gelemiyorEşine daha çok var stres yapma senin konrtollerün olcak yumurta sayımın olcak eşin geldigi zaman test verck oda onada bazı domtorlar acele etmior
Lekelenme hafif krmzya dönmeye başladıLekelenmen devam ediyormu bitti mi nasıl bir lekenlenme oda önemli tabi
Cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederimEşine daha çok var stres yapma senin konrtollerün olcak yumurta sayımın olcak eşin geldigi zaman test verck oda onada bazı domtorlar acele etmior
Ama İnan’ın ilerleyen haftalarda içiniz iciniz yemeye baslıyor almak icinYa bende öyleyim ama onun için çok erken dogmamış çocuga don biçilmez derler ya ben ona inanıyorum 7 8 aylıga kadar almamayı düşünüyorum
Ddm ya bn şuan öyleyim sabretmek lazımAma İnan’ın ilerleyen haftalarda içiniz iciniz yemeye baslıyor almak icin
Hastaneye gittin mi tekrr kan testi yaparlar muhtemelenLekelenme hafif krmzya dönmeye başladı
Görüştüm bugün lekelenme ise sorun yok dediler yoğun olursa aramami söylediler cnmHastaneye gittin mi tekrr kan testi yaparlar muhtemelen
Ohh çok şükür kan testin günü ne zmn peki kaçıncı gündesin devam ediyor mu ayagının altına yastık koyup yat canımGörüştüm bugün lekelenme ise sorun yok dediler yoğun olursa aramami söylediler cnm
Ayy cnm ya ben henüz o aşamaya gelemedimOhh çok şükür kan testin günü ne zmn peki kaçıncı gündesin devam ediyor mu ayagının altına yastık koyup yat canım
Amin Canım İnşallah sende tedavi sonucunu pozitif olarak alırsın kuzumAyy cnm ya ben henüz o aşamaya gelemedimbu ay sonu adetimi bekliyorduk tedavi için 10 gün öncesinden lekelenme olunca stres yaptım siz bu aşamaları yaşadığınız için sordum tedavi için sıkıntı olurmu diye dün dr ulaşamadım sizlere sormak istedim rabbim gönlüne göre versin inşallah
Aminn cnmAmin Canım İnşallah sende tedavi sonucunu pozitif olarak alırsın kuzum
10. Gün değeri 163 dediğiniz şey acaba?? Hayırlı olsun evladınızBenimle çok şükür teşekkür ederimmm2 gün sonra tekrardan kan vermek için gideceğim artış ne durumda diye. Çoğul gebelik ihtimalim var şu anlık 3.gün embriyosu 10.gün değerim 163,2
Kayısı hoşafı içtim ben bol bol bide kavun yedim seni ishal ne yapıyorsa ondan yemeye çalış mesela beni kıyma bozar lavaboya çıkamıyosam kıymalı yemk yapıodum onu yiyodum ama ne olursa olsun ıkınma sakınİyi akşamlar kızlar benim de bugün transferim vardı 3. Gün embriyosu. Benim şu an en büyük sıkıntım kabızlık sizce ne yapmam gerekiyor?İnşallah bende sizin gibi güzel haberler alırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Kayısı hoşafını deneyeyim. Nerdeyse hiç ıkınmıyorum olmuyorsa kalkıyorum.Kayısı hoşafı içtim ben bol bol bide kavun yedim seni ishal ne yapıyorsa ondan yemeye çalış mesela beni kıyma bozar lavaboya çıkamıyosam kıymalı yemk yapıodum onu yiyodum ama ne olursa olsun ıkınma sakın
Aynn kavunda işe yarayabilir bak yogurt tüketKayısı hoşafını deneyeyim. Nerdeyse hiç ıkınmıyorum olmuyorsa kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?