Aynen öyle. Benim fazla yumurta gelişiminden sancım oldu toplama sonrası ama serumlarla düzeldi. Sorun olmadı. Rahat olun korkulacak bir işlem değilTabi anestezi yapıldı yumurta toplandı daga sonra onlar seni uyandırıorlar kısa bir işlem zor degil daga sonra biraz hastanede dinlendiriolar serum takıorlar ilaçlarını yazıp gönderiyırlar ilaçlarını dikkatli iç yeterli başka sıkıntın olmuo
Canım daha çok erkenDayanamadım az önce yaptım test. Silik çizgi çıktı ama işte iki gün önce ovitrelle yapmıştım onun etkisi olabilir diye sevinemiyorum.
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım benmRabbim hakkımızda hayırlısını versin ben idrar testi yaptım iki defa pozitif 1 defada negatif çıktı ayın 29 da tahlil günüm nasip bakalım
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benim kilo sebebi ile iptal oldu işlemim Ekim ayına kaldım aşırı derecede stres doluyum kilo veremiyorum diyetisyene gitmeme rağmen nasıl olacak bilmiyorum da ilk defa deneme olacağı için hemen kilo vermem gerekiyo.. Allah'ım yardımcımız olsunİnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım benmsakın olumsuz düşünme hep pozitif olsun düşüncen enerjinn
Bencede çok erken yapmışsın o ilacin etkisi bayağı bir sürüyor üzülmeni istemem fakat bende aynı sıkıntıyı yaşadım pozitif olarak gördüm ama negatif ilaç etkisindenmişCanım daha çok erkenotrivellenin etkisi uzun sürüyor. Yapıp kendini üzme test zamanını bekle direk kan ver. Biliyorum zor ama başarabilirsin
Haklısın canım ama dün gece 6. Gün yaptığım test çok silikken 7. Gün sabah yaptığım test baya koyuydu. İğne etkisi olsa koyulaşmazdı sanırım diye düşünüyorumCanım daha çok erkenotrivellenin etkisi uzun sürüyor. Yapıp kendini üzme test zamanını bekle direk kan ver. Biliyorum zor ama başarabilirsin
Kaçıncı gündesin kiDayanamadım az önce yaptım test. Silik çizgi çıktı ama işte iki gün önce ovitrelle yapmıştım onun etkisi olabilir diye sevinemiyorum.
Dün gece yaptım ilk testi canım, 6. Günün gecesiydi silik çıktı baya, sonra 7.gün sabahı yani bi 7 saat sonra yaptım baya koyu çıktı.Kaçıncı gündesin ki
Ayy maşallah inşallah sag salim kucagına alamayı nasip etsin rabbim bende pozitifi görürüm inşallahDün gece yaptım ilk testi canım, 6. Günün gecesiydi silik çıktı baya, sonra 7.gün sabahı yani bi 7 saat sonra yaptım baya koyu çıktı.
Amin canım, dayanamadım kan verdim bugün 7. Günde 95 çıktıAyy maşallah inşallah sag salim kucagına alamayı nasip etsin rabbim bende pozitifi görürüm inşallah
Yaaaa çok mutlu oldum maşallah canım inşallah katlanır kuzucuk yaaAmin canım, dayanamadım kan verdim bugün 7. Günde 95 çıktıçok şükür. İnşallah katlanarak gider her iki günde bir. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Valla bende salı günü hastaneye imza için gitcem tam 7 gün oluyor. Bakarlarmı die kararsızım ne yalan söyleyimYaaaa çok mutlu oldum maşallah canım inşallah katlanır kuzucuk yaa
Sağlık ocağı yada özel herhangi bir hastanede kan verebilirsin canımValla bende salı günü hastaneye imza için gitcem tam 7 gün oluyor. Bakarlarmı die kararsızım ne yalan söyleyim
Doldurulmuş transfer benim cnmSağlık ocağı yada özel herhangi bir hastanede kan verebilirsin canımsenin de taze transfer mi?
Beyaz ekmeği kes, çavdar ekmeği ye bir iki dilim. Salata yap kendine hep ve çorba salata tom balıklı nagutle peynir koy zeytin koy, protein ağırlıklı beslen yemeğe ihtiyaç duymayacaksın. Tatlıdan uzak dur ve hamurişi yeme. Bunları yapıp zayıflamayan çok nadirdir. Bir de çaya şeker atma canım, çayı da çok içme ödem yapıyorRabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benim kilo sebebi ile iptal oldu işlemim Ekim ayına kaldım aşırı derecede stres doluyum kilo veremiyorum diyetisyene gitmeme rağmen nasıl olacak bilmiyorum da ilk defa deneme olacağı için hemen kilo vermem gerekiyo.. Allah'ım yardımcımız olsun
Canım 3. Gün embriyosu en iyi ihtimalle transfer sonrası 8. Gün beta hcg salgılamaya başlıyor. 5. Gün embriyosu daha erkendir ama bence 5. Gün embriyosuysa eğer 3 gün sonra kanda test ver dayanamam dersen 9. Gün ama kan ver.Haklısın canım ama dün gece 6. Gün yaptığım test çok silikken 7. Gün sabah yaptığım test baya koyuydu. İğne etkisi olsa koyulaşmazdı sanırım diye düşünüyorum
Dün kan verdim canım 95 çıktı 7. Günde. Ama aynı zamanda iki üç gündür de çok çok az açım kahve lekelenmem var. Biraz korktum açıkçasıCanım 3. Gün embriyosu en iyi ihtimalle transfer sonrası 8. Gün beta hcg salgılamaya başlıyor. 5. Gün embriyosu daha erkendir ama bence 5. Gün embriyosuysa eğer 3 gün sonra kanda test ver dayanamam dersen 9. Gün ama kan ver.
Öncelikle merhaba kiloyla ne alakası varki işlemin ben 80 kiloyum kiloyla alakalı bi sorun yaşamadım bu sürede bide diyet stresi çok zor olur zatenRabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benim kilo sebebi ile iptal oldu işlemim Ekim ayına kaldım aşırı derecede stres doluyum kilo veremiyorum diyetisyene gitmeme rağmen nasıl olacak bilmiyorum da ilk defa deneme olacağı için hemen kilo vermem gerekiyo.. Allah'ım yardımcımız o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?