- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
Sonu güüzel olsun da önemli olan o zaten bizim iş uzundu biliyoduk insallah polip molip bişey cıkmaz bakalım.Rahim filminde gözüküyo mu peki oBu işin içine girince çıkamıyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu güüzel olsun da önemli olan o zaten bizim iş uzundu biliyoduk insallah polip molip bişey cıkmaz bakalım.Rahim filminde gözüküyo mu peki oBu işin içine girince çıkamıyor insan
Benim adetin 1. günü 9.5 mmdi. Hem kendi doktorumda memorialdeki hemşireler de adetle dökülüp inceleceği için sorun olmaz demişlerdi. Ama benim rahim daha kalın bence normale göre. Transfere 14 mm ile girdim.Kızlar cok kalabalık değiliz ama bilen vardır belki diye soruyorm benim rahim kalınlıgı biraz fazla yani adetin 2. gunu ölçülen 5.7 mm'di polip olabilir dediler ama ultrasonda gözüken bişey yok rahim inceliği değil de rahim kalınlıgı fazla olan var mı .)
Maşallah belki de yapıısı odur olabiliyor yani?.Peki ne oldu transfer sonucunuz ?Benim adetin 1. günü 9.5 mmdi. Hem kendi doktorumda memorialdeki hemşireler de adetle dökülüp inceleceği için sorun olmaz demişlerdi. Ama benim rahim daha kalın bence normale göre. Transfere 14 mm ile girdim.
pcos oldugu icin normal canım fazla yumurta toplanıyor ya o yüzden parol al agrın oldukcaKızlar opudan sonra ağrı oluyor mu ben dün oldum yürüdükçe hala karnımın içi acıyor gibi pcos var bu arada bende
Belki de yapısı öyle gerçekten. Sonuç pozitif. 9. Gün değeri 85 inşallah yükselirMaşallah belki de yapıısı odur olabiliyor yani?.Peki ne oldu transfer sonucunuz ?
Zor bir süreç gerçekten inşallah bir daha olmak zorunda kalmam. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınpcos oldugu icin normal canım fazla yumurta toplanıyor ya o yüzden parol al agrın oldukca
Ben de basladim ama sanirim 2022ye sarkacak 7 gun olduKızlar 2022 de tüp bebek yaptıracak bir ben mi varımçok yalnız hissettim kendimi şuan
Canım inşallah senin ve gelecek bebeğin için en hayırlısı olur sağlıkla sıhhatle kolay yoldam hamile kalalım hepimizSonu güüzel olsun da önemli olan o zaten bizim iş uzundu biliyoduk insallah polip molip bişey cıkmaz bakalım.Rahim filminde gözüküyo mu peki o
Canım benim rahim filmimde gözükmemiştiSonu güüzel olsun da önemli olan o zaten bizim iş uzundu biliyoduk insallah polip molip bişey cıkmaz bakalım.Rahim filminde gözüküyo mu peki o
Benim de bugün 6. Günüm iğneye baslayali. Kotnrole gittim bugün sadece iki yumurta gördü onlarda küçük. Başıma neler gelecek bundan sonraki sureç nasıl olacak o kadar korkuyorum ki anlatamamBana doktor iyi dedi .Kaç tane olduğunu sorduğumda 2 tane var dedi .Bu kötü mü yani ? İğnelerden artmaz mı sayısı sizce
Merhabalar bende 1 ocakta tedaviye başlıyorum inşallah bu uygulamayıda sizlerin bilgilendirmeleri sayesinde üye oldum iletişim kurabilmek adına :) çok heycanlıyım ve bu yolda çok bilgisizim malesef2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
Bence bir liste oluşturun. Yaş, kaç senedir deneniyor. Hiç çocuk var mı yok mu? Kaçıncı deneme vs bu tarz bilgileri toplatıp liste oluşturun.2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
AYY Maşallah umarım bende de bişey yoktur da yapısı odur ben de pozitif alırım Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinBelki de yapısı öyle gerçekten. Sonuç pozitif. 9. Gün değeri 85 inşallah yükselir
Amin insallah sizin şanslı tarafınız toplanan yumurtalardan fazla embriyo oluşuyor ya şansınız daha fazla oluyor kaç tane toplanmışZor bir süreç gerçekten inşallah bir daha olmak zorunda kalmam. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benim tarihim bile net değil olsun 2022 ssenesi icinde olması önemli olan :)Ben de basladim ama sanirim 2022ye sarkacak 7 gun oldu
Merhaba hoşgeldiniz burda istemediğiniz kadar bilgi var hiç merak etmeyin herkes birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor .Merhabalar bende 1 ocakta tedaviye başlıyorum inşallah bu uygulamayıda sizlerin bilgilendirmeleri sayesinde üye oldum iletişim kurabilmek adına :) çok heycanlıyım ve bu yolda çok bilgisizim malesef
Onu yapamadım Aslında yapmak lazm haklısınız ama beceremedim yönlendirme olursa yaparım ama :)Bence bir liste oluşturun. Yaş, kaç senedir deneniyor. Hiç çocuk var mı yok mu? Kaçıncı deneme vs bu tarz bilgileri toplatıp liste oluşturun.
Ben de varım Ocak adetiyle başlama planı içindeyim.
Bende çok ağrı oldu ilk reglim de çok ağrılı geçtiKızlar opudan sonra ağrı oluyor mu ben dün oldum yürüdükçe hala karnımın içi acıyor gibi pcos var bu arada bende