- 9 Kasım 2021
- 389
- 267
- 32
Genetikte ne gibi tahliller uyguluyorlar peki birde hangi bölüme gitmem gerek acaba hastanelerdesebepsiz infertilite en kolay cözulen aslında biliyomusn genetiğe gönderiyolar şak bi bakşmısın bebiş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetikte ne gibi tahliller uyguluyorlar peki birde hangi bölüme gitmem gerek acaba hastanelerdesebepsiz infertilite en kolay cözulen aslında biliyomusn genetiğe gönderiyolar şak bi bakşmısın bebiş:)
Kromozom var bir sürü şeyler varGenetikte ne gibi tahliller uyguluyorlar peki birde hangi bölüme gitmem gerek acaba hastanelerde
Birde doktor istediği zaman yapılıyorGenetikte ne gibi tahliller uyguluyorlar peki birde hangi bölüme gitmem gerek acaba hastanelerde
Evet ilkAmin hakkınızda hayırlısı olsun sizinde ilk deneme mi
Tüb bebek doktorları söyler aslında Bu tedaviye başlamadan önce yapılan genetk ayrı embriyo gemetiği ayrı bişeymiş dondurulan embriyolrı genetğe gönderiyolar bekki ondan gebelik olmuyodır ama düşük yok hic szde sanırm oda sacma genetiğe de göndermezler ozaman rahim kalınlgı falan normal mi baktırdınz mı hicGenetikte ne gibi tahliller uyguluyorlar peki birde hangi bölüme gitmem gerek acaba hastanelerde
Loya-Kiana +1 doktora güven cok önemli bence de sizi anlaması mantıklı davranması kimisi var ezbere herkese aynı tedavi uyguluyolar kişiye özel tedavi olması gerekli diye düşünüyorm benm dondurulmuşlar orda başladıhım yerde devam edecem elmahkum yoksa başka doktora gitmeyi istiyorm aslındaherkesin yazdığını okuyamaya çalıştım
Opecert dediği gibi deneyimli ve negatif gören kişileriz.
herkesin durumu farklı ama Opecert Ortak noktamız olumlu bakış açımiz ve hiç kafaya takmamak ..
herseyi doktorunuza sorun kimseyle kendinizi kıyaslamayın.
Doktora ve kuruma güveniyorsanız kendinizi onlara bırakın gitsin
Benden en son ön görüşmede doktor hepatit testleri , pıhtılaşma testleri vs gibi bir çok test istedi hormon testleri dısında. Bunları yaptırın dedi gelin. Tamamladık haftaya perşembe gidicez tekrardan. Muaynede olucam. Daha önce cok kez muayne oldum ama tüp bebek doktoruna ilk defa olucam. Dün adet oldum arabada iş dönüşü ya 29 yaşında sağlıklı bir kadın neden hamile kalamaz anlamıyorum allahım diye kendi kendime konuşuyordum, eşimde arabadaydı, yani sen sağlıklısın sorun bende bunu mu demek istiyorsun dedi. Kaldım öyle. Artık o da şaşırdı iyiceTüb bebek doktorları söyler aslında Bu tedaviye başlamadan önce yapılan genetk ayrı embriyo gemetiği ayrı bişeymiş dondurulan embriyolrı genetğe gönderiyolar bekki ondan gebelik olmuyodır ama düşük yok hic szde sanırm oda sacma genetiğe de göndermezler ozaman rahim kalınlgı falan normal mi baktırdınz mı hic
Hahahaha bazen hic bir sebebi olmadan gününü bekleyebiliyor minnoşlar öyle düşünün insallah sizinki daha fazla bekletmeden gelirBenden en son ön görüşmede doktor hepatit testleri , pıhtılaşma testleri vs gibi bir çok test istedi hormon testleri dısında. Bunları yaptırın dedi gelin. Tamamladık haftaya perşembe gidicez tekrardan. Muaynede olucam. Daha önce cok kez muayne oldum ama tüp bebek doktoruna ilk defa olucam. Dün adet oldum arabada iş dönüşü ya 29 yaşında sağlıklı bir kadın neden hamile kalamaz anlamıyorum allahım diye kendi kendime konuşuyordum, eşimde arabadaydı, yani sen sağlıklısın sorun bende bunu mu demek istiyorsun dedi. Kaldım öyle. Artık o da şaşırdı iyice
Hayırlısı olsun insallah inanıyormm ya koskoca 12 ayda bence bişeyler olacakEvet ilk
İnşallah amin Siz tüp bebek yaptırdınız mı hiç? Yani birinci senem dolduktan sonra yaptırmalı mıyım yoksa beklemeli miyim kafam karışık. Bir kere klomen estrofem duphaston kullandım tiroidlerim uçtu 15 e cıktı. Bu tedavidede ucucak muhtemelen . Çok şey düşünüyorumHahahaha bazen hic bir sebebi olmadan gününü bekleyebiliyor minnoşlar öyle düşünün insallah sizinki daha fazla bekletmeden gelir
Selam, bir şey soracağım benim hepatitB yokmuş hiç yapılmamış yani çok ilginç.. annemde şoka girdi. Gebe kalmada engel oluyor mu, ya da etkisi nedir? Sizden neden istedi doktorunuz?Benden en son ön görüşmede doktor hepatit testleri , pıhtılaşma testleri vs gibi bir çok test istedi hormon testleri dısında. Bunları yaptırın dedi gelin. Tamamladık haftaya perşembe gidicez tekrardan. Muaynede olucam. Daha önce cok kez muayne oldum ama tüp bebek doktoruna ilk defa olucam. Dün adet oldum arabada iş dönüşü ya 29 yaşında sağlıklı bir kadın neden hamile kalamaz anlamıyorum allahım diye kendi kendime konuşuyordum, eşimde arabadaydı, yani sen sağlıklısın sorun bende bunu mu demek istiyorsun dedi. Kaldım öyle. Artık o da şaşırdı iyice
Canım benim hepatit aşım olmuş zaten testtede öyle gözüktü. Ama eşimde aşı olmamış mesela. Gebeliğe engel olmasıyla bir alakası yok. Ama gebelik esnasında bebeğe geçişi açısından önlem amaçlı aşıları yaptırıyorlar eksikleri tamamlatıyorlarSelam, bir şey soracağım benim hepatitB yokmuş hiç yapılmamış yani çok ilginç.. annemde şoka girdi. Gebe kalmada engel oluyor mu, ya da etkisi nedir? Sizden neden istedi doktorunuz?
Taşita bilirsin embirolarini.Loya-Kiana +1 doktora güven cok önemli bence de sizi anlaması mantıklı davranması kimisi var ezbere herkese aynı tedavi uyguluyolar kişiye özel tedavi olması gerekli diye düşünüyorm benm dondurulmuşlar orda başladıhım yerde devam edecem elmahkum yoksa başka doktora gitmeyi istiyorm aslında
Benden en son ön görüşmede doktor hepatit testleri , pıhtılaşma testleri vs gibi bir çok test istedi hormon testleri dısında. Bunları yaptırın dedi gelin. Tamamladık haftaya perşembe gidicez tekrardan. Muaynede olucam. Daha önce cok kez muayne oldum ama tüp bebek doktoruna ilk defa olucam. Dün adet oldum arabada iş dönüşü ya 29 yaşında sağlıklı bir kadın neden hamile kalamaz anlamıyorum allahım diye kendi kendime konuşuyordum, eşimde arabadaydı, yani sen sağlıklısın sorun bende bunu mu demek istiyorsun dedi. Kaldım öyle. Artık o da şaşırdı iyice
Tüp bebek tedavisi görüyor musunuz yoksa düşünüyor musunuz acaba. Cok kafam karışık inanın.Bizim Hsg hormon testleri gen taraması spermiyogram hepsi normal ama çocuk yok
Hic takılmayın oyle şeylere
Aaa öylemi ne bileyim ilk olunca biz istediğimiz kadar oluyor sandıkKız minimum 3 sene mi ne donduruyolar :)
Ekimde oldu ilk transfer negatif sonuclandiTüp bebek tedavisi görüyor musunuz yoksa düşünüyor musunuz acaba. Cok kafam karışık inanın.
Embriyo bebekleriniz hazırsa sorun yok Dediğiniz gibi ne zaman isterseniz olur . İnşallah hayırlısıyla hepimiz anne oluruzEkimde oldu ilk transfer negatif sonuclandi
Suan ara vermeye karar verdik eşimle kalan embriyolar var ne zaman denersek artik