Merhaba2tane var kuzu genetiği söyledik doktorlara da yaşlar kücük bide hic düşük olmadığı icin ailede de erken menopoz ve düşük öyküsü olmadıgı icin de gerek yok dediler 35 yasından sonra daha cok genetiğe gonderiliyomuş insallah genetkten patlamambana söyledkler sol tüpteki hidrosalpenksten tutmadıgı ameliyattan sonra iksiinden biri mutlaka tutacak dediler de allah biliyo olamzsa bırakıcam zaten cocuk işini
Doktoralara kendileri her duruma cok aliskin olduklari icin onemsemiyorlar is körlüğü , halbuki biz bu durumu ilk defa yaşıyoruz atladik sey oDoktor deseydi keşke kanamalar olabilir diye yeminle doktordan cok sakinlestiriyosunuz siz yatiyorum artk kalkmiycam
Transferden önce tam hidrosalpneks değildi tanı fimbral fimozisti bize ameliyat onderdiler biz yine de 1 tanesini deneyelim dedik tutmadı ondan sonra ameliyat oldumMerhaba
Transfer öncesi anlaşılmadı mı hidroselpenks durumu?
Transfer öncesi alınan tüpünüz kendini çok belli etmedi yani doğru mu anlıyorumTransferden önce tam hidrosalpneks değildi tanı fimbral fimozisti bize ameliyat onderdiler biz yine de 1 tanesini deneyelim dedik tutmadı ondan sonra ameliyat oldum
Yerlesme kanasi ilk 10 gun icinde gelir diye düşündüm o zamanda kahverengi akıntı gelince suphelenmedim yani yerlesme dedim böyle gorunce oyy cok zormusDoktoralara kendileri her duruma cok aliskin olduklari icin onemsemiyorlar is körlüğü , halbuki biz bu durumu ilk defa yaşıyoruz atladik sey o
Dün o yaşadığın stres varya allah bi daha yaşatmasın bak cok dikkat et bol bol dinlen olur muYerlesme kanasi ilk 10 gun icinde gelir diye düşündüm o zamanda kahverengi akıntı gelince suphelenmedim yani yerlesme dedim böyle gorunce oyy cok zormus
Senin transfere de bi hafta kaldi heralde
GüZel olacak inşallahDün o yaşadığın stres varya allah bi daha yaşatmasın bak cok dikkat et bol bol dinlen olur mu
Bnim cuma günü transfer ben artik cok heyecanliyim ve bir bok yedim ama tutamadim kendimi doğmamış çocuğa don biçilmez derler ben olmamis cocuga don biçtim resmeb
Ama şöyle bir indirim vardı ebebekte oioi tabak ve kaşık beslenme seylerinde normalde 500 olan sey 250 ye geliyordu dayanamadım aldım ama olurda olumsuz olursa benim sonuç arkadasim hamile ona veririm diye niyetlendimama simdi bu indirim kacmazdi napayim ebebegi de takipten ciktim gormemeyeyim bir daha indirim fln diye ahahhaha. Lutinus deli gibi akinti yapıyor suan tek sorunum bu siril siklam geziuyorum
Cok iyi yapmışsın olsin gelecege yatirim amacli almışsınDün o yaşadığın stres varya allah bi daha yaşatmasın bak cok dikkat et bol bol dinlen olur mu
Bnim cuma günü transfer ben artik cok heyecanliyim ve bir bok yedim ama tutamadim kendimi doğmamış çocuğa don biçilmez derler ben olmamis cocuga don biçtim resmeb
Ama şöyle bir indirim vardı ebebekte oioi tabak ve kaşık beslenme seylerinde normalde 500 olan sey 250 ye geliyordu dayanamadım aldım ama olurda olumsuz olursa benim sonuç arkadasim hamile ona veririm diye niyetlendimama simdi bu indirim kacmazdi napayim ebebegi de takipten ciktim gormemeyeyim bir daha indirim fln diye ahahhaha. Lutinus deli gibi akinti yapıyor suan tek sorunum bu siril siklam geziuyorum
Ya arkadas gibi arkadas be , insanin halinden en iyi ayni duyguyu yaşayan anlar diye bosuma dememişler bakCok iyi yapmışsın olsin gelecege yatirim amacli almışsınilk hediyesini sen almissin insallah tutarda kuzum kotu dusuncelere kapilmazsin olmadi arkadasina verirsin ama bi daha bu fiyata zor bulursun inan bende çok sey alcam ama zor tutuyorum kendimi hele ebebek indirdim inan sakin alma daha cok yeni burcu bisey olursa elinde patlar diye diye kendimi tutuyorum neyse saglik olsun hayirlisi olsunda 1000 lirada olsa kaşık alınır kuzum heycanliyiz o yuzden istedigini al bosver zam geliyodu dayanamadim dersin hahahh progestandan daha beter lutinus cok fazla hemde gunde iki defa degistirmezsem olmaz bende senin gibi sirilsiklamim
Anlarim tabikiYa arkadas gibi arkadas be , insanin halinden en iyi ayni duyguyu yaşayan anlar diye bosuma dememişler bakbaskasina soylesem bunu sacmalama alınır mi oyle falan der. Ama aldım işte napayim dediğin gibi bu fiyat kacmazdi ama harici olarak duygusal bag kurmamak adına öyle kiyafet fln filan almam o evet biraz etkiler zaten bakmiyorumda oyle şeylere daha cooook yolum var senin az kaldi biraz daha geçsin sen artik yavas yavas bakmaya baslarisn
Doğrudur rahim filminde net hidrosalpenks değildi o sebeple ama tüpte rahim filminde ufak da olsa bişey varsa gerilemiyo daha da ilerliyor onu billioiyorumTransfer öncesi alınan tüpünüz kendini çok belli etmedi yani doğru mu anlıyorum
Benim de hsg açık görünüyor ama şişlik mevcut usg de görünüyor şu an bu yüzden laparoskopi kararı verildi hangi tüpüm alınacak ya da kalacak süreçte belli olacak çok tedirginim ama bu şekilde tüp bebek sürecine de zarar veriyor bu güzden öncesinde laparoskopi kararı verdi doktorum..Doğrudur rahim filminde net hidrosalpenks değildi o sebeple ama tüpte rahim filminde ufak da olsa bişey varsa gerilemiyo daha da ilerliyor onu billioiyorum
Hahah burcuuu bikicaksin litunustendeeLutinus mukalemini gordun mu baktin mi icine çok pratik cok kullanisli hahahhh cok hosuma gitti pregestandan daha güzel ilk defa bi ilaca hayran oldum o zaman 5 gun sonra tekrar mi gtceksin muaneye
Canim kirmizimi mi kahverengimi akintin? Devam ediyomu hala?Kizlar kanamam oluyo benim ya ben cok korkuyorum bi iki damla bisey degil ic camasirim batmis peceteye sildigimde kahverengi görüyorum suanda off kafayi yicem ya
Hahah burcuuu bikicaksin litunustendeeson haftalar iyiceee gina geldi bana o fitildendee biraktim 10. Haftada
Yok kuzum gecti gitti kirmizi adet baslngici gibi gunluk pedi doldurmus yani afedersin ama sonradan pembemsi geldi sabahda kahverengindeydi kandada bakildi ultrasondada sıkıntı yok şükürCanim kirmizimi mi kahverengimi akintin? Devam ediyomu hala?
Dün o yaşadığın stres varya allah bi daha yaşatmasın bak cok dikkat et bol bol dinlen olur mu
Ayy evett bana doktor 12. Haftaya kadar dedii ama cogunu 10. Haftda biraktimm kan sulandirici igne haricc onu 12. Haftada biraktim, suanda sadece coraspine devam edicezz 20. Haftaya kadar nolur nolmaz diye dediydi simdiki doktorum.Benimde 3 haftam var 9. Haftaya kadar kullanicam altima isemis gibiyim resmen neyse sagsalim dogsunda kullanirim son aya kadar
Sen neler yapiyosun nasil gidiyo hic yazmiyosun da
Aynenn olabiliyoo canim benimde simdiye kadar bikere olduu sanirim 5. Haftamdii korkmustumm ama hersey yolundaydi sukur. Kimisi 3 ay boyunca oyle kanama yasiyomus olabiliyormusYok kuzum gecti gitti kirmizi adet baslngici gibi gunluk pedi doldurmus yani afedersin ama sonradan pembemsi geldi sabahda kahverengindeydi kandada bakildi ultrasondada sıkıntı yok şükür
Oyy kıyamam tatlı sıkıntılar aslinda ama bizi cok daraltiyo insallah iyi anlasiyosunuzdur kaynananla stres yaptirmasin sanaAyy evett bana doktor 12. Haftaya kadar dedii ama cogunu 10. Haftda biraktimm kan sulandirici igne haricc onu 12. Haftada biraktim, suanda sadece coraspine devam edicezz 20. Haftaya kadar nolur nolmaz diye dediydi simdiki doktorum.
Bende iyiyim kuzum yaa biraz yogunumm kaynanam bendeeama genel olarak iyiyimm arada kramp girmeye basliyor bu aralar oda rahimle bebek buyudugu icin oluyormuss normalmis
Sen nasilsin bakalim taze anneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?