Cok mu aradin sen o işi oyy kuzum çok sıkıntılı bi iş yokmu kafan rahat bi sekilde calisacagin bi yerVW araçlar ama yetkili servisteyim yani arabanın buraya gelmesi lazjm her araba getirende sikayet ediyor yıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu aradin sen o işi oyy kuzum çok sıkıntılı bi iş yokmu kafan rahat bi sekilde calisacagin bi yerVW araçlar ama yetkili servisteyim yani arabanın buraya gelmesi lazjm her araba getirende sikayet ediyor yıldım
Keske olsa hele tam bebe düşünürken cok zor burada en azindan hamilelik haklariimi kullanayim belki ondan sonra baska is bakarim suan imkansizCok mu aradin sen o işi oyy kuzum çok sıkıntılı bi iş yokmu kafan rahat bi sekilde calisacagin bi yer
Yaaaa bu sefer oluyor desene sıfır stres kuzum herşey cok güzel olucakSaat 12.15 de transferim var kizlar
Bence bekleme kuzum düşünmüş bayrammis zaten baslayim ediyim diyene kadar bi ay geciyo temmuzda basla
İnsallah strese pek emin degilim gelirken araba bozuldu beni buluyo isteYaaaa bu sefer oluyor desene sıfır stres kuzum herşey cok güzel olucak
Aman onlar olur erkenden gititn önemli olan o :) cıkışında haberdar et biziİnsallah strese pek emin degilim gelirken araba bozuldu beni buluyo iste
Burcuuuutransfer noldu bugun acil cevap cok yogunum yazcm tekrar snaa OpecertBence bekleme kuzum düşünmüş bayrammis zaten baslayim ediyim diyene kadar bi ay geciyo temmuzda basla
Ciktim canlar evdeyim bile cok uykusuzdum uyumuşum 5.gun embriyosu 4AA kalitesi koydular tam istediğim gibi 5.gun istiyodum ayin 23 test gunuAman onlar olur erkenden gititn önemli olan o :) cıkışında haberdar et bizi
Bunu duyduguma sevindim ağrıyla ilgili peki sen neden eenerjin düşük uykusuzluk fln mi ? Dikkat et kendine bak hasta fln degilsin dmiİnsallah kuzum S_lidya enerjim cok düşük yataktan cikasim gelmiyo ayni muane gibi 10 dakikada bitiyo hersey agri falan hissetmiyosun hic
haziranda transfer zamanı tam en yakın arkadaşımn düğününe denk geliyor sonraki ay da tam kurban bayramına denk geliyor ondan agustos dedik hem normal denemeye devam ederiz diye ama o zamana kadar korkuyorm ya sag tüp hidrosalpenks olursa diye .ikiside alınsa kafam rahat olurdu da sagı bıraktılar ya o cok korkutuyo bilmiyorm
Yok hastalik degilde 3 gun evden cikamiycam o beni daraltiyo bi de sigarayi ben birakamiyorum strese girmemek icin yakiyorum bi cekiyorum karnimdakine kiyamiym geri atiym ama icmek istemiyorum aklimdan hic cikmiyo paket almasam bile esimden yada annemin paketinden aliyorum elim durmuyo hicBunu duyduguma sevindim ağrıyla ilgili peki sen neden eenerjin düşük uykusuzluk fln mi ? Dikkat et kendine bak hasta fln degilsin dmi
Bence geciktirme düğünde eglen oyna stresini at dugunden sonra git bence doktora bayram 3 gun gelip gecer obur tupde sikinti olursa o zamana sen yinede kontrole githaziranda transfer zamanı tam en yakın arkadaşımn düğününe denk geliyor sonraki ay da tam kurban bayramına denk geliyor ondan agustos dedik hem normal denemeye devam ederiz diye ama o zamana kadar korkuyorm ya sag tüp hidrosalpenks olursa diye .ikiside alınsa kafam rahat olurdu da sagı bıraktılar ya o cok korkutuyo bilmiyorm
Hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallah En heyecanlı kısımdasınız pozitif düşünün, pozitif olsunCiktim canlar evdeyim bile cok uykusuzdum uyumuşum 5.gun embriyosu 4AA kalitesi koydular tam istediğim gibi 5.gun istiyodum ayin 23 test gunu
Teşekkür ederim insallah guzel olcak sonuclarHayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşallah En heyecanlı kısımdasınız pozitif düşünün, pozitif olsun
Persembe transfer oldum ben beklemedeyiz bakalmBenim kizlarrr burda durumlar nasill, okuyamadim bayadirr. Tatildeyimm ama aklim sizde herkes ne durumdaa:) transferler olundumuuu