- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 45
yok yok ağır asla sadece vitrin bakmalık :)Ellerini doldurmada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok ağır asla sadece vitrin bakmalık :)Ellerini doldurmada
Hangi gün yapacaksin inşallah guzel haber ver hem kendine hem butun sevdiklerine ve bizeAminnn canımm inşallah sabırla test gününü bekleyeceğim darısı sizlerin başına inşallah
Ya benimde is yerinde yanıma yeni bir personel alındı ondan biraz yoğunum hem iki kişilik iş yapıp hemde ona is ogretmeye calisiyorum cok yorgunum şuan yazlığa gidiyorum tek hayalim sadece yatip dinlenmekMerhaba bayram hazırlığı kuzum kac gundur bizde yoktuk zaten sen yazmayinca sen nasılsın
Estrofem receteyle aldim gonal f zaten receteli vermiyolar onun dışında bütün herseyi yazdirabilirsiniz
9 mayısta canım test günü bir sonraki pazartesiye denk geliyorHangi gün yapacaksin inşallah guzel haber ver hem kendine hem butun sevdiklerine ve bize
Bacak agrisi ilaçlardan oluyor kasık ağrısı da oyle ilaclardan bende cok kendimi dinledim de ilaclarin etkisinden oluyomus kuru uzumydegil de salkım üzüm fazla yemeyin diye okumustum bi yerde cok canim istediginde ben icmistm kahveyiayyy kahvaltıda muhakkak yumurta ceviz ve süt tüketiyorum :) bugün bir iki yaprak nane yedim sadece, türk kahvesini çok severim ama içip içmemek arasında kalıyorum yaaaa üzüm yiyordum valla, kuru dut yiyorum birde, çiğ kabak ve çerez yiyorum, bacaklarımda sancım oluyor adet olacak mışım gibi ya tutunsun bebişlerimiz sıkı sıkı, hep konuşuyorum :) inşallah pozitif sonuçlara , y
Bayramda bak bayramlasma hareketlliligi derken zaman bir anda geçecek9 mayısta canım test günü bir sonraki pazartesiye denk geliyor
yaaaaa canım inşallah ondan olsun ağrılar, ayyyy valla her akşam avokadolu karışım yapıyoruz içinede kuru üzüm koyuyordum da koymayayım madem, canımda nasıl kahve çekiyorBacak agrisi ilaçlardan oluyor kasık ağrısı da oyle ilaclardan bende cok kendimi dinledim de ilaclarin etkisinden oluyomus kuru uzumydegil de salkım üzüm fazla yemeyin diye okumustum bi yerde cok canim istediginde ben icmistm kahveyi
Merhabalar. Acaba progesteron degeriniz kaçti lucrine gerek duydular? Benim 2.46 bu yuzden transferim iptal oldu. 21ci gun igne olucam. Sizde igneden sonra degeriniz kaçtan kaça duştu?Adet olunca 21. Gün lucrin vuruldum ben iğneden sonra 5 gün içinde falan 2. Adetimi oldum sonra 4. Günü progesteron ölçtürüp bildirdim ilaçlara başladık 16. Günü falan rahim kalınlığı ölçülüyo ona göre gün veriyolar canım 1 hafta içinde oluyo transfer
Şimdi okuyunca baktimda benimde adetimden sonra 21. Güne vermis lucrini ondan hemen sonra ikinci adetimi oldun B Bennu35 oyle mi olmasi gerekiyor bak bunuda bilmiyordum.Merhabalar. Acaba progesteron degeriniz kaçti lucrine gerek duydular? Benim 2.46 bu yuzden transferim iptal oldu. 21ci gun igne olucam. Sizde igneden sonra degeriniz kaçtan kaça duştu?
Benim adetin 4. Günü ölçtürdüğümde 0.1 di progesteron daha sonrasında ölçüm yapılmadı bir daha canım 1 kere baktırdıkMerhabalar. Acaba progesteron degeriniz kaçti lucrine gerek duydular? Benim 2.46 bu yuzden transferim iptal oldu. 21ci gun igne olucam. Sizde igneden sonra degeriniz kaçtan kaça duştu?
Igneden kaç gun sonra adet oldunuz acaba? Evet o igne 20 ya 21ci gun vuruluyor. Ama ben tedavisin adet olamiyorum acaba igneden sonra olurmuyim
Anladim galiba siz miyoma gore lucrin ignesi olmuşsunuz. Bende progesteron yuzundenBenim adetin 4. Günü ölçtürdüğümde 0.1 di progesteron daha sonrasında ölçüm yapılmadı bir daha canım 1 kere baktırdık
Evet ben endometriozis hastasıyım çikolata kisti var baskılamak için büyük ihtimal iğneden sonra 5. Gün falan regl oldum benAnladim galiba siz miyoma gore lucrin ignesi olmuşsunuz. Bende progesteron yuzunden
Ben opudan 5 Gün sonra adet oldum. Daha iğne olmadm. 10 Mayıs'ta olcmIgneden kaç gun sonra adet oldunuz acaba? Evet o igne 20 ya 21ci gun vuruluyor. Ama ben tedavisin adet olamiyorum acaba igneden sonra olurmuyim
Bende opuden 6 gun sonra oldum. Bu ay tedavisiz devam ettiyim için adetim gecikir mi diye endişe ediyorum. InsaAllah gecikmez( ben de 16 mayisda olucam igne. Ikimiz için de hayirli olsun diyelimBen opudan 5 Gün sonra adet oldum. Daha iğne olmadm. 10 Mayıs'ta olcm
Himm ben gormicem muhtemelen diye dusunmustumEvet canım lucrinden sonra bir daha adet görüyosun 4. Günü falan progesterona bakılıyo ona göre tedavi başlıyo
İnşallah yakin zamanda olucaz birlikte bekleriz yineBende opuden 6 gun sonra oldum. Bu ay tedavisiz devam ettiyim için adetim gecikir mi diye endişe ediyorum. InsaAllah gecikmez( ben de 16 mayisda olucam igne. Ikimiz için de hayirli olsun diyelim
benim transfer öncesi bakıldı 0,41 idi, iyi mi oluyor bu değerler, sadece güzel dedi doktorBenim adetin 4. Günü ölçtürdüğümde 0.1 di progesteron daha sonrasında ölçüm yapılmadı bir daha canım 1 kere baktırdık