Evet 21 gun gecmesi lazim lucrin vurduktan sonra kanaman lekelenmen olabilir haziranin 1 2 si muaneye cagirir seni haziranin 2. Haftasi transfer vay anasiniYani bana şöyle dedi ayin 10 unda geleceksin bir lucrin igne yapacagiz. Sonra haziran ikinci haftasi transfer planliyoruz dedi
Aa 24-25 gibi bisey dedi belki o tarihlerde de kontrole Çağırıcak Mayıs'taEvet 21 gun gecmesi lazim lucrin vurduktan sonra kanaman lekelenmen olabilir haziranin 1 2 si muaneye cagirir seni haziranin 2. Haftasi transfer vay anasiniçözdüm heralde böyle olacak
Hadi bakalm hayirli olur sonu kuzumAa 24-25 gibi bisey dedi belki o tarihlerde de kontrole Çağırıcak Mayıs'taoldu bu is çözdük
Yaa şimdi 7mayis cok yakin tarihHadi bakalm hayirli olur sonu kuzumguzel haberler aliriz insallah
Adet olunca 21. Gün lucrin vuruldum ben iğneden sonra 5 gün içinde falan 2. Adetimi oldum sonra 4. Günü progesteron ölçtürüp bildirdim ilaçlara başladık 16. Günü falan rahim kalınlığı ölçülüyo ona göre gün veriyolar canım 1 hafta içinde oluyo transferAa 24-25 gibi bisey dedi belki o tarihlerde de kontrole Çağırıcak Mayıs'taoldu bu is çözdük
Yaa şimdi 7mayis cok yakin tarihayy ben sizin yerineze de heyecanlaniyorum
Aaa tüh Burcu keske atlamasaydinHele ben cok sasirdim mayisin sonunda diye bekliyodum disler sıkıntı ya benim onlari yaptirrim dedim kaldı
kız dişlerini yine yaptır bence 7 sine kadar burcu cunku gebelik olursa hormonlardan dişler daha da cok etkileniyomuş mutlaka yaptırın diyolar bilgin olsun .İyi caım çikolata kisti olmasında nolursa olsun boşver tertemizsin şimdi o zaman ay valli bende heyecan yaptımHele ben cok sasirdim mayisin sonunda diye bekliyodum disler sıkıntı ya benim onlari yaptirrim dedim kaldı
opudan 1 gun sonra aradılar beni kaç tane olgun cıktı kaç tane döllendi diye canım ilk arama o zman.Ondan 2 gun sonra birdaha arıyorlar kaç tanesi nasıl gelişm gösteriyor diyekızlar opudan sonra ne zaman aranıyor acaba
aradılar canım, döllenme olmuş da işte yarın tekrar bilgi vereceğiz dediler bakalım neler olacakopudan 1 gun sonra aradılar beni kaç tane olgun cıktı kaç tane döllendi diye canım ilk arama o zman.Ondan 2 gun sonra birdaha arıyorlar kaç tanesi nasıl gelişm gösteriyor diye
Ya yapmiyolarki sıkıntılı benimki 7 sine kadar yaptirdigim yaptirrim oburlerinede yapacak bisey yok kuzum neyse tutsunda inşallah diş falan umrmda değilkız dişlerini yine yaptır bence 7 sine kadar burcu cunku gebelik olursa hormonlardan dişler daha da cok etkileniyomuş mutlaka yaptırın diyolar bilgin olsun .İyi caım çikolata kisti olmasında nolursa olsun boşver tertemizsin şimdi o zaman ay valli bende heyecan yaptım
kaç tane toplanmış kaç tanesi döllenmiş bilgi verdiler miaradılar canım, döllenme olmuş da işte yarın tekrar bilgi vereceğiz dediler bakalım neler olacak
ne var ki dişlerde dolgu kanal falan mı ?agrılı sızılı bişeylerYa yapmiyolarki sıkıntılı benimki 7 sine kadar yaptirdigim yaptirrim oburlerinede yapacak bisey yok kuzum neyse tutsunda inşallah diş falan umrmda değil
Sağ tarafi yaptirdim aslinda ilk tedaviye basladigimda sol taraf kaldi agrisi falan yok çürük de değil dolgular hep siyahlasmis onlari yaptiriyim dişe zarar vermesin zaten gebelikde butun vitaminleri aliyomus bebk diş daha cabuk çürürmus iki tane falan var ortasi ayrik dişimin yapmiyolar bide diş cektirmistim bi ay once tam guldugumde dikkat cekiyo gecici olarak bisey istedim bayramdan sonra dediler o zaman da benim isime yaramazne var ki dişlerde dolgu kanal falan mı ?agrılı sızılı bişeyler
Ay lanet gelsin o dislere ben hadi oncesinde kontrol ettireyim dedim dolgulari kanalı hallettim bir hafta sonra başka dişim cortladi durduk yerekız dişlerini yine yaptır bence 7 sine kadar burcu cunku gebelik olursa hormonlardan dişler daha da cok etkileniyomuş mutlaka yaptırın diyolar bilgin olsun .İyi caım çikolata kisti olmasında nolursa olsun boşver tertemizsin şimdi o zaman ay valli bende heyecan yaptım
En acik olanı yaptir mutlakaYa yapmiyolarki sıkıntılı benimki 7 sine kadar yaptirdigim yaptirrim oburlerinede yapacak bisey yok kuzum neyse tutsunda inşallah diş falan umrmda değil
En acik olanı yaptir mutlaka
HahhahAy lanet gelsin o dislere ben hadi oncesinde kontrol ettireyim dedim dolgulari kanalı hallettim bir hafta sonra başka dişim cortladi durduk yerebir haftadir ağzımda dikiş vardi yeni alındı allahtan transfer donemine denk gelmedi
AaaaYapmiyolar ki kaldi yine aman sağlık olsun napalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?