5 in altindayda negatif sayiliyor diye biliyorum doktoruna sordun mu kuzum biz belki yanlış bilgi verebiliriz ama 5 den az olursa negatif 25 den cok olursa pozitif 6 ile 24 arasi olursa gri alan diye soyluyorlar degerlerin yukselmesini beklerler bi iki gün sonra tekrar test yaptırirsan kesin sonuç alirsinKızlar az önce sonucum 9.91 çıktı. Hastaneyi arıyorum ulaşamıyorum. Var mı yok mu anlayamadım. 1-2 haftalıkken 16-156 olması gerekiyo referans aralığına göre. Benim bu durumda negatif mi olmuş oluyo acaba
Ulaşamadım hastaneye bekliyorum öğle arasından sonra ulaşabilirim umarım5 in altindayda negatif sayiliyor diye biliyorum doktoruna sordun mu kuzum biz belki yanlış bilgi verebiliriz ama 5 den az olursa negatif 25 den cok olursa pozitif 6 ile 24 arasi olursa gri alan diye soyluyorlar degerlerin yukselmesini beklerler bi iki gün sonra tekrar test yaptırirsan kesin sonuç alirsin
Negatif derlerse de iki gün sonra tekrarla testi hakkinda hayirlisi neyse o olsun canimUlaşamadım hastaneye bekliyorum öğle arasından sonra ulaşabilirim umarım
İnşallahNegatif derlerse de iki gün sonra tekrarla testi hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim
Kacinci gunun bugun canim? 5in ustunde bende pozitif diye biliyorumm, insaAllah gun gectikce artar. Iki gun sonra yine yappKızlar az önce sonucum 9.91 çıktı. Hastaneyi arıyorum ulaşamıyorum. Var mı yok mu anlayamadım. 1-2 haftalıkken 16-156 olması gerekiyo referans aralığına göre. Benim bu durumda negatif mi olmuş oluyo acaba
14. gün bugün. Sonuç sayfasında 1-2 haftanın referans aralığına 16-156 yazmışlar. Benim bu değerin altında olduğuna göre yok galiba ama emin de olamadım insan umutlanıyo işte. Hastaneye bi ulaşabilsem ne olduğunu öğrenecektim ama telefonlara bakan olmadı kalakaldım öylece.Kacinci gunun bugun canim? 5in ustunde bende pozitif diye biliyorumm, insaAllah gun gectikce artar. Iki gun sonra yine yapp
Bence varr ama gec tutunduuu o yuzden daha dusuk14. gün bugün. Sonuç sayfasında 1-2 haftanın referans aralığına 16-156 yazmışlar. Benim bu değerin altında olduğuna göre yok galiba ama emin de olamadım insan umutlanıyo işte. Hastaneye bi ulaşabilsem ne olduğunu öğrenecektim ama telefonlara bakan olmadı kalakaldım öylece.
İnşallah sizin tahmininiz gibidirBence varr ama gec tutunduuu o yuzden daha dusukyoksa cikmazdi diye dusunuyorum Dua edelim yukselsinnn
Kuzum noldu gorusebildin mi doktorlaİnşallah sizin tahmininiz gibidir
Maalesef ulaşamadım. Yarın tekrar arıycam açmazlarsa gidicem mecburenKuzum noldu gorusebildin mi doktorla
Dedim ama sana
Yaa inşallah vardır gerçekten hepimizin olsunn bebek tarlasına dönsün buralar yaaDedim ama sanatekrarlayabilirsin testi diye bi umudum daha oldu hayırlı olsun kuzucum inşallah sımsıkı tutunur bebisin sana
Varsa ve yine çok düşük değerler görürsem aklım iyice karışacak en iyisi doktorun dediği gibi beklemek ya kesin var ya kesin yok sonucuna ulaşmak o yüzden bekliycemHadi insaAllahh yukselsinnn ve bebisin sana tutunsunSen yarin yine kan ver bencee
Tamamm canim icin nasil rahat edicekse oyle yap tabiiVarsa ve yine çok düşük değerler görürsem aklım iyice karışacak en iyisi doktorun dediği gibi beklemek ya kesin var ya kesin yok sonucuna ulaşmak o yüzden bekliycemİnşallah yükselir
Amin inşallah çok teşekkür ederimTamamm canim icin nasil rahat edicekse oyle yap tabiiama gonlunu ferah tutt, hayirlisi neyse o olsun insaAllah
Merhabalar tamamını okumadım topiğin, sonuç ne oldu?
aramızda hamile kalanlar var teddavisi devam edenler var ameliyat olup tedaviye başlayacak olanlar var .devam hala :)Merhabalar tamamını okumadım topiğin, sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?