2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Çok değişik bir his evet makine gerçekten çok farkediyor

Canım çok haklısın ben de öyle düşünüyorum ama geçen hafta bir arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuştu hatırlarsın. o bende travma oldu . o sebeple bir baktırmak istiyorum. yoksa doğru tabi sürekli bakılması iyi değil. yurt dışında koskoca hamilelikte toplam 2 ya da 3 kez bakıyorlarmış.

Kızlar benim bebegimin 7 haftalikken kalbi durdu dun öğrendim inanilmaz üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü cok zor bir durum
yaaa bu hafta 2 oldu bu kötü haberler çok ama çok üzgünüm acını paylaşıyorum en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olmasını dilerim

çözüm bulursan bana da söyle canım aralarda 2 milimlik yer bulup ordan yapıyorum iğneleri komple mosmor ve ceviz gibi şiş göbeğim
Salı günü gittiğimde soracağım, o zaman kadar bebe yağı ile masajdan medet umacağım. Pruluton olmaya gittiğimde hemşire oksopar morlukları için buz uygula dedi ama bebekleri üşütmeyelim
Zaten benim derdim morluklardan ziyade bezeler. Göbeğimin şekli değişti

Arkadaşlar bende agustos transferiyle hamile kaldim ama hevesimiz kursagimizda bebisim 7 haftalik oldu ama kalp atışı görünmüyor onumuzdeki haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. Radyoloji ve birsuru ksn tahlili istedi ama ben yaptirmiyorum.beklicem ben.

valla ben de 4 aylık hamile gibiyim. ödem, şişlik, iğne yerleri vs insanlara söyleyince heves ediyorum ondan karnım şişti diyorum sanıyor. halbuki çok rahatsızım

ah kıyamam yaaa çok üzüldüm. ben 7+5 de duydum. inşallah duyarsın canım

Merhaba ben de inanılmaz bulantı çekiyorum azalacak dediğim her gün daha cok artıyor. Sabah iki akşam 2 prilam içiyorum. Bazen de gidip serum taktırıyorum. Ben fetal DNA panaroma da yaptırdım 7150 TL ye dana dün kan verdim

G Gamze ignd Benimde öğleden sonra basliyor iki gundurde sabahları sarı sarı çıkarıyorum gittikçe ağırlaşıyor bulantilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…