Çok değişik bir hisultrason kalitesine göre değişiyor ben 8 hafta 2 günlüğüm ama kalbi zor gördüm. fi tarihinden kalma bir makine vardıçok imrendim sana. ama ilk bebeğimde görmüştüm kıpır kıpırdı yerinde duramıyordu
Canım çok haklısın ben de öyle düşünüyorum ama geçen hafta bir arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuştu hatırlarsın. o bende travma oldu . o sebeple bir baktırmak istiyorum. yoksa doğru tabi sürekli bakılması iyi değil. yurt dışında koskoca hamilelikte toplam 2 ya da 3 kez bakıyorlarmış.Canım lekelenme, kanama vs bir sorunun yoksa sırf meraktan doktora gitme bence. Ultrasonla çok sık bakılması da bebeğe zarar verebiliyormuş. Doktorun 2 hafta dediyse vardır bildiği. Bebeğin iyidir sen iyi düşün iyi olsun yapıcak başka bişeyimiz yok malesef. 9 ay böyle geçmez
yaaa bu hafta 2 oldu bu kötü haberlerKızlar benim bebegimin 7 haftalikken kalbi durdudun öğrendim inanilmaz üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü cok zor bir durum
Geçmiş olsun hayat kolaylıklar sunsun sana bundan snr cnmKızlar benim bebegimin 7 haftalikken kalbi durdudun öğrendim inanilmaz üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü cok zor bir durum
Doktor ne gösterdi sebep olarak acaba ?Kızlar benim bebegimin 7 haftalikken kalbi durdudun öğrendim inanilmaz üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü cok zor bir durum
ayy hoş geldin :) çok uzun sürdü yaw. hem iyi hem kötü bir sürü şey oldu . aramıza yeni katılanlar ve maalesef ayrılmak zorunda olanlar..Slm kizlar ben geldim nasilsiniz nasıl gidiyor
Hadi ya cok uzuldum kimler ayrıldıayy hoş geldin :) çok uzun sürdü yaw. hem iyi hem kötü bir sürü şey oldu . aramıza yeni katılanlar ve maalesef ayrılmak zorunda olanlar..
Salı günü gittiğimde soracağım, o zaman kadar bebe yağı ile masajdan medet umacağım. Pruluton olmaya gittiğimde hemşire oksopar morlukları için buz uygula dedi ama bebekleri üşütmeyelimçözüm bulursan bana da söyle canım aralarda 2 milimlik yer bulup ordan yapıyorum iğneleri komple mosmor ve ceviz gibi şiş göbeğim
biraz üstte yazışmalarda var. maalesef 2 bebeğimizin kalbi durduHadi ya cok uzuldum kimler ayrıldı
valla ben de 4 aylık hamile gibiyim. ödem, şişlik, iğne yerleri vs insanlara söyleyince heves ediyorum ondan karnım şişti diyorum sanıyor. halbuki çok rahatsızımSalı günü gittiğimde soracağım, o zaman kadar bebe yağı ile masajdan medet umacağım. Pruluton olmaya gittiğimde hemşire oksopar morlukları için buz uygula dedi ama bebekleri üşütmeyelim
Zaten benim derdim morluklardan ziyade bezeler. Göbeğimin şekli değişti
ah kıyamam yaaa çok üzüldüm. ben 7+5 de duydum. inşallah duyarsın canımArkadaşlar bende agustos transferiyle hamile kaldim ama hevesimiz kursagimizda bebisim 7 haftalik oldu ama kalp atışı görünmüyor onumuzdeki haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. Radyoloji ve birsuru ksn tahlili istedi ama ben yaptirmiyorum.beklicem ben.
herkese selam,
Benim bulantılarım gün geçtikce cok kötü oluyor. Prilam içiyorum akşamları 2 tane. saat 3 gibi öğleden sora giderek artıyor. tavsiyesi olan kimse var mi? bir de fetal dna yı nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Merhaba ben de inanılmaz bulantı çekiyorum azalacak dediğim her gün daha cok artıyor. Sabah iki akşam 2 prilam içiyorum. Bazen de gidip serum taktırıyorum. Ben fetal DNA panaroma da yaptırdım 7150 TL ye dana dün kan verdimherkese selam,
Benim bulantılarım gün geçtikce cok kötü oluyor. Prilam içiyorum akşamları 2 tane. saat 3 gibi öğleden sora giderek artıyor. tavsiyesi olan kimse var mi? bir de fetal dna yı nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Canm cok üzüldüm Allahim tekrar nasip eder inşallahKızlar benim bebegimin 7 haftalikken kalbi durdudun öğrendim inanilmaz üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü cok zor bir durum
Çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun acını dindirsin inşallahKızlar benim bebegimin 7 haftalikken kalbi durdudun öğrendim inanilmaz üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin cok kötü cok zor bir durum
Ben 7+3de duydum sana vajinal muayene ile mi baktılar karından mi baktılar karından baktıklarında daha geç duyuluyor diye biliyorum 1 hafta oynuyormuş yaniSiz kalp atışlarını kacinci haftada duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?