İnşallah gebelikle sonuçlanırKızlar bende 1 Ağustos adet günüm sonra femera kullandım ve 11ağustos 21-23 mm iki yumurtam vardı 12ağustos çatlatma iğnesi yaptım 15-17 gün geçsin adet olmazsam test yaparım diye düşünüyorum hamile kalan arkadaşları tebrik ederim belirtileriniz varmıydı iğneden sonra
Hamilemisiniz inşallah güzel sonuçlar alırız bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimiİnşallah gebelikle sonuçlanırBenim iğneden sonra kasıklarımda ağrı oldu bir hafta ilişki de ve tuvalletteyken ama hamilelik belirtisi olarak birşey yaşamadım hatta adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı
Evey baya bi süpriz olduYaa ne güzel ikiz olması
B hcg değerlerini biliyor musun gün günEvey baya bi süpriz olduallahım isteyen herkese versin inşallah
2 güne bi yapmıştımB hcg değerlerini biliyor musun gün gün
Hayırlısı olsun dualarınızda bize de yer verin
Evet canım iğnedenkızlar bende cumartesi iğne oldum,dün ağrm yoktu ama makatım çok ağrıyor,iğnenin etkisi olabilirmi?
Vitamin ve folik asit yumurtaları beslemez tatlım onlar vücudun eksiklerini tamamlayıp hamileliğe en hazır şekilde olmasını ve hamilelikte sen çocuğun eksiklik yaşamaması içindir. Yani pcos için etkili olmaz benim doktorum aky folik asit verdi içinde hepsi var multivitaminKızlar uzun bı zamn oldu yazmyali bu arada hamiş olanları tebrik ediyorum bizim içinde güzel dualar edininsllhh bizde bu duyguyu yaşarız.Bide bisy sorcm kizlr doktor size hangi vitamin yada folik asit veryr yumurtalarını besnlenmesi için bnde polikistik var çok küçük bir şey ama
Yaa tebrik ederimKızlaaar gebeyım beta verdım bugun 682 beta cıktı
Cok tesekkür ederim saglıkla kucagımıza almak nasıp olsun ınsallahYaa tebrik ederimçok sevindim
Beta değeriniz nasıl ilerledi acaba benım ılk 689 du ıkıncısını bugun yaptım 2250 fazla değilmi bu artıstaYaa tebrik ederimçok sevindim
Benim adete 3 gün kala 70 2 gün gecikince 1000 bir hafta gecikince 5000 civarında çıkmıştıBeta değeriniz nasıl ilerledi acaba benım ılk 689 du ıkıncısını bugun yaptım 2250 fazla değilmi bu artısta
Anladım sızın aralıklı baya ben 2 gun arayla yaptırdım 3 katından fazla cıktı pazartesı kontrolum var keseyo görebilirim inşallahBenim adete 3 gün kala 70 2 gün gecikince 1000 bir hafta gecikince 5000 civarında çıkmıştı
Belki ikizdirAnladım sızın aralıklı baya ben 2 gun arayla yaptırdım 3 katından fazla cıktı pazartesı kontrolum var keseyo görebilirim inşallah
Eğer ikizse ben şokBelki ikizdirbeta 1500 den sonra kese görülüyor diyorlar görürsün büyük ihtimalle
İkiz olabilr kuzum benimde 3 4 katı artı hep ve ikizAnladım sızın aralıklı baya ben 2 gun arayla yaptırdım 3 katından fazla cıktı pazartesı kontrolum var keseyo görebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?