İnşallah gebelikle sonuçlanır Benim iğneden sonra kasıklarımda ağrı oldu bir hafta ilişki de ve tuvalletteyken ama hamilelik belirtisi olarak birşey yaşamadım hatta adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardıKızlar bende 1 Ağustos adet günüm sonra femera kullandım ve 11ağustos 21-23 mm iki yumurtam vardı 12ağustos çatlatma iğnesi yaptım 15-17 gün geçsin adet olmazsam test yaparım diye düşünüyorum hamile kalan arkadaşları tebrik ederim belirtileriniz varmıydı iğneden sonra
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 temmuz çatlatma iğnesi olanlar 🙏
- Konu Sahibi Evremf
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #anneadayadayi catlatma ignesi gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hamilemisiniz inşallah güzel sonuçlar alırız bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimiİnşallah gebelikle sonuçlanır Benim iğneden sonra kasıklarımda ağrı oldu bir hafta ilişki de ve tuvalletteyken ama hamilelik belirtisi olarak birşey yaşamadım hatta adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı
- 25 Temmuz 2022
- 44
- 7
- 16
Evey baya bi süpriz oldu allahım isteyen herkese versin inşallahYaa ne güzel ikiz olması
B hcg değerlerini biliyor musun gün günEvey baya bi süpriz oldu allahım isteyen herkese versin inşallah
- 25 Temmuz 2022
- 44
- 7
- 16
2 güne bi yapmıştımB hcg değerlerini biliyor musun gün gün
1.gün 40
2 gün sonrası 133
Ertesi gün de verdim 236
Ondan sonra birden 800 e fırladı sonra doktora gittim cnm
Hayırlısı olsun dualarınızda bize de yer verin
Kızlar uzun bı zamn oldu yazmyali bu arada hamiş olanları tebrik ediyorum bizim içinde güzel dualar edin insllhh bizde bu duyguyu yaşarız.Bide bisy sorcm kizlr doktor size hangi vitamin yada folik asit veryr yumurtalarını besnlenmesi için bnde polikistik var çok küçük bir şey ama
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
Evet canım iğnedenkızlar bende cumartesi iğne oldum,dün ağrm yoktu ama makatım çok ağrıyor,iğnenin etkisi olabilirmi?
Vitamin ve folik asit yumurtaları beslemez tatlım onlar vücudun eksiklerini tamamlayıp hamileliğe en hazır şekilde olmasını ve hamilelikte sen çocuğun eksiklik yaşamaması içindir. Yani pcos için etkili olmaz benim doktorum aky folik asit verdi içinde hepsi var multivitaminKızlar uzun bı zamn oldu yazmyali bu arada hamiş olanları tebrik ediyorum bizim içinde güzel dualar edin insllhh bizde bu duyguyu yaşarız.Bide bisy sorcm kizlr doktor size hangi vitamin yada folik asit veryr yumurtalarını besnlenmesi için bnde polikistik var çok küçük bir şey ama
- 28 Haziran 2022
- 192
- 74
- 18
- 26
Uzun bir aradan sonra geldım ne göreyim 2 hamişimiz var okadar mutlu oldum ki kızlar rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bızede dua edın hamılelerın duaları kabul olurmus ben bu ay iğne olmadım ve doktoru bıraktım hatta kafa dagıtmak ıcın yarın bı yerde iş başı yapacagım ama bugun adetımın 2. Gunu ve gecıktım olmadım cok sırt agrım var adet belırtımede benzıyor yıne basladım düşünmeye
Yaa tebrik ederim çok sevindimKızlaaar gebeyım beta verdım bugun 682 beta cıktı
- 28 Haziran 2022
- 192
- 74
- 18
- 26
Cok tesekkür ederim saglıkla kucagımıza almak nasıp olsun ınsallahYaa tebrik ederim çok sevindim
- 28 Haziran 2022
- 192
- 74
- 18
- 26
Beta değeriniz nasıl ilerledi acaba benım ılk 689 du ıkıncısını bugun yaptım 2250 fazla değilmi bu artıstaYaa tebrik ederim çok sevindim
Benim adete 3 gün kala 70 2 gün gecikince 1000 bir hafta gecikince 5000 civarında çıkmıştıBeta değeriniz nasıl ilerledi acaba benım ılk 689 du ıkıncısını bugun yaptım 2250 fazla değilmi bu artısta
- 28 Haziran 2022
- 192
- 74
- 18
- 26
Anladım sızın aralıklı baya ben 2 gun arayla yaptırdım 3 katından fazla cıktı pazartesı kontrolum var keseyo görebilirim inşallahBenim adete 3 gün kala 70 2 gün gecikince 1000 bir hafta gecikince 5000 civarında çıkmıştı
Belki ikizdir beta 1500 den sonra kese görülüyor diyorlar görürsün büyük ihtimalleAnladım sızın aralıklı baya ben 2 gun arayla yaptırdım 3 katından fazla cıktı pazartesı kontrolum var keseyo görebilirim inşallah
- 28 Haziran 2022
- 192
- 74
- 18
- 26
Eğer ikizse ben şok Hadi inşallahBelki ikizdir beta 1500 den sonra kese görülüyor diyorlar görürsün büyük ihtimalle
- 25 Temmuz 2022
- 44
- 7
- 16
İkiz olabilr kuzum benimde 3 4 katı artı hep ve ikizAnladım sızın aralıklı baya ben 2 gun arayla yaptırdım 3 katından fazla cıktı pazartesı kontrolum var keseyo görebilirim inşallah