- 6 Eylül 2014
- 675
- 624
- 123
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.841
Tsk dderim cevp verdigin icin sbaah ac karna bakiyorum 2 gundur hicbirsey yok boyle devam ederse giderimBaslardaki göğüs hassasiyeti olmayabiliyor yediklerinden sana öyle gelmiş olabilir mi sabah aç karnına baktığında hissedebilirsin bi de pozisyon değiştirmiş de olabilir ama çok stres yapıyorsan doktor a gidebilirsin aklında kalmamis olur
Bende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyorben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric
Canım kayınvalidem olsa bende ona cevap veririm. Ama bu adamda hem utanma yok ben 1 desem ağzına gelini söyleyecek.
Ve yaşından başından utansa gelini ile kavga etmez.
Kese yapma istersen canım bide çatlak fln olur bebe yağı sür hep, herhalde artık büyümeye başlıyo. Benim olmadı ama kaşınmaha başladı benimKızlar ya benim göbeğimin yanlarında kızarıklıklar çıktıGeçenlerde deli gibi kese yaptım, sonra bebek yağı sürdüm. O günden beri kızarıklıklar geçmiyor. İsilik gibi görünüyor ama kaşınmıyor. Başına gelen oldu mu?
Ben de bu gün tam 12 haftalık oldum ne göbek ne de göğüs hassasiyeti var. Hamile olduğumu bile unutuyorum. Herkes normal diyor ama ben de tedirgin hissediyorum bazen.Selam kizlar herkese hayirli dogumlar diliyorum saglikla alin kucaklarniza ins. Ben 13 haftlik hamileyim size birsey sormak istiyorum 1 hafta oncesine kadarda uzandigimda gobegimin sol tarafi dha sisik ve sert olurdu bebek burda derdim ama 2 3 gündür karnim yumusadi baya tedirgin oldum o sislik hic yok goguslermin sisligide inmis gibi tup bebekle hamile kaldim boyle bi durumu yasayan var mi
Ta kendisiİnşallah cnm progestan 200mg yazan bi hap vermiş sizin kullandığınızdan değil galiba
Aramızdaki en pozitif gebe sensin ya valla maşallahBende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyorben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric
İlk olduğu içindirAramızdaki en pozitif gebe sensin ya valla maşallah
Sevindim valla benim ki sağda çünküBu arada sol kasık olayı bugun benim tezimi çürttü, kuzenim var temmuz annesi oda aramızda 1 hafta var onun soldaydı hep okadar emindimki kız olcağından, bugun p’piyi göstermişerkekmiş bol bol erkekle giricez temmuza
Allah resmen bu sene erkek yağdırmış benim kafama şemsiye açmamıştır inşallahBu arada sol kasık olayı bugun benim tezimi çürttü, kuzenim var temmuz annesi oda aramızda 1 hafta var onun soldaydı hep okadar emindimki kız olcağından, bugun p’piyi göstermişerkekmiş bol bol erkekle giricez temmuza
Bişi dicemBende oda yapicam ama odanin takiminda hem besik hem baza var ama annem park besigin daha kullanisli olacagini soyluyorben hziliyim bacim bunlari aldim kiyafetler bezler vs haric
Nebilim valla biz sürekli ya bişe olursa aman daha erken demekten tadını çıkaramaz olduk en iyisini yapıyorİlk olduğu içindir
Pipiye dayanarakBişi dicem
Sen cinsiyet partisi yapmıştın galiba
Neye dayanarak yapmıştım canim?
Yıpranmamış daha cocuk konusundaNebilim valla biz sürekli ya bişe olursa aman daha erken demekten tadını çıkaramaz olduk en iyisini yapıyor
Hanı kiz kıyafetleri alıpPipiye dayanarak
Benim tipim 3 aydır çok kayık görmesen daha iyiKızlar ya hepinizin tipini o kadar çok merak ediyorum kiBöyle hepimiz çok farklıyız ama gebelik olayında tek yumruk olmuşuz gibi hissediyorum
Bebek arabasi aldın sendeNebilim valla biz sürekli ya bişe olursa aman daha erken demekten tadını çıkaramaz olduk en iyisini yapıyor
O kız istediğinden hevesle almış ama dr erkek demiş.Hanı kiz kıyafetleri alıp
Erkek çıkan degil mıydı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Ama sonra net erkek dedi resim verdi öyle yaptı partiyiHanı kiz kıyafetleri alıp
Erkek çıkan degil mıydı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?