- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.861
Kocam aldı onu da aslında ben boş boş baktımBebek arabasi aldın sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam aldı onu da aslında ben boş boş baktımBebek arabasi aldın sende
Ben alirim aslinda potansiyel varda halim yok cok büyük şeyleri aldim zaten sadece ıvır zıvır kiyafet kaldı. Çok zorlanıyorum bunda biraz gezsem hemen yatmam lazım.Kocam aldı onu da aslında ben boş boş baktım
Anladım.O kız istediğinden hevesle almış ama dr erkek demiş.
Daha bundan fazla yolun var kız sen bu gidişle 7 aylık fırtlatırsınAhhh bi dogursamda kurtulsam
Birsey diyeceğim sen iyi ki bekliyorsun. Bomboş bacak arası olup sonra erkeğe dönen 2 tane örnek gördüm bugunAnladım.
Ya batıl inançlar bir şeye dayansa amenna. Ama onunda bir sınırı varKizlar KV den dipnot : gobeklerinizi keselemeyin bebek doğunca kulagi sancilaniyormus denendi ve onaylandi diyo bide eşime hamileyken keselemis1 yasina kadat kulagini ovalardik diyor ama diger çocuklarında kese vs yapmadim olmadi diyor
Evet canımBirsey diyeceğim sen iyi ki bekliyorsun. Bomboş bacak arası olup sonra erkeğe dönen 2 tane örnek gördüm bugun
Anladım. 20. Hafta benim için net zamandırAma sonra net erkek dedi resim verdi öyle yaptı partiyi
Dedim anne tesaduf olmustur ama yok diyo kendi annesini teyzesini ornek vermeye basliyor en sonunda tamam dedimYa batıl inançlar bir şeye dayansa amenna. Ama onunda bir sınırı var
Benimde doğunca çok ısrar etti gözleri parlak olur limon damlatalim diye. Eşim tüm limanları çöpe attı hiç yorum yapmadı. O yapmış parlak olmusDedim anne tesaduf olmustur ama yok diyo kendi annesini teyzesini ornek vermeye basliyor en sonunda tamam dedim
Tutucu bir ailedesiniz heralde. Allah yardımcın olsun. Altlı üstlü falansanız imkanın varsa başka eve çık yoksa da eşinle konuşarak hallet arayı o bulabilir ancak. Gördüğün gibi hiçbirimiz eşlerimizin ailesine bayılmıyoruz ama idare etmeye çalışıyoruz inşallah biraz daha anlayışlı olurlar.Amin Allah razı olsun senden canım
Evet hala gözüm onlardaEvet canım
Kız kıyafetleri de hep süslü püslü biliyorsun
O yüzden 20. Haftadan sonra insallah:))
Tmm cnm çok teşekkür ederim birazda olsa rahatladım kullanacam ilaçları birsey olmaz inşallahTa kendisi
Ben depresyonda gibiyim dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Çok gerekli bir şey de yok aslında en büyük şey bebek arabasıydı senden de aldığımız gazla halloldu Beşik yada anakucağı yazdığım gibi basit bişey alırım belki almam bile şimdi alıp koyacak yer yok acelesi de yok. Giysi az bişey aldım cinsiyet bilmeden de bişey alınmıyo pek. Başka bişey de lazım değil. Krem renk battaniyeler ve unisex oyun halısı var. Küvet ve filesi vardı attım mı bilmiyorum onlara bakıcam çatı katında hep ıvır zıvır şeyler yani doğana kadar bim a101 kırk kere getirir öyle şeyleri. İlk bebek heyecanı gibi olmuyor zaten.Ben alirim aslinda potansiyel varda halim yok cok büyük şeyleri aldim zaten sadece ıvır zıvır kiyafet kaldı. Çok zorlanıyorum bunda biraz gezsem hemen yatmam lazım.
Hah buda onun gibi bişey işteBenimde doğunca çok ısrar etti gözleri parlak olur limon damlatalim diye. Eşim tüm limanları çöpe attı hiç yorum yapmadı. O yapmış parlak olmus
Hhahahaah valla demekki alakası yokSevindim valla benim ki sağda çünkü
Belliydi zaten. Geçende bende dedim eşime hala stok yok iyi ki aldık falan o da dedi gelir ama zamlı gelir. Bir de ben koyu renkleri çok seviyorum siyah gibi olanını istedim nette yoktu o zaman bitmişti mağazada da gri var dediler sonra şansıma yeni gelmiş siyah var dediler hemen kaptık. Kısmetli olacak heralde bebiş