- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.781
Benimki biraz büyük bir şeydi. Kızım hala koltuk gibi kullanıyor zor sığsa da. Şimdi yıkayıp ikinciden devam edicem. Müzik çalıyordu pillerini degistiririm bi de oh mis.Bir kaç ay ama vallahi öyle kullanışlı ki benim cocuck gün boyu içindeydi. Evde çekerek her yere götürdüm. Mutfak salon yatak odası sürekli ayağımın dibindeydi. Valla verdiğim parayı hak etti.O yüzden herkese öneriyorum. 1 yaşına kadar kullandım. 8 aydan sonra yatarak değil de dikilterek
Seninki şuna benziyor3. Ekledigin de baya mantıklı bu modelin boyu benim Tiny ye göre daha yüksek. Çok kullanışlı bence. Bak benim ki de bu
Eki Görüntüle 2988905
Öncelikle geçmiş olsun, bence üşütmüşsündür yani bir sıcak havlu falan koy oraya iyi gelir. Devam ederse doktora gidersinKizlar selam biraz gülerek biraz sinirlenerek okudum birikmis mesajları, gülerek okudum komik şeyleri , sinirle okudum eşin ailesi ile olan sıkıntılı durumları Allah sabır versin hepimize ..
Ben size bi sey sormak istiyorum yaklaşık 3 gündür sadece sağ böbreğim ağrıyor.. İnternet tabi ki felaket tellalı, preeklampsi ve tansiyon kaynaklı diyo normalde tansiyonum yoktur ama gebelik kaynaklı çıktıysa bilmiyorum benim gibi tek taraflı böbrek ağrısı çeken var mi ??
Anlam veremedik canim sır gibi suan
O zaman gidebilrisin tekrar doktora ne zaman gidecksin tarih bellimiKızlar bakın gebelik gunlugumde bugun ne yazıyor ?
Cinsiyetler artık tamamen oluşmuş.
Artık gerisi doktorun becerisine kalmıs
Benimde dikkatimi çekti. 8 gün var aramızda. Demek 2 hafta sonra gitsem net olacak. Bir haftada bonus verdim 17 haftada gidecegimKızlar bakın gebelik gunlugumde bugun ne yazıyor ?
Cinsiyetler artık tamamen oluşmuş.
Artık gerisi doktoru becerisine kalmıs
Benim kızımda çok hareketli yatıyor ondan ahşap beşik kullanamadık ama iyice büyüyene kadar yastık vs idare edicez artık yoksa dediğin gibi ikeanın ferforjeleri dd güzel ama yatamazBen bunlardan yaptırdım kızıma
Tamam düşmüyor cocuk
Ama vurmadığı yeri kalmadı
İlla yanlara koruyucu kulanmak lazım o da güzel durmuyor ve temizlik gerekiyor tabii
Benim de ikinci gebeliğim ilkini 16da hissetmiştim, bunu da hissediyorum şimdiden. Bence gazdan çok farklı. Ama hergün olmuyor tabiki hissetmem çok aradaOlabilir benden 2 hafta önde arkadaşım var oda bugün hissetmiyorum daha dedi ilk mi sizin ikincimi cunki 2. Olanlar ilkine göre erken hissediyormuş diye duydum ne kadar doğru onun için soruyorm
Bol su iç canım ben de üç gün öyleydim ve kusuyordum su bile üçemiyordum ama geçti şükür.Gebelikte ishal olmak kötü bir durum teskil ediyormu kabizdim hep ishal olmusum afedersiniz
Benim ilk gebelikten olanlar var lcw,suwen,penti almıştım. Hepsinde parça gibi ekli yeri görünüyor, penti de görünmüyor ama o da çorap gibi kısa tshirtle giyemezsinKizlar benim acil hamile tayti almam lağzımm ama internetten alsam istedigim gibi olmazsa diye dusunuyorum yakinlarda hamile tayti alan varmi
Ben bundan aldim kırmızı besik vs var aslında bende ama bir yere giderken araba arkasına atacağım. Çok çok kaliteli değil ama son cocuk için yeter artar fiyatta makul.Seninki şuna benziyor
Benim için değil cok merak edenler için yazdımO zaman gidebilrisin tekrar doktora ne zaman gidecksin tarih bellimi
Benimki de müzikli ve ışıklı sokup kutusuna kaldırmıştım. Çıkarıp kuraraim bir kaç ay sonraBenimki biraz büyük bir şeydi. Kızım hala koltuk gibi kullanıyor zor sığsa da. Şimdi yıkayıp ikinciden devam edicem. Müzik çalıyordu pillerini degistiririm bi de oh mis.
Evet hatta bu benim kinden daha yüksek arkadaşıma hediye almıştım bundanSeninki şuna benziyor
Bende anne yani besik + bundan aldim ama sallanmiyo sadece zipzip seklinde ve titresim ozelligi var gaz icinmis umarım işimi görürEvet hatta bu benim kinden daha yüksek arkadaşıma hediye almıştım bundanyatağım yaninda 6 ay kullandı.
Görür canım neden görmesinBende anne yani besik + bundan aldim ama sallanmiyo sadece zipzip seklinde ve titresim ozelligi var gaz icinmis umarım işimi görür
Evey degildir ama.bazen karsima cikiyor giyenler oluyo mesela resimdeki dikissiz duruyoBenim kızımda çok hareketli yatıyor ondan ahşap beşik kullanamadık ama iyice büyüyene kadar yastık vs idare edicez artık yoksa dediğin gibi ikeanın ferforjeleri dd güzel ama yatamaz
Benim de ikinci gebeliğim ilkini 16da hissetmiştim, bunu da hissediyorum şimdiden. Bence gazdan çok farklı. Ama hergün olmuyor tabiki hissetmem çok arada
Bol su iç canım ben de üç gün öyleydim ve kusuyordum su bile üçemiyordum ama geçti şükür.
Benim ilk gebelikten olanlar var lcw,suwen,penti almıştım. Hepsinde parça gibi ekli yeri görünüyor, penti de görünmüyor ama o da çorap gibi kısa tshirtle giyemezsinbence hamile taytların hiç biri parçasız değildir ya
Ay insallah ya bizim bebekler son zamanlarda genelde kolik oluyor onun icinde iyi oluyormus tabi insallah kolik olmazdaGörür canım neden görmesinbu da güzel titreşim iyi oluyor. Benim Tiny love da titreşimli çocuk uyanicak gibi olunca aciyordum geri uyuyordu.
Tayt aldım ben giydimEvey degildir ama.bazen karsima cikiyor giyenler oluyo mesela resimdeki dikissiz duruyoboyle almak istiyorum bulabilrisem
Çoğumuz şubatta gidecek anlasilan ben 1 subatta gidecegimBenim için değil cok merak edenler için yazdımbenim icin pek önemli değil
Şubatta gidicem canim
Ama kalın olanlsrida var ici pamuklu bulabilirsem kalin alcamTayt aldım ben giydim
Dondu bacaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?