2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar belki anlayamazsnz ama anltmaya clstm videodna goruntu alip cok asiri kucukte olsa cknti gosterdi yan pozisyonda

Eklentiler

• IMG_20220114_190646.jpg
    IMG_20220114_190646.jpg
    177,1 KB · Görüntüleme: 67
Bilmiyorum ki, bomboş dmi burda, ben o muayenede bişi var mı orda bakalım falan demiştim yok gibi zaten hafif bir çıkıntı olsada onu erkeğe yoruyoruz vajen falan anlatmıştı şimdi baya baya bu pipi oldu işte 🤭
Gerçekten bomboş ben kız derdim kesin çok ilginç buradan bu kadar değişmesi. Demek gerçekten erken haftada tahmin yanıltıyor.

Gerçi söylemiş olsaydi bile emin ol 20. Haftayı beklerdin sen de
BBazılarımıza söylendi ama değişebilir diye bisi alamıyoruz 😀o yuzden sen de 19-20 'yi bekle bizim gibi:)
Aslnda doktorda oyle demeye getridi bu haftalrda xinsiyet soylemek icin cok erken sonra hayal krikligi oluyor dedi 18 haftada kesin goruruz ama diyerek 14 subata randevu verdi neyse sevgililer gunu hediyemiz olur belki cinsiyeti :KK70:

Herkesi ezbere bilemez evet ama asıstan ne ise yarıyor degil mi?
Bana her seferinde satı soruyor misal 😀
Bende sirf bu yuzden kontrollerimi hem ozel hem devlet olarak surduruyorum ve gercekten cok memnunum asistan ben girince ismimi bilgisayardan giriyor ve doktorun ekranina cikiyor bilgilerim doktorum gelir gayet sicak kanli sekilde buyudu bak bu kadar haftalik oldu annesi bir sıkıntı varmi diye haftami soyler sonra ultrason muayenesi yapar sorumu sorarim yazacagi ilaci yazar ben cikarim ve sadece 70 tl veriyorum

Aslında sezon sonu indirimleri yakın ama ihtiyaç işte beklenmiyor.
Çoğu yer indirim yazmış ama hikaye
Aslında güzel indirimler vardı canim
Özellikle yüksek markalardan bahsediyorum

1000 liralık montu 500 e aldım
Daha ne olsun 😀

Geçen markasız mağazalara bakayım dedim.
Adi yok sani yok montların fıyatı ne öyle
Marka olsa neyse. 350-700 arası yuh dedim.

O yüzden ben marka alırım ama indirimden almaya calısırım

Aslında güzel indirimler vardı canim
Özellikle yüksek markalardan bahsediyorum

1000 liralık montu 500 e aldım
Daha ne olsun 😀

Geçen markasız mağazalara bakayım dedim.
Adi yok sani yok montların fıyatı ne öyle
Marka olsa neyse. 350-700 arası yuh dedim.

O yüzden ben marka alırım ama indirimden almaya calısırım
Bunu bende yaparım. Cocukta da öyle yaparım önden alırım kıyafetleri. Zaten yeni sezonda olsa hersey birbirine benziyor. Moda ikonu olmadığıma göre çok mantikli😅

Bunu bende yaparım. Cocukta da öyle yaparım önden alırım kıyafetleri. Zaten yeni sezonda olsa hersey birbirine benziyor. Moda ikonu olmadığıma göre çok mantikli😅
İpekyolda beğendiğim Montlar güzel indirime girmişti ama bedenî yoktu mesela
Millet yagmalamıs :KK53:

O yüzden netten takipteyim genelde
Mağazaya yetısemıyorum😂

X