2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bide ben şuna takılıyorum adımı unutması, geçen muayeneyi unutması bebekte özel durum varsa unutması çok büyük sorun benim için. Özele gidip aynı doktorda takip olma nedenim bu 2 kelime not alsın baksın isterim.
Cocuk doktorundan çok memnunum ve hep aynısına bu yüzden devam ettim. Genel kontrol olsa da hastalık için olsa da diyor ki mesela 3 kere orta kulak iltihabı takip edelim. 6 ayda bu kadar uzamış takip edelim gibi. Bunlar olmayınca zaten sağlık ocagida anlayıp yazıyor ilaç.
Herkesi ezbere bilemez evet ama asıstan ne ise yarıyor degil mi?
Bana her seferinde satı soruyor misal 😀

Herkesi ezbere bilemez evet ama asıstan ne ise yarıyor degil mi?
Bana her seferinde satı soruyor misal 😀
Yok tabi ezberlemisin ama mesela iki not alsın dosyaya ya da asistanı alsın. Genel doktorlardan beklentim yok ama kadın doğum cocuk gibi doktorlardan var bu beklentim. 550 lira bayılıyorum her defasında. Tamam sigorta var şuan ama sonuçta giriyor o para ceplerine.

Yok tabi ezberlemisin ama mesela iki not alsın dosyaya ya da asistanı alsın. Genel doktorlardan beklentim yok ama kadın doğum cocuk gibi doktorlardan var bu beklentim. 550 lira bayılıyorum her defasında. Tamam sigorta var şuan ama sonuçta giriyor o para ceplerine.
Muayene 550 TL mi 😱

Aynen öyle
Her seferinde sanki ilk kez görüyormuş gibi
Davranıyor 😂😂

Evet😅 Bu beklentilerim normal bence. Memoriala gidiyorum ondan.
Bence de normal yani, karşılama töreni falan da yapmalılar bence 🤣
Küçük bir ilçedeyim ve tek özel hastane var. Yeniyılda 150 TL oldu muayene ücreti. Baya bedava sayılır sizinkinin yanında 😅

Canım senin mesajı tekrar bulup yazmak istedim ben bugün ankara da 8 - 9 eczane gezdim anca buldum oksapar i . 3 kutuya 300 küsür fiyat ödedim. Senin bahsettiğin durumu da söyledim adam açık konuşucam dedi " bize önden yazı geldi değil fiyat kalkması şubat da %30 zam gelecek oksapar a kesinleşti " dedi.. gazamız mübarek olsun yani alınacakmış fiyat hem de zamlı raporlu da olsan malesef

Valla bende anlayamadım bunlar ne yapmak istiyorlar benim haftaya iğnelerim bitiyor eczaneye uğrarim bakalım sonuca gore yazarım yine sana

Bence de normal yani, karşılama töreni falan da yapmalılar bence 🤣
Küçük bir ilçedeyim ve tek özel hastane var. Yeniyılda 150 TL oldu muayene ücreti. Baya bedava sayılır sizinkinin yanında 😅
Icinde Starbucks var hastanenin😅 bedava tabi 150 lira hizmetleri güzel bide ona veriyoruz. Özel sigorta varken başladım sonra bir ara benim yoktu ama çocukların var. Şimdi bende devam ettiriyorum.

Eklentiler

• 16421743170478688707064234859989.jpg
    16421743170478688707064234859989.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 61
X