2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
11000 fiyat verdiler ama zamlanir bu sene. Sigorta genel sigorta tamamlayıcı değil ara vermiştim ama devam şeklinde acibademden alianza geçtim memorial anlaşması var hamilelik ve doğum için ocak sonrasi hicbirsey ödemeyecegim.
Canım ocakta zamlandı ya zaten
Bin kere zam mi yapacaklar üzerine

yaaa benim kaynanam da doğduğunda ilk o gördü doğumhanenin kapısında o vardı cocuğun kafası hıyar gibi upuzundu dedi .... inanamadım ya hıyar gibi dedi 🙊🙊

Narkoz almış mıydın? Sensin hıyar deseydin. Sonra suçu narkoza atardın 😁

Evet canım doktorlar yapmıyorlar
Ekstra yönlendirme yapıyorlar

İlkinde gittiğim doktor beni Şişli'de bir perinatoloğa yönlendirdi. 6 sene önce 300₺ verdim kek gibi. Ne bileyim ilk defa hamilelik yaşıyorum. Adam ünlüymüş. İbrahim Kalelioğlu mu neydi adı.
Bunda hesaplı davranmak zorundayım. Şimdiden randevu ayarlamalı..

Genellemek istemiyorum hiç denk de gelmedim ama gelenlerden duyduğum kadarıyla bayan doğum doktorlarına mesafeliyim 🙈
not: bayan doğum doktoru bunu okursa lütfen bu mesajı ciddiye almasın 🤣
%100 katılıyorum
Sadece 1 tane tatlı Bi kadın gördüm onun dışında hepsi leş gibi kabaydı🤷🏼‍♀️

Kendim içim avm ye girdim. Ve tabi ki ebebek e de uğradım 😁

Ben karar verdim ikinciyi Afrikalı çocuklar gibi anadan üryan bırakacağım. Bez olayına da bir çözüm buluruz artık.

Pudra kokusu, hafif ninnimsi müzik ve trans halinde alışveriş. Ama fiyatlardan gönlünce alışveriş de yapamıyorsun. Yine girdim şu olaya.. 🤷

Birsey diyeceğim bu bebe nasıl erkeğe döndu😅
Bilmiyorum ki, bomboş dmi burda, ben o muayenede bişi var mı orda bakalım falan demiştim yok gibi zaten hafif bir çıkıntı olsada onu erkeğe yoruyoruz vajen falan anlatmıştı şimdi baya baya bu pipi oldu işte 🤭

Bence göremedi öyle dedi. Yani özel bide. Sanki keyiften gittin. Sen ekranda gördün mü?
Gördüm tabiki ama bacak arasina bakmadi ugrsmadi bile yan pozizyondan siviri bisi olmasi gerek dedi buldu ve bak bu iki haftaya kadr kiz yada erkek organina donusecek dedi .. kesin doktor degistirecegm sanirim sinirlerm dusundukce dahada bozuluyor gormedim gostermiyor dese bisi diyemezdm ama soyleyemem dedi direk

Kendim içim avm ye girdim. Ve tabi ki ebebek e de uğradım 😁

Ben karar verdim ikinciyi Afrikalı çocuklar gibi anadan üryan bırakacağım. Bez olayına da bir çözüm buluruz artık.

Pudra kokusu, hafif ninnimsi müzik ve trans halinde alışveriş. Ama fiyatlardan gönlünce alışveriş de yapamıyorsun. Yine girdim şu olaya.. 🤷
Ben kendim için girdim ve kendine yaptım :KK53: 😂hic o reyonlara uğramadım
Bakmadım

Gördüm tabiki ama bacak arasina bakmadi ugrsmadi bile yan pozizyondan siviri bisi olmasi gerek dedi buldu ve bak bu iki haftaya kadr kiz yada erkek organina donusecek dedi .. kesin doktor degistirecegm sanirim sinirlerm dusundukce dahada bozuluyor gormedim gostermiyor dese bisi diyemezdm ama soyleyemem dedi direk
O nasıl oluyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum
Buradaki hamilelik takviminde gün gün bısıler yazıyor ya hani? Cinsiyet tamamlandı gibi bisıler yazıyordu sanki
Yoksa ben mi yanılıyorum?

Bilmiyorum ki, bomboş dmi burda, ben o muayenede bişi var mı orda bakalım falan demiştim yok gibi zaten hafif bir çıkıntı olsada onu erkeğe yoruyoruz vajen falan anlatmıştı şimdi baya baya bu pipi oldu işte 🤭
Ay banada bugun ayni oyle aciklama yapti boyle alttan degidle yandan sivri bisi gosterdi ama gerckten p*piye vs benzemiyor . Dediki bu cikntiyi genelde erkek dige yorumluyorlar ama bu cknti kizada erkegede donusebliyoru yaninda dudaklae olusurda kiz dahada uzayp testisler cikarsa erkek oluyo flan dedi bunu 12 haftamda flan dese eyvallah derdimde 15 haftadaym arkdslr ya artk olusan olusmustur 🥺 videoda o sivri seyi gosterdigi yeri yakalrsam foto aticam size amacm kizsada erkeksede belli olsn artk yani yoksa kiz erkek hic onemi yok

O nasıl oluyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum
Buradaki hamilelik takviminde gün gün bısıler yazıyor ya hani? Cinsiyet tamamlandı gibi bisıler yazıyordu sanki
Yoksa ben mi yanılıyorum?
Evet dogru hatirliyorsunuz ben hemen hemen burada dahil 5 uygulama takip ediyorum .. 14 haftada kesin belli oluyoms cinsel organ bisuru yerde okudum

Evet dogru hatirliyorsunuz ben hemen hemen burada dahil 5 uygulama takip ediyorum .. 14 haftada kesin belli oluyoms cinsel organ bisuru yerde okudum
Gerçi söylemiş olsaydi bile emin ol 20. Haftayı beklerdin sen de
BBazılarımıza söylendi ama değişebilir diye bisi alamıyoruz 😀o yuzden sen de 19-20 'yi bekle bizim gibi:)

Kızlar bugün 12+6 ultrasona göre 13+2 çıktı bu da cinsiyet fotosu erkek şimdi okuyunca değişti diye bizim ki kesindir inşallah 🙈😂 diğer geldiğinde tekrar bakarız dedi ama büyük ihtimalle erkek dedi😀

Eklentiler

• 85F69364-088F-48DD-93FE-3F2A7D536A82.jpeg
    85F69364-088F-48DD-93FE-3F2A7D536A82.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 86
X