Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun canim. Bebek senin stok depondan besleniyor aslında :)

çok geçmiş olsun.. ne oldu böyle soğuk algınlığı gibi bişey mi oldu.

Sadece arada bi pazar günleri ve dr kontrolü için disari çıkıyorum diger türlü hep evdeyim .. kilo almadım gerçi ama karnımı sıkmasın diye dışarı çıkarken tayt ya da eşofman giymeyi tercih ediyorum

Ben kendime normal kıyafet alışverişi yapiyorum

Ama tayt aldım sadece hamilelik icin.
Onun dışında hamileliği saymadan alışveriş yapiyorum

Ben bot aldım,iki tane de body aldım. Tayt almam lazım
tayt ben de istiyorum ama emin olamadım hamile tayt hiç denemedim. rahat diyorlar ama göbek üstü sıkmıyor mu? alırsan gerçi sen yurtdışındasın, marka ve memnuniyet bilgisi bekliyorum :)

nasıl rahat mı taytın. oysho çok öneriliyor bi denemek lazım
Evet cok rahat
Yüksek bel ve büyük bedenini almak lazım sıkmamak icin.

Ve giyim tarzım cok dar değildir. Bunu aldım misal. Sweatshirt
Hamilelikte de normalde de giyilir

Hiç hamilelik icin para harcayamam.
Ama alt alınır o da tayt zaten
Baya rahat olur.

Eklentiler

• Screenshot_20220111-212219_Trendyol.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 59
tayt ben de istiyorum ama emin olamadım hamile tayt hiç denemedim. rahat diyorlar ama göbek üstü sıkmıyor mu? alırsan gerçi sen yurtdışındasın, marka ve memnuniyet bilgisi bekliyorum :)
Normal tayt alıyorum ben bir sorun yasamadım hic Calzediona dan ve hm den alıyorum

Senin durumunda olanlar icinde elinde eski stoğu olan eczanelerden alırlarsa ücret ödemezler yeni stoğa giren ilaclar icinmis gelen zam öyle dedi

Belki aldğın eczanede ilacın faturası Aralık ayında falansa ödeme yapmazsın canım benim öyle oldu inşallah sende ödeme yapmadan alırsın

Ben normal taytlarımla çok rahat edemiyorum artık ya yüksel bel sanki mideye baskı yapıyor rahatsız ediyor. Hamile taytı hiç almadım daha denemedim bitane hamile pantolonu aldım baya rahatmış ilk defa giyiyorum bide bitane hamile tişörtü aldım geri kalan normalde de giyilebilir salaş kazak ve body baktım

oversize sweatler iyi oluyor gerçekten daha hamileliğimi kimse duymadı biri gelince onları geçiriyorum anlaşılmıyor hiç

iğne yapmak zorlaşmaya başladı benim sizin de öyle mi daha fazla acıyor artık. yildizsavascisi M Merakli annem sizin de öyle oluyor mu
Benim sıkıntım yok alıştım artık ama karnım büyümeye başladıkca zorlaşacak gibi senin haftan daha ileri karnin sertlesmeye başlamıştır zorlanman normal Allah sabır versin hepimize

Ben hamile pantolonu aldım, baya rahattt ettim

oversize sweatler iyi oluyor gerçekten daha hamileliğimi kimse duymadı biri gelince onları geçiriyorum anlaşılmıyor hiç
Evet, çok da büyük almamaya çalışıyorum
Çünkü bunları hamilelik icin almıuorum
Hamilelikte gardrobumu yenilemeye karar verdım. Ama normal kilomu sayıp

Bikac tane oversıze sweatshirt iş görür
Altına da kalın tayt
Ya da oversıze esofman
Tamamdır işte

Sezeryan iyi dimi nasıl geçti, bende sezeryan istiyorumda korkuyorumda
Vallahi kuzum devleti bilmem ama özelde kolay geçti :) önemli olan ilk gün ilk gün ağrım olur olmaz damar yolum acikti hep agri kesici igne istedm agrim oldukca hemende etki ediyordu agri kesici alip hissizlesincede hep yürüdüm hiç yatmadim koridorda ve cok zorlamadan merdüven inip ciktim gece bile fazla uyumadim yurudum cnku doktorm tek altin kural nekadar cok yurursen okdar cabuk iylesirsin dedi .. bende normal dogumdan korkuyordum ama yinede denedim bence normal dogurma imkani olan normal dogurmali sezaryeni normallestirmek guzel olmasa gerek ne olursa olsun ameliyat belkide normal dogursna kendi sancinla cok basit dogurup kurtulacaksin :) benim vucudm sanciyi algilamadi ve bebek haftasini gecti kafa cai buyudu catim dardi ve bebk asagi kanala girmedi yani oglum normal dogmamak hatta icimde kalmak icin elinden geleni yapti sonrasinda evime giderken arabay binerken cok zorlandm ve evime geldgmde gayet iydim bi sknti yasamadim 4 gun kontrole gittigimde doktor karnimi yogurdu resmen dikisli yerini :) oo iylesmissin korsenide tak dedi taktimda tek skntisi piskolojk olrak bi sure iki büklüm gezdim dik durmaktan korktum ama ikincide daha tecrubeliyim diye dusunuyorum ilki gbi olursa cok zorlanmam insAllah zaten arssi yakn olnca dogumun zor oluyor sezaryende benim 4.5 sene gecmis oluyo ilk sezaryen ustunden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…