- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.061
Geçmiş olsun canim. Bebek senin stok depondan besleniyor aslında :)Hanımlar Ben çok hastayım.
Eşim hasta oldu 3 gun falan bana geçti sonra.
Dunden beri kızım hasta.
Ben Dunden beri ağzıma birşey atmamışım midem almıyor. Ve ağzımın tadı yok.
Bebek şimdi benim yediklerim den mi besleniyor.
Çünki ben dunden beri yemedim birşey.
Balık koydum fırına belki yerim diye.
çok geçmiş olsun.. ne oldu böyle soğuk algınlığı gibi bişey mi oldu.Hanımlar Ben çok hastayım.
Eşim hasta oldu 3 gun falan bana geçti sonra.
Dunden beri kızım hasta.
Ben Dunden beri ağzıma birşey atmamışım midem almıyor. Ve ağzımın tadı yok.
Bebek şimdi benim yediklerim den mi besleniyor.
Çünki ben dunden beri yemedim birşey.
Balık koydum fırına belki yerim diye.
Sadece arada bi pazar günleri ve dr kontrolü için disari çıkıyorum diger türlü hep evdeyim .. kilo almadım gerçi ama karnımı sıkmasın diye dışarı çıkarken tayt ya da eşofman giymeyi tercih ediyorumkendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlartoplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..
Ben kendime normal kıyafet alışverişi yapiyorumkendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlartoplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..
tayt ben de istiyorum ama emin olamadım hamile tayt hiç denemedim. rahat diyorlar ama göbek üstü sıkmıyor mu? alırsan gerçi sen yurtdışındasın, marka ve memnuniyet bilgisi bekliyorum :)Ben bot aldım,iki tane de body aldım. Tayt almam lazım
nasıl rahat mı taytın. oysho çok öneriliyor bi denemek lazımBen kendime normal kıyafet alışverişi yapiyorum
Ama tayt aldım sadece hamilelik icin.
Onun dışında hamileliği saymadan alışveriş yapiyorum
Evet cok rahatnasıl rahat mı taytın. oysho çok öneriliyor bi denemek lazım
Normal tayt alıyorum ben bir sorun yasamadım hictayt ben de istiyorum ama emin olamadım hamile tayt hiç denemedim. rahat diyorlar ama göbek üstü sıkmıyor mu? alırsan gerçi sen yurtdışındasın, marka ve memnuniyet bilgisi bekliyorum :)
Senin durumunda olanlar icinde elinde eski stoğu olan eczanelerden alırlarsa ücret ödemezler yeni stoğa giren ilaclar icinmis gelen zam öyle dediAy canım estağfurullah sen anlattın da benim başım ağrıyor belki ondan anlamadım. Ay çok sevindim umarım doğrudur. Her halükarda bi kere para ödeyeceğim çünkü son 3 ignem kaldı bu hafta içi almam lazım
Birsye soracagim doğum gününde galiba tek taş almış demiştin ne olduNormal tayt alıyorum ben bir sorun yasamadım hicCalzediona dan ve hm den alıyorum
AldıBirsye soracagim doğum gününde galiba tek taş almış demiştin ne oldu
Belki aldğın eczanede ilacın faturası Aralık ayında falansa ödeme yapmazsın canım benim öyle oldu inşallah sende ödeme yapmadan alırsınAy canım estağfurullah sen anlattın da benim başım ağrıyor belki ondan anlamadım. Ay çok sevindim umarım doğrudur. Her halükarda bi kere para ödeyeceğim çünkü son 3 ignem kaldı bu hafta içi almam lazım
Ben normal taytlarımla çok rahat edemiyorum artık ya yüksel bel sanki mideye baskı yapıyor rahatsız ediyor. Hamile taytı hiç almadım daha denemedim bitane hamile pantolonu aldım baya rahatmış ilk defa giyiyorumkendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlartoplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..
oversize sweatler iyi oluyor gerçekten daha hamileliğimi kimse duymadı biri gelince onları geçiriyorum anlaşılmıyor hiçEvet cok rahat
Yüksek bel ve büyük bedenini almak lazım sıkmamak icin.
Ve giyim tarzım cok dar değildir. Bunu aldım misal. Sweatshirt
Hamilelikte de normalde de giyilir
Hiç hamilelik icin para harcayamam.
Ama alt alınır o da tayt zaten
Baya rahat olur.
Benim sıkıntım yok alıştım artık ama karnım büyümeye başladıkca zorlaşacak gibi senin haftan daha ileri karnin sertlesmeye başlamıştır zorlanman normal Allah sabır versin hepimizeiğne yapmak zorlaşmaya başladı benim sizin de öyle mi daha fazla acıyor artık.yildizsavascisi M Merakli annem sizin de öyle oluyor mu
Ben hamile pantolonu aldım, baya rahattt ettimkendinize neler alıyorsunuz kızlar. malum gün geçtikçe göbekler büyüyor. normal kıyafetlerimi giyiniiyorum sığabildiklerime... en özlediğim mom jeanslerim çünkü üç haftadır olmuyorlartoplamda 2 kilo aldım ama sırf göbek oldu o da..
Evet, çok da büyük almamaya çalışıyorumoversize sweatler iyi oluyor gerçekten daha hamileliğimi kimse duymadı biri gelince onları geçiriyorum anlaşılmıyor hiç
Sağol canım Bir anda oldu. Soğuk algınlığı değil. İnşallah korona değildir. Test yapmadım.burda korona dan çok ağır hastalar var.çok geçmiş olsun.. ne oldu böyle soğuk algınlığı gibi bişey mi oldu.
Vallahi kuzum devleti bilmem ama özelde kolay geçti :) önemli olan ilk gün ilk gün ağrım olur olmaz damar yolum acikti hep agri kesici igne istedm agrim oldukca hemende etki ediyordu agri kesici alip hissizlesincede hep yürüdüm hiç yatmadim koridorda ve cok zorlamadan merdüven inip ciktim gece bile fazla uyumadim yurudum cnku doktorm tek altin kural nekadar cok yurursen okdar cabuk iylesirsin dedi .. bende normal dogumdan korkuyordum ama yinede denedim bence normal dogurma imkani olan normal dogurmali sezaryeni normallestirmek guzel olmasa gerek ne olursa olsun ameliyat belkide normal dogursna kendi sancinla cok basit dogurup kurtulacaksin :) benim vucudm sanciyi algilamadi ve bebek haftasini gecti kafa cai buyudu catim dardi ve bebk asagi kanala girmedi yani oglum normal dogmamak hatta icimde kalmak icin elinden geleni yaptiSezeryan iyi diminasıl geçti, bende sezeryan istiyorumda korkuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?