Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde göğüs harici ne bulantım oldu şimdiye kadar ne bişey sabah bile olmadı yani. Belki iç karın geniştir senin o yüzden pek çıkmamıştır bazısınında daha 2 aylıkken çıkıyo. Benimde pek yok alt karın kısmında kasığın olduğu kısım sert ve hafif şişlik alt kısımda var komple karında yok zaten bebişe henüz aşağıda sanırım komple şişmek için erken

Boyun 1.68 kilom 54 dü canım. Hamile kaldığın kiloya göre değişiyor sanırım doktorum hiç dert etmemişti öncesinde zayıf olanlar fazla kilo alıyormuş. Doğumdan 6 ay sonra da hepsini verdim. Ama mesela bir arkadaşım daha kilolu hamile kaldı ve sadece 5 kilo aldı ve çocuk 4 kilo doğdu düşün bence bünyeden bünyeye de değişiyor ya.
Bebeğin kaç yaşında. Benim 1 yaşında bende normal doğum istiyorum ama olurmu ki bilmiyorum arada kaç yaş olması lazım
1,5 yaşında benimki de. İyi bir doktor bulmak lazım canım kimisi 18 kimisi 24 ay yeterli diyor. Benim istediğim doktor 18 ay yeterli demişti

Bu cuma doktor kontrolüm var iğneyi kesecek mi devam mı dicek ona göre sorarım durumu da anlatırım belki göbekten olana çevirir
Tüp bebekte benim doktorum 10+0 da bıraktırdı. Hatta benim gittiğim merkez herkese aynı tarihi veriyor. Umarım senin için de sıkıntılı bir durumun kalmamıştırdır da bırakırsın canım.

Bulantın olmadı demek

Ah ah Allah bizede 4 kilo çocuk doğurmayı nasip etsin ya ben sana göre baya kiloluyum boy ve kiloya bakarsak bakalım benim tartıda 1 kilo almışım umarım kontrolde de o rakam çıkar da doktor bıkbıklanmaz

Tüp bebekte benim doktorum 10+0 da bıraktırdı. Hatta benim gittiğim merkez herkese aynı tarihi veriyor. Umarım senin için de sıkıntılı bir durumun kalmamıştırdır da bırakırsın canım.
Benim transferden önce başlayıp 8.haftaya kadar gün aşırı vurdurttu 8.haftadan sonra 3 günde 1 vurul dedi şimdi gidince ne dicek hiç bilmiyorum umarım sıkıntı yoktur bıraktırır

Aaaa tövbeler tövbesi , sabahtan beri kendime daha yeni geldim ki sabahları ben iyiyim normalde. Bugün ilaç dahi fayda etmedi , sus sesini çıkarma

Ah ah Allah bizede 4 kilo çocuk doğurmayı nasip etsin ya ben sana göre baya kiloluyum boy ve kiloya bakarsak bakalım benim tartıda 1 kilo almışım umarım kontrolde de o rakam çıkar da doktor bıkbıklanmaz
Amann öyle demeyin yine de. :) Kilolu çocuk normal doğumu zorlaştırıyor. Hep kilosu sorulur bebeğin ama ortalama olsun, mümkünse doğal olsun. Hakkımızda hayırlısı :)

Aaaa tövbeler tövbesi , sabahtan beri kendime daha yeni geldim ki sabahları ben iyiyim normalde. Bugün ilaç dahi fayda etmedi , sus sesini çıkarma
Hah işte sizi böyle okuyunca çok şükür dedim Ya ne bileyim hani küçüklükten beri tv de dizilerde filan hamile kalanlar önce bulantıyla anlar ya o mu kaldı bilinç altında bilmem öyle bi esinlenmiştim ama şükür hiç yaşamadan geçti Allah’ın izniyle bu haftalardan sonra da başlamaz inşallah çok geçmiş olsun biran önce bitse de bulantılarınız gebeliğin keyfini çıkarsanız Allah’ın izniyle

Tövbe bismillah özendiğın şeye bak.

Hamile kalmadan önce midemi üşütmüşüm
Bulantı olmuştu. O ay deneme yapıyorduk.
Sonra dedim ki " amyy kızım vazgeç, umarım hamile değilsindir. " bulantı korkusunda dusun

Ayyy yareebbim
Şu hayatta en korktuklarım arasında mide bulantısı ve kusma var

Bulantısı olmayanlara düşmanım

Amann öyle demeyin yine de. :) Kilolu çocuk normal doğumu zorlaştırıyor. Hep kilosu sorulur bebeğin ama ortalama olsun, mümkünse doğal olsun. Hakkımızda hayırlısı :)
Ay evet şimdi düşününce 4 kiloyu da normal doğurmak ne bileyim cahil cesareti var sanırım bende bilmeyince süreci bol keseden atıp tutuyorum Allah en sağlıklı nasıl doğurcaksak öyle nasip etsin hepimize

Amy sayenizde şükrümüz arttı. Bulantı yaşamayanlar size minnettar. :)

Yok yok Allahım vallahi özenmedim aklımdan da geçmedi bulantım olmasın diyorum ya cahil cesareti bendeki bilmeyince o his nasıl bu his nasıl meraktan özenir gibi oluyo insan ilk hamileliğimde de olmamıştı bulantım gerçi o 7 haftaya kadar durdu da onda da yaşamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…