- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.581
Benimde göğüs harici ne bulantım oldu şimdiye kadar ne bişey sabah bile olmadı yani. Belki iç karın geniştir senin o yüzden pek çıkmamıştır bazısınında daha 2 aylıkken çıkıyo. Benimde pek yok alt karın kısmında kasığın olduğu kısım sert ve hafif şişlik alt kısımda var komple karında yok zaten bebişe henüz aşağıda sanırım komple şişmek için erkenKızlar doktora gitmeme tam bir hafta var. Göbeğim çıkmadığı için biraz kafaya takıyorum. Annem de zamanında göbeğinin 9 aylıkken bile çok çıkmadığını söylüyor, genetiktir diyor. Ama benim aklıma kötü senaryolar geliyorBazen kasık ağrım oluyor, korkuyorum. Zaten başından beri bariz bir belirtim yok. Göğüslerim falan hiç acımıyor. Mide bulantısı da olmadı pek, sadece sabah uyanınca ve öğlen yemekten sonra bulanıyor ama kusturacak kadar değil. Keşke hareketlerini hissedeceğimiz döneme ışınlansak Var mı benim gibi ara sıra kafaya takıp tedirgin olan?
Hayırlısı olsun canımBana da 11+5 te kiz dedi. 14 haftamda tekrar gidicem. Bakalim degisecekmi
Boyun 1.68 kilom 54 dü canım. Hamile kaldığın kiloya göre değişiyor sanırım doktorum hiç dert etmemişti öncesinde zayıf olanlar fazla kilo alıyormuş. Doğumdan 6 ay sonra da hepsini verdim. Ama mesela bir arkadaşım daha kilolu hamile kaldı ve sadece 5 kilo aldı ve çocuk 4 kilo doğdu düşün23 kilo aldığında hamile kaldığın kilon kaçtı? Doktor beni bi korkuttu yok çok kilo alırsan şöyle olur böyle olur 6.ayda gebelik zehirlenmesi olur diye baya felaket senaryoları sıraladı bende korktum ne yalan diyim ama şimdi dayanamayıp yiyorum
1,5 yaşında benimki de. İyi bir doktor bulmak lazım canım kimisi 18 kimisi 24 ay yeterli diyor. Benim istediğim doktor 18 ay yeterli demiştiBebeğin kaç yaşında. Benim 1 yaşında bende normal doğum istiyorum ama olurmu ki bilmiyorum arada kaç yaş olması lazım
Bende cuma yaptıracamKızlar selam inşallah hepinizin hersey yolundadırBirşey soracağım aranızda fetal dna testi yaptıran varmi ? Bende salı günü vereceğim inşallah herşey yolundadır. Yaptıranlar varsa yorum atabilir mi
Tüp bebekte benim doktorum 10+0 da bıraktırdı. Hatta benim gittiğim merkez herkese aynı tarihi veriyor. Umarım senin için de sıkıntılı bir durumun kalmamıştırdır da bırakırsın canım.Bu cuma doktor kontrolüm var iğneyi kesecek mi devam mı dicek ona göre sorarım durumu da anlatırım belki göbekten olana çevirir
İnşallah temiz çıkar canım.Bende cuma yaptıracam
Bulantın olmadı demekBenimde göğüs harici ne bulantım oldu şimdiye kadar ne bişey sabah bile olmadı yani. Belki iç karın geniştir senin o yüzden pek çıkmamıştır bazısınında daha 2 aylıkken çıkıyo. Benimde pek yok alt karın kısmında kasığın olduğu kısım sert ve hafif şişlik alt kısımda var komple karında yok zaten bebişe henüz aşağıda sanırım komple şişmek için erken
Ah ah Allah bizede 4 kilo çocuk doğurmayı nasip etsin yaBoyun 1.68 kilom 54 dü canım. Hamile kaldığın kiloya göre değişiyor sanırım doktorum hiç dert etmemişti öncesinde zayıf olanlar fazla kilo alıyormuş. Doğumdan 6 ay sonra da hepsini verdim. Ama mesela bir arkadaşım daha kilolu hamile kaldı ve sadece 5 kilo aldı ve çocuk 4 kilo doğdu düşünbence bünyeden bünyeye de değişiyor ya.
1,5 yaşında benimki de. İyi bir doktor bulmak lazım canım kimisi 18 kimisi 24 ay yeterli diyor. Benim istediğim doktor 18 ay yeterli demişti
Benim transferden önce başlayıp 8.haftaya kadar gün aşırı vurdurttu 8.haftadan sonra 3 günde 1 vurul dedi şimdi gidince ne dicek hiç bilmiyorum umarım sıkıntı yoktur bıraktırırTüp bebekte benim doktorum 10+0 da bıraktırdı. Hatta benim gittiğim merkez herkese aynı tarihi veriyor. Umarım senin için de sıkıntılı bir durumun kalmamıştırdır da bırakırsın canım.
Valla şükür hiç olmadıBulantın olmadı demek
Aaaa tövbeler tövbesi , sabahtan beri kendime daha yeni geldim ki sabahları ben iyiyim normalde. Bugün ilaç dahi fayda etmedi , sus sesini çıkarmaValla şükür hiç olmadıbaşta biraz özendim sabah bulantıyla yataktan kalkıp wc koşuyorlar ya tv de o vardı bilinç altında sanırım ama sonra bulantı çekenleri görüp okuyunca çok şükür dedim
Amann öyle demeyin yine de. :) Kilolu çocuk normal doğumu zorlaştırıyor. Hep kilosu sorulur bebeğin ama ortalama olsun, mümkünse doğal olsun. Hakkımızda hayırlısı :)Ah ah Allah bizede 4 kilo çocuk doğurmayı nasip etsin yaben sana göre baya kiloluyum boy ve kiloya bakarsak bakalım benim tartıda 1 kilo almışım umarım kontrolde de o rakam çıkar da doktor bıkbıklanmaz
Hah işte sizi böyle okuyunca çok şükür dedimAaaa tövbeler tövbesi , sabahtan beri kendime daha yeni geldim ki sabahları ben iyiyim normalde. Bugün ilaç dahi fayda etmedi , sus sesini çıkarma
Tövbe bismillah özendiğın şeye bak.Valla şükür hiç olmadıbaşta biraz özendim sabah bulantıyla yataktan kalkıp wc koşuyorlar ya tv de o vardı bilinç altında sanırım ama sonra bulantı çekenleri görüp okuyunca çok şükür dedim
Ay evet şimdi düşününce 4 kiloyu da normal doğurmak ne bileyim cahil cesareti var sanırım bendeAmann öyle demeyin yine de. :) Kilolu çocuk normal doğumu zorlaştırıyor. Hep kilosu sorulur bebeğin ama ortalama olsun, mümkünse doğal olsun. Hakkımızda hayırlısı :)
Amy sayenizde şükrümüz arttı. Bulantı yaşamayanlar size minnettar. :)Tövbe bismillah özendiğın şeye bak.
Hamile kalmadan önce midemi üşütmüşüm
Bulantı olmuştu. O ay deneme yapıyorduk.
Sonra dedim ki " amyy kızım vazgeç, umarım hamile değilsindir. " bulantı korkusunda dusun
Ayyy yareebbim
Şu hayatta en korktuklarım arasında mide bulantısı ve kusma var
Bulantısı olmayanlara düşmanım
Hepinize düşmanımAmy sayenizde şükrümüz arttı. Bulantı yaşamayanlar size minnettar. :)
Yok yok Allahım vallahi özenmedim aklımdan da geçmedi bulantım olmasınTövbe bismillah özendiğın şeye bak.
Hamile kalmadan önce midemi üşütmüşüm
Bulantı olmuştu. O ay deneme yapıyorduk.
Sonra dedim ki " amyy kızım vazgeç, umarım hamile değilsindir. " bulantı korkusunda dusun
Ayyy yareebbim
Şu hayatta en korktuklarım arasında mide bulantısı ve kusma var
Bulantısı olmayanlara düşmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?