Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
18 marta detaylı ultrason için randevu aldım ben devlette yaptıracam zaten oğlumda da orda yaptırmıştım 22 haftalık oluyor hemen hemen

18 marta detaylı ultrason için randevu aldım ben devlette yaptıracam zaten oğlumda da orda yaptırmıştım 22 haftalık oluyor hemen hemen
Devlette nasıl alınıyor randevu mesela ben şehir hastanesinde yaptırmak isterim ama mhrs de hangisi detayli gebelik yazmıyor gidip mi sormam gerekiyor

Benide eklermisinşz

Devlette nasıl alınıyor randevu mesela ben şehir hastanesinde yaptırmak isterim ama mhrs de hangisi detayli gebelik yazmıyor gidip mi sormam gerekiyor
Kuzu ben samsundayim samsunda doktor 2li ve tarama yapmıyor bunun için sana ikisi için kağıt veriyo ultrason gidip tarih ve saat belirliyorsun

Çok teşekkür ederim ne olur dikkat edin banada oğlumun okulundan geldi iki asim var altı ay geçti ama aylardır enfeksiyon çekiyorum antibiyotik kullanıyorum bir aydır doktor aşıyı uygun görmemiş ti bütün gece nefes alamadım iki gündür uyuyamadım ambulans beni götürecekti eşim çok atesleniyo bırakıp gitmek istemedim çok zormuş ilk defa korono olduk istemsizce korkudan bütün gece göz yaşım dinmedi karnimda bebek olalı cekmedigimiz acı kalmadı bir aydır idrar torbam vajinadan dışarı sarktı üç aydır çok çekiyorum

Teşekkür ederim oğlumun okulundan geldi ben üç aydır yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu idrar torbam vajinadan dışarı sarktı tam toparlanmaya başlamıştım iki gündür uyuyamadım nefes darlığı çekiyorum çok kötüymüş dikkat edin bebekle beraber bunu hatlatiriz inşallah üç aydır cekmedigimiz kalmadi

Nasil hallettin masallah baya kolaylasmis sizinki bu wc olayini kayinvalidem hallederim ben 2 gunde diyo bakalim
Şimdi seninki diş dönemi ya biraz zaman ver yanına yatıyorum önce aglıyor du şimdi baya baya alıstı ama memeden kestiğim zamanlar kucagımda geze geze uyutuyordum uyusun yeter ki diye ona alıstımı öldüm belim kopuyordu işte 1 haftadır buna döndü iyi oldu benim içinde tuvalet işini mart nisan gibi başlayacagım sinyalveriyor ama cok soguk havalar üşütür diye erteliyorum

Anladim canim evet dis donemi bitince bende bi duzen oturtucam inşallah, şimdi wc olayida dedigin gibi üşütür diye nisan gibi baslayacagiz anca doguma kadar alisirlar insalalh

Çok geçmiş olsun tekrar. Evet nöbet şekerini biliyorum. Ama iyi geldiğini bilmiyordum. Benim tıkanıklığım da hiç geçmiyor. Yapabiliyorsan yürüyüş iyi gelir bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…