Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen ne zaman olmayı düşünüyordum aşıyı? benimde 6 ay doldu. Temmuzda olmuştum. Bu aralar mi olsam biraz daha mı beklesem kararsız kaldım.

Benim randevu haftaya kaldı kızlar dr haftaya gel daha iyi olur dedi ay bu bebeği göremedim gitti ben

Benimde en son 5 ti çok tartilmamaya dikkat ediyorum. Tost en büyük dostum.

Onunki çok yok arası. Büyüğü 5 aylık iken ablam hamile kaldı.
Düşün ıkısı de süt içiyor.
Çok şükür sen atlatmışsın. Ben şimdi korkuyorum açıkçası.
Kendime de güvenim yok idare edebilirmiyim acaba.
En azından benim kızım o zaman geziyor olacak. Şimdi yürümeye başladı zaten.

Benimde en son 5 ti çok tartilmamaya dikkat ediyorum. Tost en büyük dostum.
Bende ilk zamanlar mide bulantısını kaşar ekmekle bastırıyodum tostla da aram baya iyi şimdi simitte olur Sporu da bıraktım zorluyor ve hava soğuk korona da arttı zaten bir grip oldum 3 hafta oldu geçmedi öksürük evde otur ye otur ye olacağı bu.

Benim canım sert valla 2 gece kalınıyordu ben imza atıp 1 günde çıktım hiçte yatmadım
Ben 17 saat doğum sancısı çektim normal doğum yapacaktım. Suni sancı verdiler en son onlar dayanılmaz iidi. Sonra kızımın kalp atışları normal olmamaya başlayınca acil sezeryana aldılar. Belkide benim vucudum 17 saat yorulmuştu.

Valla kolay diyemem 1-2 senen çok yorucu olacak ama sonra çok rahatlayacaksın sonra benim gibi 3.ye kalırsan da çok zor gelecek
Alışıyor insan herşeye ben mesela 4-5 saatlik uykuyla gayet idare ediyorum artık çocuklar büyüdü ama uykusuzluk baki kaldı 3. Zorlamaz nasılsa uyumuyorum

Olabilir canım gelmiş geçmiş ikinci daha kolay olur inşallah

Al benden de o kadar. Sporu bırak hareketi azalt deyince doktor. Merdiven inip çıkmayı bıraktım. Yürümeyi azalttım. Minumum hareketle günü geçiriyorum. Öksürük çok fena. Öksüruk için daha önce sıcak suya kekik yağı damlatip buharinda nefes almıştım. Bu arada kemikten nefret ederim. Ne bilim ballı Mallı tarifler oluyor denedin mi? Nem makinesi varsa evde faydası olabilir.

Benim elenatal 1 bitti tekrar 1 al dedi 2 ye ne zaman geçiliyor ki? Kullanan arkadaş vardı görürse bi cevaplasın lütfen.

Ya değişik bir mikrop mu vardır nedir bir arkadaşım da aynı benim gibiymiş baştan boğaz ağrısı sonra burun akıntısı en sona bir öksürük kaldı bir ara felaketti şimdi hafifledi ama ara ara yine tutuyor ballı ıhlamur vs içtim nöbet şekeri var bilmem bilir misiniz beyaz kristal gibi şeker o iyi geliyor ondan aldırttım eşime o hafifletti kızımda da vardı onun geçti bende tıkanıklık var biraz. Spora gitsem nefes nefese kalacağım yada insanlara bulaştırırım falan bir de vakalar arttı bana corona bulaşabilir insan korkuyor hava da soğuk kar bekleniyormuş zor giderim artık kış bitince de şişmiş olacağım bıraktıktan sonra zor da geliyor insana yürüyüş yaparım ancak.

Bana da 11+5 te erkek dedi doktor 12+6 da kız dedi

kızlar benim gibi sadec ekmek ,içbastıran seyler yiyen
süt içemeyen yumurta yiyemeyen var mı
4 kilo aldım ama hep ekmekten
Asla yararlı seyler yiyemedim bu haftaya kadar midem yüzünden
Al benden de o kadar ben kilo almadım öyle ama hiç iyi beslenmiyorum.. mesela sulu yemek yiyemiyorum başkası yapsa yerim belki kendim yapınca tiksiniyorum yapacak başka biri de yok .. genelde kahvaltılık. Yumurta hiç yemiyorum içim almıyor bi de ben balık yemiyorum hiç ilk 3 ay bizden beslenir bebek ama sonra takviye almak lazım balik yemezsem dr a söylerim belki omega önerir bilmiyorum ama hep Zeytin Peynir ekmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…