- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.181
SormaBurda indirimleri kaçıracağım. Çok indirim oluyor 100%70 indirim olunca birşey kalmıyor. E ben cinsiyet belli olmadan şansa verip birşey de alamam.
Siz yine öğrenirsiniz burda çok geç söylüyorlar 5 inci ayda falan
Sen bilirsin canımBiz de tel olayı yok.
Boşuna gitmiş olmayayım dıyorum
2 hafta sonra gideyim bari
Napim:)
Canım zaten emin ol 4 ay olmadan biz de emin olamıyoruz. Bana kız dedi doktorBurda indirimleri kaçıracağım. Çok indirim oluyor 100%70 indirim olunca birşey kalmıyor. E ben cinsiyet belli olmadan şansa verip birşey de alamam.
Siz yine öğrenirsiniz burda çok geç söylüyorlar 5 inci ayda falan
Hem bebek hem siskinlik diyelimBen de atayım dedim ve attım kızlar12 haftalık burda şimdi 13 olduk bebek mi göbek mi bilmiyorum ama bence bebek sağ tarafta 2 gündür bir hareketlilik hissediyorum, böyle kayar gibi bazen kasılma gibi. Hareketleri hissetmek için erken mi?
Rabbim gönlündekini versinSorma17 sinde gidicem ikili test icin belki bisey derler
Ikinci gebelikHem bebek hem siskinlik diyelimEger ill gebelik degilse hissediyorsundur bence
Çok merak ediyorum indirimleri uzaktan seyr etmek can yakıcıCanım zaten emin ol 4 ay olmadan biz de emin olamıyoruz. Bana kız dedi doktor
Ama erken tahmin yaptığı icin emin olamıyorum, o yüzden bekleyeceğim emın olana kadar :)
Sen de 1 ay fazladan beklemiş oluyorsun.
Yapacak bisi yok artık.
Ama tahminde bulunmaması cok enteresan doktorun
Hadi devlet olsa ok. Dicem:)
Bende ara sira seyirme halinde biseyler hissediyorumIkinci gebelik
Gidersin belki tr ye alirsin canim sıkma canınıÇok merak ediyorum indirimleri uzaktan seyr etmek can yakıcı
Bende seğirme gibi de ama 2 gündür böyle sanki bir dönme oluyor bebeğin yerinde ama gaz da olabilir bilmiyorum anlayamadımBende ara sira seyirme halinde biseyler hissediyorum
Hissediyosundur ki hissetmen normalBende seğirme gibi de ama 2 gündür böyle sanki bir dönme oluyor bebeğin yerinde ama gaz da olabilir bilmiyorum anlayamadım
Merakla bekliyorum hissetmeyi, ilk hamileliğimde çok harketli değildi bebek, böyle karnı bir aşağı bir yukarı hareket edenleri giptayla izlerdimHissediyosundur ki hissetmen normal
Kız mıydı ilk bebeginMerakla bekliyorum hissetmeyi, ilk hamileliğimde çok harketli değildi bebek, böyle karnı bir aşağı bir yukarı hareket edenleri giptayla izlerdim
canım bişi sorcsm bu aralar tr gelme gibi bi ihtimalın yokmu hiç, bebek için hem alılveriş hemde cinsiyetini öğrenirsşnO kadar üşeniyorum ki. 1 haftadır çok tembel ağır oldum.. Ama evde hazır yufkam var belki yaparım
Annem yanlız ve yaşlı. Doğumdan sonra bebeğimin kırkı çıkar çıkmaz inşallah gitmek istiyorumGidersin belki tr ye alirsin canim sıkma canını
Nerde annen ?Annem yanlız ve yaşlı. Doğumdan sonra bebeğimin kırkı çıkar çıkmaz inşallah gitmek istiyorum
Hayır canım ben 5 ay önce geldim.canım bişi sorcsm bu aralar tr gelme gibi bi ihtimalın yokmu hiç, bebek için hem alılveriş hemde cinsiyetini öğrenirsşn
Ahhhh keşke valla sanada değişiklik olur hemnde madem orda geç öğreniyorsun burda öğrenirdin, belki gönderirHayır canım ben 5 ay önce geldim.
Yılda bir eşim iizn verir.
Ben isterim ama eşim göndermez.
Keşke bir mucize olsa eşim gönderse
Annem urfa da canım. Köyde kalıyor.Nerde annen ?
Evet kız, kızlar az mi hareket ederKız mıydı ilk bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?