- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.161
Canım istedi şimdi düşün düşün gözünde canlandır.mumkunse yemek konuşmayın burdaHiç isim yokmuş gibi
Onca ısımın arasında börek yapayım dedımöyle yufkayla degil, el acması
Yufka ile yapılana ben börek dıyemıyorum
Yaz yaz ben de yazıcamŞimdi daha çok heyecan yaptımbu randevuda değişirse yazarım hemen
Evet ilkinde de ikincide deAy hayırlısı olsun bakalım ya heyecanlanıyor insan
Benimkideböyle görüntüsü Banada doktor kız dedi ..seninkide bayağı düz kız benceAcaba nedir nedir
AtcanomBende atsam
Kızzz yokmu orda bir yufka al yap yazık canının çekmesine deymez iki dkda pıt pıtCanım istedi şimdi düşün düşün gözünde canlandır.mumkunse yemek konuşmayın burda
Amin inşallahAllahin izni ile hic birsey olmaz cabucak atlatirsin insAllah bol bol dua et kendine dikkat et saglikli beslen
Sizin bu erkek sanırımKızlar hayırlı pazarlar bi kaç kişi atmış bende atiym dedimeşim dalga geçiyor bebek diye arkasına sığınma o göbek diye
Eki Görüntüle 2984641
Yoobildiğin hamilelik göbeği maşaallahçokmışAmin inşallah
Sizin bu erkek sanırım
1 saatlik bile iş degil canım.Canım istedi şimdi düşün düşün gözünde canlandır.mumkunse yemek konuşmayın burda
Bence bu bebiş erkek canım cidden uktrason cihazi baya eski duruyor ayaklari bile belli olmamisKadin dogumcunun erkek radyologun kiz dediği bebis
Devlet hastanelerine de bi tane güzel cihaz verseler ya 12. Haftasına geldi hala armut gibi benis
Bana ikili test sonucunu telefonda konuşalım 16. Hafta kontrole gel dedi canımKızlar, ıkili testte problem olsaydi bakan uzman söylerdi.
Ben şimdi ne zaman doktoruma gıdıcem
Gidicem bebeğe bakacak
Test sonucunu söyleyecek o kadar.
Ne zaman gideceğime karar veremedim şimdi.
Boş yere gitmeyeyim dıyorum
Detaylı ultrasonla da çok var
20-24 hafta arası yapılıyor
Cihazı oynattikca ayakları belli oluyo radyologun cihazı daha iyiydi onun dediğine inanmak istiyorum gönlümden geçen o çünküBence bu bebiş erkek canım cidden uktrason cihazi baya eski duruyor ayaklari bile belli olmamis
Biz de tel olayı yok.Bana ikili test sonucunu telefonda konuşalım 16. Hafta kontrole gel dedi canım
O kadar üşeniyorum ki. 1 haftadır çok tembel ağır oldum.. Ama evde hazır yufkam var belki yaparımKızzz yokmu orda bir yufka al yap yazık canının çekmesine deymez iki dkda pıt pıt
Üşenme yap :)O kadar üşeniyorum ki. 1 haftadır çok tembel ağır oldum.. Ama evde hazır yufkam var belki yaparım
Burda indirimleri kaçıracağım. Çok indirim oluyor 100%70 indirim olunca birşey kalmıyor. E ben cinsiyet belli olmadan şansa verip birşey de alamam.Cınsıyet netlesse de indirim kovalasak
E bebek tulum, badi konusunda çok uygun bılgınız olsun .
Hatta bazen acayip indirimleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?