Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yonca kabul etmeme şansın yok mu

Kuzum sen onlara de ki eşim oksuruyor rahatsız sizi hasta etmeyelim vakalar yüksek riske girmeye gerek yok ben açık açık gelmeyin diyorum

Deli gibi istedim evlendigim gün itibari ile Allah nasip etmedi baya tedaviler gördüm ama nasip şimdi aşılama ile imis inşallah kucağıma alırım. Zira 5 aylik bir bebeğimi kaybettim
Bende istedim olmadi pco vardi tam rahim filmine gittigim gun hamilr oldugumu ogrendim çok şükür rabbim ssg salik kucagimiza nasip etsin

Canım ama dediğin gibi cidden riskli. Valla ben kendi çocuğum okuldan geliyor diye ondan bile korkuyorum. Aslında eşin dese biz şimdi kabul edemiyoruz korkuyoruz diye.
Ayyy evet bide çocuklardan daha çok geçiyo şu sıralar herkes dikkat etsin kendine

Yonca kabul etmeme şansın yok mu
Kendi ailem olsa yok derdimde, bunlar bayadır söylüyo hem ileri attım, artık krndiler söylediler, kesin kv işi bu , size gelmek istiyolar diye kaç kere söyledi yok dedik bizzz şimdi biz bize geliceklermiş diye söyleyince şaşırmadı güldü, kadın dediğini yaptırıyo bize kesin onlara söyledi kendinizi davet ettirin diye fena kv

Bende ikili test yapmadım. Doktorum ben söylemeden kendisi ense ve buruna baktı. Yani bakılabilir, bu doktorunuza kalmiş
Merhaba ben de sizinle aynı yaştayım ikili vb test yaptırmayı düşünmüyorum ilk çocuğumda 31 yaşında bile yüksek risk çıkmıştı saçma sapan üzmüştüm kendimi ozmn ben de istemiyorum yaptırmak peki ense ve buruna mı baktı sadece nifty testi önermedi mi ?yaştan dolayı

Bende istedim olmadi pco vardi tam rahim filmine gittigim gun hamilr oldugumu ogrendim çok şükür rabbim ssg salik kucagimiza nasip etsin
Bende de pko var neredeyse bir yıl regl olmam ilac ile bile kahverengi çamur gibi regl olurum kırmızı gelmez hiç yumurtlar öyle tembel yani .. eşimin sperm de hiz 0 , sperm de sekil bozukluğu %90 larda.. Bi türlü olmadı tam tüp bebeğe geçecektik bi kere aşılama deneyelim dedik çok şükür oldu ama ödüm kopuyor bunu da kaybedeceğim diye inşallah bu sefer bizlere de nasip olur kucağımıza almak sağlıkla ağız tadıyla hayırlısı ile inşallah

Aynısı canım benimde , 2 dusugum oldu biri 7 haftalik biri 5 haftalik. İnşallah bu sefer sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Ben çok şükür pcodan cok cekemdim adet duzensizligi evlendikten sonra basladi 2 ayda bir oluyordum hormonlarimi etkilememis sukurki esimdede bir sorun yoktu insallah ben inaniyorum sag salim gelicekler senin cinsiyet bellimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…