- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.661
Aman içim rahatladı şimdi hamiş hamiş sinirlendirmeyim dedim seni bide durduk yere bilmeden olduysa diyeYok kız değilsin aşk olsun(hiç konuşmadığım biri)
Ayyyy hadi inşallah belki söyler doktor görürse bebişkoyuda cinsiyeti tahminde bulunur en azından
En azından alışverişe başlarız valla arada kalınca bişi alınmıyoAman içim rahatladı şimdi hamiş hamiş sinirlendirmeyim dedim seni bide durduk yere bilmeden olduysa diyeayy Allah razı olsun amin amin inşallah tahminde bulunursa biraz merakım gider vallahi bide sağlıkla görürsem şükür
Ben bu süreçte hiç misafir almıyorum. İsteyen olursa görüşmek dışarıda ağırlıyoruz. Ama ev görmeye diye geliniyorsa o zaman mecbur oluyor herhalde. Ben o zamanlar aldim ama çok akraba yok burada zatenSon dk yarına misafirim çıktıBilirsiniz yeni gelin evi görmeye gelenler hala bitmedi Bugundden başlayıp yarına kadar bittim, kesin bel ağrımdan duramıcammm
Sen ne kadarlık evlisin ki Ev görmeye geliyorlarSon dk yarına misafirim çıktıBilirsiniz yeni gelin evi görmeye gelenler hala bitmedi Bugundden başlayıp yarına kadar bittim, kesin bel ağrımdan duramıcammm
Rapor çıkartmışmıydınız benim raporum var ondada istemezler heralde artıkKızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan
evet 2. Ama zaten göbek vardı.Benin ilk bebek olacak nasipse, sizin başka çocuk varsa genelde göbekler çıkmış oluyormuş :)
Benim eşimin tarafı çok kalabalık bitmiyoki , ben kendimtarafımı bi kerette aldım eve bitti gittiBen bu süreçte hiç misafir almıyorum. İsteyen olursa görüşmek dışarıda ağırlıyoruz. Ama ev görmeye diye geliniyorsa o zaman mecbur oluyor herhalde. Ben o zamanlar aldim ama çok akraba yok burada zaten
Eeee balona noldu yapmıcanmıDayanamayip cinsiyeti ogrendim bir erkek annesi olucam icim biraz buruk olsada oglumun saglikla gelmesini bekliyorum teyzoslari
Haziranda evlendik biz daha 7 aylık evliyimSen ne kadarlık evlisin ki Ev görmeye geliyorlar
Hamileyim de pandemi de valla ben sam kimseyi almamBenim eşimin tarafı çok kalabalık bitmiyoki , ben kendimtarafımı bi kerette aldım eve bitti gittibunlar tek tek ağırlanmak istyiomuş
Bi kere yine akrabaları geldi ogun yorgunlukdan kahve rengi akıntım gelmişşiti korkmuştum artık yavaş yavaş yapıcam mecbur
Ay masallah sen çok çok taze evlisin daha ve hamilesin çok şanslısın canım maşallahHaziranda evlendik biz daha 7 aylık evliyimoyuzden çağırılmayı bekliyolardı benimde eşim vardiyalı çalışıyo çağıramadık, en sonunda onlar davet ettirdi
Aslında cidden riskli geçen hafta eşim ateşler içinde yattı korktuk banada geçer koronamı acaba diye test yaptırdıfa allahdan negatif çıktı , birde ben hamileyim daha çok dikkat etmemiz lazım ama eşimin tatafınolunca bişi diyemedimHamileyim de pandemi de valla ben sam kimseyi almam
Birde üstüne vajinismus hastalığını atlattım 7 ay içindeAy masallah sen çok çok taze evlisin daha ve hamilesin çok şanslısın canım maşallah
Canım ama dediğin gibi cidden riskli. Valla ben kendi çocuğum okuldan geliyor diye ondan bile korkuyorum. Aslında eşin dese biz şimdi kabul edemiyoruz korkuyoruz diye.Aslında cidden riskli geçen hafta eşim ateşler içinde yattı korktuk banada geçer koronamı acaba diye test yaptırdıfa allahdan negatif çıktı , birde ben hamileyim daha çok dikkat etmemiz lazım ama eşimin tatafınolunca bişi diyemedim
Ayyy 3 ay geride olduğumu düşünemiyorum. Zaten zaman geçmiyorHahahahahah
Eeee balona noldu yapmıcanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?