Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok kız değilsin aşk olsun(hiç konuşmadığım biri)
Ayyyy hadi inşallah belki söyler doktor görürse bebişkoyuda cinsiyeti tahminde bulunur en azından
Aman içim rahatladı şimdi hamiş hamiş sinirlendirmeyim dedim seni bide durduk yere bilmeden olduysa diye ayy Allah razı olsun amin amin inşallah tahminde bulunursa biraz merakım gider vallahi bide sağlıkla görürsem şükür

En azından alışverişe başlarız valla arada kalınca bişi alınmıyo

Son dk yarına misafirim çıktı Bilirsiniz yeni gelin evi görmeye gelenler hala bitmedi Bugundden başlayıp yarına kadar bittim, kesin bel ağrımdan duramıcammm

Son dk yarına misafirim çıktı Bilirsiniz yeni gelin evi görmeye gelenler hala bitmedi Bugundden başlayıp yarına kadar bittim, kesin bel ağrımdan duramıcammm
Ben bu süreçte hiç misafir almıyorum. İsteyen olursa görüşmek dışarıda ağırlıyoruz. Ama ev görmeye diye geliniyorsa o zaman mecbur oluyor herhalde. Ben o zamanlar aldim ama çok akraba yok burada zaten

Ben bu süreçte hiç misafir almıyorum. İsteyen olursa görüşmek dışarıda ağırlıyoruz. Ama ev görmeye diye geliniyorsa o zaman mecbur oluyor herhalde. Ben o zamanlar aldim ama çok akraba yok burada zaten
Benim eşimin tarafı çok kalabalık bitmiyoki , ben kendimtarafımı bi kerette aldım eve bitti gitti bunlar tek tek ağırlanmak istyiomuş
Bi kere yine akrabaları geldi ogun yorgunlukdan kahve rengi akıntım gelmişşiti korkmuştum artık yavaş yavaş yapıcam mecbur

Hamileyim de pandemi de valla ben sam kimseyi almam

Hamileyim de pandemi de valla ben sam kimseyi almam
Aslında cidden riskli geçen hafta eşim ateşler içinde yattı korktuk banada geçer koronamı acaba diye test yaptırdıfa allahdan negatif çıktı , birde ben hamileyim daha çok dikkat etmemiz lazım ama eşimin tatafınolunca bişi diyemedim

Canım ama dediğin gibi cidden riskli. Valla ben kendi çocuğum okuldan geliyor diye ondan bile korkuyorum. Aslında eşin dese biz şimdi kabul edemiyoruz korkuyoruz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…