- 9 Temmuz 2021
- 11.408
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.641
Tahlil yaptırmayacam de diğerlerine bakıyorlar bugun ben öyle yaptım
Ayy devlet her yerde aynı desene bnm ki de boyle
Ben buldum sansima küvet ve masrafa aldim diğerlerine bakamadım çok kalabalikti
Ay akşamları benimde böyle sabahları daha minimal
Okaliptus yagi damlatsbilirsin yastigina güzel burun aciyo oglumda kullanıyorum
Bu da ben ilk hamileligimde çok enerjiktim bunda daha ayakta duramıyorum bakalim ne olacak
yoncambenim kizzz yoksa ben miyim bensem üzülürüm istemeden olmuştur
Benim de öyle benim zaten halı hazırda göbeğim vardı.Benim kendimde biraz tombiştim, şuan sizden büyük ama kendi karnım gibi hissediyorum
Benin ilk bebek olacak nasipse, sizin başka çocuk varsa genelde göbekler çıkmış oluyormuş :)Şaka yapıyorsun.Ben şimdiden 5 aylık gibi oldum.
Bide kusmalarım yeni yeni azalıyor, yeni yeni göbeğin çıkacağını düşünüyorumBenim kendimde biraz tombiştim, şuan sizden büyük ama kendi karnım gibi hissediyorum
Bunuda etkisi vardir tabi. İlk gebeligimde 5-6. Ayda anca cıkmıstı.Benin ilk bebek olacak nasipse, sizin başka çocuk varsa genelde göbekler çıkmış oluyormuş :)
Aynen 16haftalıkdan sonra çıkıyo diyolarBide kusmalarım yeni yeni azalıyor, yeni yeni göbeğin çıkacağını düşünüyorum
Canim onun tek caresi eczanede okyanus suyu satılıyor burun spreyi ondan al gunde 3 kere sikiyorsun nefesinden beri açıyor bende cekiyorum bu derdi iyi geldi spreyKızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen
Rica ederimHiç bilmiyodum umarım ihtiyacım olmaz ama olursalar aklımda bulunsun teşekkür ederim
Hello koca göbüş lerAha buda benim göbüş
Bir arkadaş daha vardı oda sanırım 6sıydı sen ben ilk on günde bizler varız sanırım. Bende takipteyim çünkü ilk hangimiz doğuracak diyeBen kalca agrisi çekiyorumhala da kilo almadım. Alsam demekki yürüyemeyecegim.korkumdan ıvır zıvır yiyemiyorum .belki iyi bir şey bu bilemiyorum .Bir an önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Galiba ilk ben dogurcam .benden önce olan birini göremedim
Hic takma canım sismesi sismemesi elinde olan bisey degil zaten.Hello koca göbüş ler
Neyse en azından yalnız değiliz
Bir de bir arkadaşım var sürekli bana çok şiştim sana noldu şöyle oldu böyle oldu diyip diyip duruyor bazen sinir olmuş buluyorum kendimi..
Elde olan bir şey de değil zaten
Ay o değil bu değil kim bu bian benmiyim acaba diye eski mesajlara baktımyok bebişimmmm
Onu bunu boşverde bebiş nasıl senin bidahaki kontrol nezmanAy o değil bu değil kim bu bian benmiyim acaba diye eski mesajlara baktımvallahi bilmeden bensem bende çok üzülürüm
Aaa sen değilsin demedi vallahi benim galibaOnu bunu boşverde bebiş nasıl senin bidahaki kontrol nezman
Merhaba. Bende tam siteye benim gibi kalça ağrısı çeken var mı acaba diye girdim sizin bu paylaşımınızı gördüm. Ya özellikle sol kalcamin üstünden başlıyor ağrı aşağıya kadar ağrıyor daha erken değil mi ağrıması doktor belki bel fıtığın vardır dedi ama gebelikten önce yoktu ağrıBen kalca agrisi çekiyorumhala da kilo almadım. Alsam demekki yürüyemeyecegim.korkumdan ıvır zıvır yiyemiyorum .belki iyi bir şey bu bilemiyorum .Bir an önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Galiba ilk ben dogurcam .benden önce olan birini göremedim
Yok kız değilsin aşk olsunAaa sen değilsin demedi vallahi benim galibaay bilmeden üzücek bişey yaptıysam vallahi kusura bakma hiç farkında da değilim bilinçli bişey de yapmadım vallahi Nasipse önümüzdeki cuma bir sonraki kontrol ona göre ikili test filan yaptırcam
Ahhhh yaaaBen kalca agrisi çekiyorumhala da kilo almadım. Alsam demekki yürüyemeyecegim.korkumdan ıvır zıvır yiyemiyorum .belki iyi bir şey bu bilemiyorum .Bir an önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Galiba ilk ben dogurcam .benden önce olan birini göremedim
Haftanın başında bende kuyruk sokumu ağrısı ile birlikte şiddetli bir baş ağrısı çektim. Şuan hala baş ağrılarım devam ediyor. Bu haftalarda böyle ağrılar normalmiş evet ama dayanabilmek cidden zor canım ya. Ben bebek yağını sürdürdürüp üzerini streç film ile kapatım üzerine de havlu koydum çok şükür ki geçti kuyruk sokumu ağrım sana da tavsiye edebilirim canım. Ama baş ağrısına hala bir çözüm bulamadımBen kalca agrisi çekiyorumhala da kilo almadım. Alsam demekki yürüyemeyecegim.korkumdan ıvır zıvır yiyemiyorum .belki iyi bir şey bu bilemiyorum .Bir an önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Galiba ilk ben dogurcam .benden önce olan birini göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?