Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy çok komikler yaaaa

Aha buda benim göbüş
Oh tek olmadığıma sevindim
Aksamları net böyleyim, sabah daha düz iyice aşağıda bir çıkıntı oluyor da, ben de her gece aynaya bakıp üzülüyodum demek ki şişlik olunca böyle oluyor bana bu kadar göbek yapacak bir kilo almadım çünkü.

Benim çocuk tatlı yemezdi tablete dönüp bakmazdi. Cipstir koladir hiç biri yoktu. ilk şekeri doktoru vermisti. Anaokulunda fantayı öğrenmiş sonra yavaş yavaş cips ve çikolatalar öğrenildi. Şimdi yemekten sonra hemen tatlı bir şey isteniyor. Sen ne yaparsan yap eninde sonunda zararlı şeyleri öğrenip yapışıyorlar. Ama çocuklar da haklı ne yapsınlar çok lezzetli.

Burun uçlarına çok az vix sürebilirsin ama çok az.
Ya da mentollü at kestanesi.
Bende bayağı işe yarıyordu
Bir de sinüzitin var mı?

Benim gümbür gümbür geliyor bakalım ne olacak Ama bu hamileligim o kadar farkli ki iki cocugumda da hamile gibi degildim cok enerjiktim. Bunda bitkinim halsizim hasta gibiyim. Gececek ama bi 20 lere geleydik

Gece benimde tıkanıyo sabahta oyle uyanıyorum. Cok kotu bisey oysa ki oda da camda üstten acık kaloriferin üstünede biseyler koyuyorum yok yani. Cok kotu bisey

Kızlar size bir sorum olucak. Ben ikili test yaptırmıcam 12+2 bebişim şuan. Doktora gitsem ense kalınlığına falan bakarmı testi yaptırmadan? Yoksa illa yaptırmam mı gerekiyordu.
Tahlil yaptırmayacam de diğerlerine bakıyorlar bugun ben öyle yaptım
Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıp ultrason resmi zaten vermiyo
Ayy devlet her yerde aynı desene bnm ki de boyle
Kizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Ben buldum sansima küvet ve masrafa aldim diğerlerine bakamadım çok kalabalikti
Aha buda benim göbüş
Ay akşamları benimde böyle sabahları daha minimal
Okaliptus yagi damlatsbilirsin yastigina güzel burun aciyo oglumda kullanıyorum
Benim gümbür gümbür geliyor bakalım ne olacak Ama bu hamileligim o kadar farkli ki iki cocugumda da hamile gibi degildim cok enerjiktim. Bunda bitkinim halsizim hasta gibiyim. Gececek ama bi 20 lere geleydik
Bu da ben ilk hamileligimde çok enerjiktim bunda daha ayakta duramıyorum bakalim ne olacak

yoncambenim kizzz yoksa ben miyim bensem üzülürüm istemeden olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…