Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yandık o zaman. Benim Raporum var şubatta sona ediyor dedi eczacı. Ama devlet ödemeyecek demedi. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar.
Kızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan

Aynen ne şeker ne çikolata, çok katıydım ama ilkte 2.de biraz daha esnek ama bir yerde ipin ucu kaçtı. Gerçi belirli şeyleri yiyorlar çubuk kraker balık kraker çikolata bazen. Ama bu aralar cips yediğim için onlar da yiyor

Oyle oluyor sanırım ya Tek iyi yanı cola icmiyorlar Digerlerinide az az vermeye ozen gosteriyorum.

O konuda benim kızım hakkını yiyemem.
Nasıl alıştırdıysam öyle gidiyor halen
Ara sıra alıyorum sadece
Almasam istemiyor bile
Bir tek dondurma delisi, yazın hergun olsa yer o derece

Yandık o zaman. Benim Raporum var şubatta sona ediyor dedi eczacı. Ama devlet ödemeyecek demedi. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar.
Valla bilmiyorum kızlar bende pazartesi rapor çıkarmak için gidecektim yine bi gidip şansımı deneyeceğim birde oksapar covid için kullanıldığından eczanelerde bulmak çok zor raporluyken kaç kutu alabiliyoraunuz aylık mı veriyordu eczane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…