- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.561
Kızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan
Aynen ne şeker ne çikolata, çok katıydım ama ilkte 2.de biraz daha esnek ama bir yerde ipin ucu kaçtı. Gerçi belirli şeyleri yiyorlar çubuk kraker balık kraker çikolata bazen. Ama bu aralar cips yediğim için onlar da yiyorBen instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum
Yogurtlu neydi gıAnam yogurtlu yemekten icim dışıma çıktı iyide geliyo namussuzbu bebe şimdiden bana yemek sectiriyor ek gidada agzima edecek gibi hissediyorum
Oyle oluyor sanırım yaAynen ne şeker ne çikolata, çok katıydım ama ilkte 2.de biraz daha esnek ama bir yerde ipin ucu kaçtı. Gerçi belirli şeyleri yiyorlar çubuk kraker balık kraker çikolata bazen. Ama bu aralar cips yediğim için onlar da yiyor
Eee ALamanya başka yapıyor adamalr bizimde devlette ekranı çevirmeye eriniyorlarBenim ki airdropla telefonuma gonderiyor ultrason fotosunu
Aynen tek tadını bilmedikleri kola var benimkilerindeOyle oluyor sanırım yaTek iyi yanı cola icmiyorlar Digerlerinide az az vermeye ozen gosteriyorum.
Kac yasındalar seninkilerAynen tek tadını bilmedikleri kola var benimkilerinde
O konuda benim kızım hakkını yiyemem.Ben instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum
2,5 ve 5Kac yasındalar seninkiler
Seninkilere de maşallahMasallah
Oglum 8
Kızım 4
Makarna hasladim yogurtla karistirp yedim bu kadarYogurtlu neydi gıBenimde canım pizza istiyor alıcam valla hic enerjim yok bisey yapmaya
Salcalı yogurt dimiMakarna hasladim yogurtla karistirp yedim bu kadar
Burda karın yok kiKızlar Buda benim karnım
Hani nerdeKızlar Buda benim karnım
Aslında burger mi söylesem diye düşündümşöyle ki kendim yapınca gram içim almıyor ama hazır önüme gelince yeniyor ama hazıra da güvenemiyorum
Ciddi olamazsın ... benim 1 yıllık raporum var artık geçersiz mi yani bu suan şok oldum nerden öğrenebiliriz ki bunu
Valla bilmiyorum kızlar bende pazartesi rapor çıkarmak için gidecektim yine bi gidip şansımı deneyeceğim birde oksapar covid için kullanıldığından eczanelerde bulmak çok zor raporluyken kaç kutu alabiliyoraunuz aylık mı veriyordu eczaneYandık o zaman. Benim Raporum var şubatta sona ediyor dedi eczacı. Ama devlet ödemeyecek demedi. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar.
Ayyy minnoş karın buKızlar Buda benim karnım
Sade sadeSalcalı yogurt dimiCok severim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?