Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çocuklar okulda oluyor bide araştırma olunca 7 24 mesai evdeyim bende şuan çalışma odasında. Bide yardımcı birini ayarladım yine değmeyin keyfime
Ben de istiyorum
Ama şuan istediğim gibi birini bulamadım. Bir de kıyamıyorum paraya suan

Burda o muamele özele gidersen ancak var
Ki o bile şans işi çünkü ilk gittiğim doktor hödüğün teki idi böyle suratında sanki bana zorla bakıyor gibi bir ifade vardı , hemen değiştirdim zaten. Şimdiki doktorumdan çok memnunum ben sormadan her seyi zaten söylüyor gösteriyor. Rahat rahat her seyi soruyorum sana vakit ayırıyor. Devlette bunu yapsan doktor seni kovalar.

Kızlar dışardan yemeği ben gizli yapiyorum
Söylemiştim degil mi
Benimki hazıra karşı

Ama evde yemek yapma problemimde yok benim . Mide acısından
Bende gizli gizli burger yedim çöpü çıkarıp kendim attım. Midem kötü normalde ama onu kaldırdı mesela

Yerken farkinda olmuyorsunki yedikten sonra naneyi görüyonn valla hic deme kahvaltı hazirlamak yerine pogaca yapiym diyorum ertesi gun pankek diger gun kasarli tost boyle sacma sapan beslenerek nasil doguma gidicem bilmiyom kac kg aldin ben henüz 1 kg almisim

Ayyyy negüzel doktor muş o öyle maaşallahh şanslıymşsn canım benim doktor hepten şaşırdı kendini cok tuhaf asla ilgilenmiyor üstelik dünden sonra anladm ki kafa kırıyor benimle o yüzden deli gibi doktor arayışındaym asla gitmicem ona artık gercekten doktor cok önemliymiş bir kez daha anladım

Ben de istiyorum
Ama şuan istediğim gibi birini bulamadım. Bir de kıyamıyorum paraya suan
Asgari ücret artınca almış başını gitmiş. Bide sigorta olunca. Ben bir delilik yapıp türkmen biriyle anlaştım arkadaşımda çalıştı daha önce haftada 4 gün gelecek tam gün. Türk olsa 4250 ücret ve sigorta çok geldi banada.

Devlette ayrı insan, özelde ayrı insanlık. Bu adelet değil.
Bu insanın duyarlılığı anlayışı ile alakalı

Kızlar, trendyol yemekten söyleyin
Gercekten sıcacık geliyor
Getirsen söylemıstım hamburger menü, patatesler kupkuru geliyor. Soğuyunca bir şeye benzemiyor biliyorsunuz. Halbuki aynı yerden geliyor. Ama trendyol yemek gerçekten hızlı

Kız türkmen komşum var benim az almıyor onlarda

Ahh kuzum tesekkur edeeim burada elimden geldigi kadar neşe sacmaya çalışyorum okuyanalrin yzunde tebessum birakiyorsam ne mutlu bana ki ben gercektende boyleyim samimiyete onem veren biriyim size geçtiyse ne mutlu

Tosta bir ara ben de fena sarmıştım
Tutmaya calısıyorum artık kendimi
51.5 hamile kaldım
54tüm en son kesin almısımdır üstüne daha 3. Ay hey yavrum hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…