Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gostermeye çalışıyor işte canim ne yanlış düşünüyorsun kı

Bu arada her seferinde benim doktorum ekranı cevırıyor bakmam icin, " karşı ekrandan görüyorum " diyorum.
Ama her seferınde
Aaa adama ayıp ettim doğru diyorsun

Hiç cevap verme bari bu saatten sonra

Ay aklıma şey geldi kalp atışlarını duymaya eşimle gittik, doktor atışı hazırladıktan sonra aldı içeri ben de video almaya başlamıştım, eşim de gelmiş telefondan bakmaya çalısıyor dedim şu karşıya baksana burdan ne görüceksinn aaa burdaymış ya asıl diyor bazılarına baba olmak yaramıyo galiba

İyiyim canim evet .
Biz yazmazsak kimse yazmıyor .

Sayfaya bakıyorum ilerlemiyor
Yazdığınız zamanda " aman ne cok boş konuşmuşsunuz " diyenler oluyor.

Heralde burası boş kalsın istiyorlar
Dikkatimi çekti
Aynısını düşünüyorum. Sonra gruplaşma diyorlar. Bir süre girmiyorum bakıyorum sayfalarda hiç ilerleme yok.

Bizimki de ilk video atayım dedi.
Biz aynı anda " gerek yok " dedik

Doktor da " ee 2.olunca öyle oluyor " dedi

Bizimki de ilk video atayım dedi.
Biz aynı anda " gerek yok " dedik

Doktor da " ee 2.olunca öyle oluyor " dedi
2. Dedin de aklıma geldi Ben 3 farklı korunma yöntemine geçiyorum doğumdan sonra karar verdim dün gece çok kötüydü gerçekten

Yoksa aktiftim canim. Sayfaya baktim kimse yazmamış
Ben de yazmadım. Bundan sonra hunharca yazışalım bosverelım
Cİnsiyet muhabbeti yaptık duyar yedim, bebek esyasına duyar yedim, espri yaptım duyar yedim ne diyeyeim

Hatta alakasız birileri gelip ondanda duyar yedim.

Anam yogurtlu yemekten icim dışıma çıktı iyide geliyo namussuzbu bebe şimdiden bana yemek sectiriyor ek gidada agzima edecek gibi hissediyorum

Kızlar benim doktorum özel bi gebelik uygulaması indirmemi istedi(HelloMom ismi). Telefonumla kendi ultrason cihazı arasında bağlantı kurdu. Bir sürü şifre girdi falan Muayene boyunca video kaydediyor, foto çekiyor vs. İşimiz bitince bunları o uygulamaya(benim telefonuma) gönderiyor. Bildiğiniz haftalık albümler oluşuyor kendi kendine. Ben illa bende olmayanı istiyorum, keşke fotoğraf gibi verse diyorum Sizinkiler hep çıktı mı veriyor?

Ay ben onu gördüm de bi anlam veremedim o burada mı normalde?
Yok değil sanırım çok alakasız biri. Gözardı ettim şikayet ettim 2 gün ceza aldı. Nerden buldu beni bilmiyorum ama yeni üye ben eskilerden olunca oda tanıyor muhtemelen eskilerden beni yeni üyelik alınca ben tanıyamadım.

Anam yogurtlu yemekten icim dışıma çıktı iyide geliyo namussuzbu bebe şimdiden bana yemek sectiriyor ek gidada agzima edecek gibi hissediyorum
Ne yedin
Ben dün fırında tavuk patates yaptım ama canıma okudu
Bugun kahvaltı, kuru meyve, çorba, meyve şeklinde kapatıcam günü

Cİnsiyet muhabbeti yaptık duyar yedim, bebek esyasına duyar yedim, espri yaptım duyar yedim ne diyeyeim

Hatta alakasız birileri gelip ondanda duyar yedim.
Ayy kime ne ya beğenmeyen açıp okumasın bi zahmet iki kafa dağıtalım diye giriyoruz buraya ona da duyar yapmasınlar yani

Ben de çok sevdiğim şeyleri yiyemez oldum heralde bebek ne istiyorsa onu yiyorum bakalım doğunca ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…