Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?

öyle de garip kişiler var degil mi
Doktor sistemden görür ama bence çıktıda al bir sorun olmasın bazen sistem takılıyor vs.

Sesin çıkmıyor daha iyi misin hasta gibiydin

Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıp ultrason resmi zaten vermiyo
Ben geçen ikili için randevu almaya devlete gittiğimde ekranı cevirdi bak bu senin bebeğin her sey yolunda dedi kapattı , sağol ya dedim içimden. Neden bilmiyorum ama bu sekilde hareketler bana saygısızca geliyor çünkü cidden dalga geçer gibiydi. 10 sn bile sürmedi.

Acaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyo amannnnn birdaha yazmıcma
Oyle bi dedin ki bas ağrım olan anlardan birine denk geldi atladım da bana mı diyorsun diye düşündüm
Bende 0.4 luk kullanıyorum, coraspirin vermedi canım doktor. Senin kaç haftalik oldu? Daha önce düşük oldumu ?
Canim benim pai 4g homozigot yani en riskli genlerden biri ama kilom fazla olmadığı için dozu düşük verdi ondan coraspirin ekledi . Benim daha önce dört buçuk bes aylik olan bir bebeğimin kalbi durdu malesef

Kizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Sabah fırına giderken gördüm her arabadan bir hamile indi bimin önünde

İnternette baktım da SMA, Nifty testinde de çıkmıyormuş sadece amniyosentezde çıkıyormuş o da hem zor hem riskli bir işlem kafama göre yaptıramam ki.
Sma için önce anne kan verip test yaptırıyor. Eğer anne çekinik(resesif) gene sahipse yani taşıyıcıysa bu kez baba da kan verip test yaptırıyor. Baba da taşıyıcı çıkarsa bebeğin hasta olma ihtimali doğuyor. Ama anne taşıyıcı değilse babanın kan vermesine gerek kalmıyor. Çünkü bu durumda bebeğin hasta olma ihtimali yok.

Yani bebeğin hasta doğma ihtimali anne de baba da taşıyıcıysa var. İkisinden biri taşıyıcı değilse bebek sağlıklı doğuyor.

Test ücreti minimum 1500 TL den başlıyor.

Nift testi kromozomal anomalileri belirliyor. Sma ile ilgisi yok.

Yok yok o asla cvp vermiyo bana ordan anlayın siz değilisinz

Parolun serum formu çok iyi. Bulabilirseniz onu kullanabilirsiniz.

Aynen yaaa yine döndürmüş sana biraz şanslısın, ben kalkmaya çalıltım ekrana bakabilmek için oyuzden arada gidicem, bakalım ne dicekler diye , sinir oluyo insan

Doktor sistemden görür ama bence çıktıda al bir sorun olmasın bazen sistem takılıyor vs.

Sesin çıkmıyor daha iyi misin hasta gibiydin
İyiyim canim evet .
Biz yazmazsak kimse yazmıyor .

Sayfaya bakıyorum ilerlemiyor
Yazdığınız zamanda " aman ne cok boş konuşmuşsunuz " diyenler oluyor.

Heralde burası boş kalsın istiyorlar
Dikkatimi çekti

İyiyim canim evet .
Biz yazmazsak kimse yazmıyor .

Sayfaya bakıyorum ilerlemiyor
Yazdığınız zamanda " aman ne cok boş konuşmuşsunuz " diyenler oluyor.

Heralde burası boş kalsın istiyorlar
Dikkatimi çekti
Boş olunca nolcak acaba

Gostermeye çalışıyor işte canim ne yanlış düşünüyorsun kı

Bu arada her seferinde benim doktorum ekranı cevırıyor bakmam icin, " karşı ekrandan görüyorum " diyorum.
Ama her seferınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…