- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.441
Ben değilim canım.Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için
Doktor sistemden görür ama bence çıktıda al bir sorun olmasın bazen sistem takılıyor vs.Evet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?
öyle de garip kişiler var degil mi
Ben geçen ikili için randevu almaya devlete gittiğimde ekranı cevirdi bak bu senin bebeğin her sey yolunda dedi kapattı , sağol ya dedim içimden. Neden bilmiyorum ama bu sekilde hareketler bana saygısızca geliyor çünkü cidden dalga geçer gibiydi. 10 sn bile sürmedi.Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıpultrason resmi zaten vermiyo
Oyle bi dedin ki bas ağrım olan anlardan birine denk geldi atladım da bana mı diyorsun diye düşündümAcaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyoamannnnn birdaha yazmıcma
Canim benim pai 4g homozigot yani en riskli genlerden biri ama kilom fazla olmadığı için dozu düşük verdi ondan coraspirin ekledi . Benim daha önce dört buçuk bes aylik olan bir bebeğimin kalbi durdu malesefBende 0.4 luk kullanıyorum, coraspirin vermedi canım doktor. Senin kaç haftalik oldu? Daha önce düşük oldumu ?
Ben uğradım sabah çıkınca bir iğne kalmamıştı. Kuvvetten 1 tane geldi dedi çalışan.Kizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Sabah fırına giderken gördüm her arabadan bir hamile indi bimin önündeKizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Yok kaybetmiş 1 puanlaSenin akraba burcu muydu meraktan baktım 1.oldu oonlinedan izliyorum suan
Ayyy evettt birdaha isterse yardım kapattım ağzımı görmicemEvet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?
öyle de garip kişiler var degil mi
Ayyyyy şimdi yazcaktım bende YAMYAMLAR ALMIŞŞŞ BİZİM BURDA TEK BİRTANE BİRŞEY ALAMADIMKizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Sma için önce anne kan verip test yaptırıyor. Eğer anne çekinik(resesif) gene sahipse yani taşıyıcıysa bu kez baba da kan verip test yaptırıyor. Baba da taşıyıcı çıkarsa bebeğin hasta olma ihtimali doğuyor. Ama anne taşıyıcı değilse babanın kan vermesine gerek kalmıyor. Çünkü bu durumda bebeğin hasta olma ihtimali yok.İnternette baktım da SMA, Nifty testinde de çıkmıyormuş sadece amniyosentezde çıkıyormuş o da hem zor hem riskli bir işlem kafama göre yaptıramam ki.
Yok yok o asla cvp vermiyo banaOyle bi dedin ki bas ağrım olan anlardan birine denk geldi atladım da bana mı diyorsun diye düşündüm
Canim benim pai 4g homozigot yani en riskli genlerden biri ama kilom fazla olmadığı için dozu düşük verdi ondan coraspirin ekledi . Benim daha önce dört buçuk bes aylik olan bir bebeğimin kalbi durdu malesef
Parolun serum formu çok iyi. Bulabilirseniz onu kullanabilirsiniz.Bazen günlerce sürüyorParol benide hiç kesmez 2 tane birden alveres içmeye alışmışım ben parol sadece uyku yapıyo o yönü iyi bi tek. Allah yardımcın olsun çabucak geçsin inşallah baş ağrısı ciddi manada insanın hayat kalitesini düşürüyor
Aynen yaaa yine döndürmüş sana biraz şanslısın, ben kalkmaya çalıltım ekrana bakabilmek içinBen geçen ikili için randevu almaya devlete gittiğimde ekranı cevirdi bak bu senin bebeğin her sey yolunda dedi kapattı , sağol ya dedim içimden. Neden bilmiyorum ama bu sekilde hareketler bana saygısızca geliyor çünkü cidden dalga geçer gibiydi. 10 sn bile sürmedi.
İyiyim canim evet .Doktor sistemden görür ama bence çıktıda al bir sorun olmasın bazen sistem takılıyor vs.
Sesin çıkmıyor daha iyi misin hasta gibiydin
Ayyy o günleri görelim hepimiz inşallahDoğurunca şundan tablo mu yaptırsakEki Görüntüle 2983590
Sırf bu yüzden gitmeyi düşünmedim bile hele ki ankara da kapisirlar resmen erken kalkıp gittiğime değmez kalmıyor çünküAyyyyy şimdi yazcaktım bende YAMYAMLAR ALMIŞŞŞ BİZİM BURDA TEK BİRTANE BİRŞEY ALAMADIM
Boş olunca nolcak acabaİyiyim canim evet .
Biz yazmazsak kimse yazmıyor .
Sayfaya bakıyorum ilerlemiyor
Yazdığınız zamanda " aman ne cok boş konuşmuşsunuz " diyenler oluyor.
Heralde burası boş kalsın istiyorlar
Dikkatimi çekti
Gostermeye çalışıyor işte canim ne yanlış düşünüyorsun kıBen geçen ikili için randevu almaya devlete gittiğimde ekranı cevirdi bak bu senin bebeğin her sey yolunda dedi kapattı , sağol ya dedim içimden. Neden bilmiyorum ama bu sekilde hareketler bana saygısızca geliyor çünkü cidden dalga geçer gibiydi. 10 sn bile sürmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?