Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oooooo hadi yaaaa, kendine bol bol büyük kaselerde salata yap hep bariii yoksa cidden doymassın heleki bu dönemde

Teşekkür ederim tecrübeli anne haklısın biraz daha bekleyip kendimiz hissetmek en güzeli sanırım

Kim kız ben değilimdir inşaallah elimden geldiğince yazıyorum

Devlette kontrole gidip bebeğini görücen, yorumlarını dinlemicen sanırım
Ay onuda gostermiyolarki cogunlukla erkek doktorlarn yaninda daha rahtm valla devlette video bile cekmk icin musade istyrm ekrani ceviriyolar cok kibarlar ama kadinlar iki sag iki sol bebek iyi boyutu bu diyo videoya cekmek icin musade istemyi birak neoldum ayol baktimi bu smdi diyosun

Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıp ultrason resmi zaten vermiyo

Oooooo hadi yaaaa, kendine bol bol büyük kaselerde salata yap hep bariii yoksa cidden doymassın heleki bu dönemde
Aynen canım ekmek yiyesim geliyor hep acıkınca da midem bulanıyor gibi oluyor ne yapıcam bilmiyorum Nasıl geçiçek 6 ay bilmiyorum . Paketli gıdalar tatlı falan hep yasak ne yiyeceğimi şaşırdım ceviz badem tüket diyor ee onlarda karın doyurmuyor ki

Acaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyo amannnnn birdaha yazmıcma
Kiz kim soyle belki bilerek yapmiyodur seni kim niye goz ardi etsin yahu... ara yapici etliye sutluye karismaz cillop gbi gacisin grubun yapicilarindansin sen

Aynı aynı bende, açmıyım midem mi bulanıyo anlamıyorum Çok zor ya

Cikmsmi sanuclar :)
Evet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?
öyle de garip kişiler var degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…