- 9 Temmuz 2021
- 11.409
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.421
Yok yok sen değilsin sadece canımmmm aslaaAyy bilmeden boyle bisi yapmamisimdir umarm snaa canim seviyorm seni gerckten herksee elinden geldikce cevap veriyorsun ben bazen o konunun devamliligi olmayinca gordum tesekkur edrm mayetinde begeniyorm
Aynen bencede yada bunu soylemek zorundalar kanun var diye dusunyorum artkHey allahım cidden neden yapıyolar anlamıyorım, herhalde bu 2 li testin tam kesinliği yok ya , iş benden çıksınmı diyo kendi kendine ne diyo, ben anlamıyorum
Oooooo hadi yaaaa, kendine bol bol büyük kaselerde salata yap hep bariii yoksa cidden doymassın heleki bu dönemdeMerhaba hanımlar bugün endokrin için randevum vardı doktor kesinle unlu mamüller yasak dedi ekmek yok dedi çavdar ya da kepekli o da 1 dilim Demir ve b12 düşük çıktı ilaç verdi hafta da 2 kez kırmızı et ve balık tüket dedi. Ekmek yemeden de acıkıyorum çalışıyorum da nasıl olucak bilmiyorum
Teşekkür ederim tecrübeli anne haklısın biraz daha bekleyip kendimiz hissetmek en güzeli sanırımBen kullandım ilkinde. 12 haftada zor bulunuyor bide bulamayınca stres yapıyorsun. 17 18 den sonra çok net duyuluyor ama onda da gerek kalmıyor. Ben bazen uzun süre hareket etmeyince meraktan bakıyordum. Çok gerekli bir alet değil bence. Jumper benimkinin markası.
Devlette kontrole gidip bebeğini görücen, yorumlarını dinlemicen sanırımAynen bencede yada bunu soylemek zorundalar kanun var diye dusunyorum artk
Ama isyaninda haklsn sorulan soruya cevap verip karsidan yanit almayi birak gormezden gelinmek kotu ciddenYok yok sen değilsin sadece canımmmm aslaa
Kim kız ben değilimdir inşaallah elimden geldiğince yazıyorumBazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için
Acaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyoAma isyaninda haklsn sorulan soruya cevap verip karsidan yanit almayi birak gormezden gelinmek kotu cidden
Ay onuda gostermiyolarki cogunlukla erkek doktorlarn yaninda daha rahtm valla devlette video bile cekmk icin musade istyrm ekrani ceviriyolar cok kibarlar ama kadinlar iki sag iki sol bebek iyi boyutu bu diyo videoya cekmek icin musade istemyi birak neoldum ayol baktimi bu smdi diyosunDevlette kontrole gidip bebeğini görücen, yorumlarını dinlemicen sanırım
Yok yok 1kişi sadece oda herhalde gözardımı etti beni bilmiyorum galiba görmüyo hiç cvp vermiyoKim kız ben değilimdir inşaallah elimden geldiğince yazıyorum
Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıpAy onuda gostermiyolarki cogunlukla erkek doktorlarn yaninda daha rahtm valla devlette video bile cekmk icin musade istyrm ekrani ceviriyolar cok kibarlar ama kadinlar iki sag iki sol bebek iyi boyutu bu diyo videoya cekmek icin musade istemyi birak neoldum ayol baktimi bu smdi diyosun
Aynen canım ekmek yiyesim geliyor hepOooooo hadi yaaaa, kendine bol bol büyük kaselerde salata yap hep bariii yoksa cidden doymassın heleki bu dönemde
Kiz kim soyle belki bilerek yapmiyodur seni kim niye goz ardi etsin yahu... ara yapici etliye sutluye karismaz cillop gbi gacisin grubun yapicilarindansin senAcaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyoamannnnn birdaha yazmıcma
Dizilerde falan hep göbekten bakıyorlar, demek bizi hep kandırdılarbenimde hep öyle oradan bakıyorlar ama bebek büyüdükçe yukarı doğru bakacaklar canım..
Aynı aynı bende, açmıyım midem mi bulanıyo anlamıyorumAynen canım ekmek yiyesim geliyor hepacıkınca da midem bulanıyor gibi oluyor ne yapıcam bilmiyorum Nasıl geçiçek 6 ay bilmiyorum . Paketli gıdalar tatlı falan hep yasak ne yiyeceğimi şaşırdım ceviz badem tüket diyor ee onlarda karın doyurmuyor ki
Aman boşver küstüm ben onaKiz kim soyle belki bilerek yapmiyodur seni kim niye goz ardi etsin yahu... ara yapici etliye sutluye karismaz cillop gbi gacisin grubun yapicilarindansin sen
Bende 0.4 luk kullanıyorum, coraspirin vermedi canım doktor. Senin kaç haftalik oldu? Daha önce düşük oldumu ?Ben kullanıyorum canim 0.4 luk ve günde 1 coraspirin
Senin akraba burcu muydu meraktan baktım 1.oldu oAynen birdaha takmıcam bende
Evet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?Cikmsmi sanuclar :)
Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?