Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım o sayılar insülin le çıkıyordu Ben normalde ilaç kullanıyordum. Sonra bebek olunca insuline geçtim. Ama ilk aylar düşük çıkıyordu. Şimdi insülin yetmiyor gerçi geçen hafta doktor bu aydan sonra yükselmeye başlayabilir insülininartirmamiz gerekebilir demişti.
Stres olma ama şeker yuklemesindense kendin ölçüp takip etmek daha iyi sanki. İnsülin seni korkutmasın.

İlk hamileliğimde ben de hep strese girdim stres daha da yükseltti. Doktor insülin vericem dedikçe korktum. Sürekli yürüyüş sürekli diyet insülin almadan hamileliği bitirdim. Ama hamilelikten sonra hep ilaç kullandım. İnsülin nin hiç bir zararı yok ilk hamileliğimde boşuna korkmusum. Dozu yukselticem bende artık.

Aynen dimi ilginç biraz sancı saplandı gün içindede , artık ne oluyor içerde bilemiyoruz gerçi happy momda, sancılar olabilir yazmış, belkide oyuzden
Bende sancı degil de kramp giriyo ozellikle hapsırdıgımda yada aniden ayagı kalktıgımda. :)

Bende gizli şeker var günde iki diaformin kullanıyordum gebe olunca dr bırak dedi endokrinoloji ye yönlendirdi endokrinoloji dr u kan tahlili yaptı şimdilik insuline başlamaya gerek görmedim yediğine içtiğine dikkat et 26. Hafta gibi şeker yüklemesi yaparsın yüksek çıkarsa gelirsin insülin bağlarız dedi nedense bana iğne başlamadı canım vardır herhalde bir bildiği dr un dedim bi daha da gitmedim endokrinoloji ye açıkçası bu ara çok meyve yedim canım tatli istedi ama artık dikkat etmeye karar verdim baya saldım çünkü insallah insülin im aşırı yüksek değildir hiç olcmedim

Amin amin benim muayeneden hemen önce tansiyonum fırlıyor çok zor durumumuz Allah yardımcımız olsun

Ya söyle aslında ben gebelik düşünüyorum deyince benim doktorum insülin verdi. Çünkü düzensiz şeker de gebe kalmaya engel olabiliyormus. Yani ben önlem olarak başlamıştım. Sana doktorun dikkat et dediyse lütfen dikkat et o tatlılardan uzak dur. Hareket etme kısıtın yoksa biraz yürüyüş bol salata işini görür. Tatlılardan meyvelerin çoğundan pilav makarna ve beyaz ekmekten uzak dursan yeter.

Ben ilk kızda böyleydim zor hamile kaldım bir de 0 gebelik belirtisi vardı her kontrole kadar ölüp ölüp diriliyordum ya bişey olduysa diye.
2. de 15 günde bir iki ayrı hastaneye gittim hep devlet yakınımdaydı o zaman hem özele hem devlete gidip görüyodum daha rahat ediyordum. 3. de 1 ayı geçti gitmeyeli merak ediyorum tabi ama sabrediyorum olmaz bişey diyorum

Tabikii rahim yukarı çıktığı için o bağlar geriliyor ve ani hareketlerdr geriliyor. Ama şu an bebek ortaya gelmiştir, sağdan ya da soldan açı yakalamak için nakıyo muhtemelen
2 önce okuduğımda artık yavaş yavaş yukarı çıkıyo demişti, dediğin gibi belkide oyuzden ara ara oluyo artık büyüsünde tekme attığını görelim
En azından yalnız değiliz olabiliyormuş demkki öyle hayırlısı aman kötü bişey olmasında
kesinlikle

Kızlar bu yoğun baş ağrısına bir çözüm bulabilen var mı?
Alnımı böyle duvara vurasım geliyor. Mide bulantısı da tetikliyor sanırım
Mentollü kremimsi taşlar varmış sanırım geçecek geçecek diye erteliyorum ama ne bulsam alıcam.

2 gün çektim ben parol içip uyudum hemen geçiyo

Hayır kan degil canım
İkili test sonucu. Nasıl alacağız? E nabızda cıkmıyormus
Tamam iste kan e nabizdan ciktiktan birgun sonra hastaneden verilen barkodla hastanenin sistemine girip labv sonuc alma bolumnden tc ve barkod taki numara ile ikili test sonucunu alablrsnz

2li tarama testi yaptıranlar özelde mi yaptırdınız devlette mi? Devlette yapılırsa sonuç nekadar zamanda çıkıyor daha mı geç yani? Birde özelde yaptıranlar ücret bilgisi paylaşabilir mi lütfen
Ben özelde yaptırdım 365 TL ödedim

Canım kendini korkutma gerçekten şuan çok küçükler. 5-6 cm, düşünsene parmak kadar. Hem bazen gerçekten hiç kıpırdamıyorlar. Cinsiyeti görememek gibi düşün. İnşallah sağlıklı doğacak bebeğin biraz daha bekle öyle git ama kendimi yer bitiririm dersen başka bir perinatoloğa görünmende fayda var. Korktuğun gibi olmayacak Allahın izniyle içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…