How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
kızlar merhaba bugün Diyarbakır üni.gittim gitmez olaydım tam rezillik.mikrop içinde yattım sedyeye doktor dediki iki kese var.tek plesanta var 🙄bebekleri iyi göremiyorum cihazlarımız yetersiz.siz perinatolojiye gidin dedi ikili tarama niyetine..yarın perinatolojiye gideceğim 🙁tek plesanta olması sıkıntı mı hiç bilmiyorum 🙁riskliymiş biraz
Cihazları belki yeterdiz demiş, belkide oyuzden görmüştür, en iyi özele gitmek cidden en azından güzel bakıyolad🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

İçini ferah tut bencede bebek küçük diye belki gözükmemiştir🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sanmıyorum doktor seni rahstlatmak için öyle desin önemli birşey sonuçda🙏🏻🙏🏻
Kendi doktorum bişey söylemek için çok erken bana kesesi biraz küçük geliyor biraz büyüsün netleşir dedi ama diğer doktor da çok irdeledi karnımı sarstı görmek için uğraştı bayağı o yüzden de etkilendim ister istemez 😔😔

Kendi doktorum bişey söylemek için çok erken bana kesesi biraz küçük geliyor biraz büyüsün netleşir dedi ama diğer doktor da çok irdeledi karnımı sarstı görmek için uğraştı bayağı o yüzden de etkilendim ister istemez 😔😔
Tahmin ediyorum insan ister istemez etkilenir 🙏🏻🙏🏻 Biraz geçsinde büyüsün netleşsin bebiş daha güzel görünüz herşeyi🥰🥰 merak etme

Evet ama içim yine de rahat değil herşey çok güzel kalp odacıklarına kadar gördü eli neden görünmesin ki☹
Saklamış olabilir. Bence çok erken bu yüzden 22 de oluyor tarama ultrasonla. Cinsiyeti bile göremiyorlar mesela aa erkek ya da kız diyorlar sonra yanılip. Benim doktorum bakmadı bunlara erken dedi.

Allah’ın izniyle hayırlı sonuçlar alalım hepimiz 🤲🏻 Bende heyecanlandım şimdi biran önce yaptırsamda sonuç çıksa 🤭
Amiiiinnnn canımm hepimiz inşallah 🙏 bugün sana yazdıktan sonra sonuç cıkmış bile msj geldi aradm hemen doktoru gayet güzel sıkıntı yok dedi çokk şükürr büyük bir yük kalktı üstümden valla yaptırmayan bütün annecikler güzel haberler alsın inşallah 🙏 😍

Kızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğimin😔😔 Haftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ? 😔😔
Hiç boşuna strese girme şimdiden. Ben hiç sanmıyorum ki öyle bişey olsun. Bir daha ki gittiğinde eminim, kızlaar gördük herşey yolunda diye geliceksin 😌 Başımıza da herşey gelebilir tabi ki. Her şey Allah tan o ayrı. Ama içini ferah tut bak doktorda daha küçük demiş korkma.

İkili test yapılırken usg cihazıyla sürekli karnıma vurdu doktor benım

İnşallah canım çok sağol eksik olma❤😔 Güzel haberler vermeyi çok istiyorum
Canını sıkma canım daha o kadar küçükler ki kötü bir ultrason cihazında görünmeyebilir. Başka bir şey için devlette ultrasona girdim. Doktor sonuçlardan hiç bir şey anlamadı başka bir merkezde tekrar ultrason çektir dedi. Orda bir yerlerdeki o kol bir sonraki randevu da göreceksin bence inşallah 🙏

Cihazları belki yeterdiz demiş, belkide oyuzden görmüştür, en iyi özele gitmek cidden en azından güzel bakıyolad🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ay inşaallah canım eğer tek plesantaysa tek yumurta ikizi oluyormuş.iki plesanta olursa çift yumurta..tek plesanta biraz riskliymiş.bebeklerin gelişimi açısından.bakalım yarın perinatoloji ne diyecek

Kızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğimin😔😔 Haftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ? 😔😔
Canımm bencede bekle bir hafta falan cok zor beklemek tabiii nekadar bekle destekte ama ozaman daha net görünür arkadasların da dediği gibi belki sakladı elini hem down sendromu ile ilgili Bi sorun yok demiş hani olsa bişey söylerdi bence ya o yüzden içini ferah tut dua et inşallahh güzel haberini alıcazz bnde inanyrmm üzme kendini bebişini de üzersin unutma 🥰🥰

İlk defa mı yedin ben o kadar çok yedim ki şu süreçte 🙈 çok saçma besleniyorum toparlanmam lazım ama canım çekiyor kola cips falan 🤦‍♀️
Yok kiz nerde. Ben de sulu yemekten tiksindim . Cips çikolata kraker yani paketli gıdalar istiyor canım ve çok meyve yiyorum halbuki yasak gizli şekerim var dr dikkat et hatta hiç yeme demisti insuline başlamamak için ama boğazımı tutamıyorum meyve ye çok düştüm yemekten soğuyunca

Back