- 23 Ekim 2018
- 15.432
- 35.180
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.261
Aynen ben de öyle sulu salçalı soğanlı yemeklerle aram berbat. Ben de meyveci oldum ki normalde aramam 15 hafta olsun normale döneriz inşallah yoksa yazık bebelereYok kiz nerde. Ben de sulu yemekten tiksindim . Cips çikolata kraker yani paketli gıdalar istiyor canım ve çok meyve yiyorum halbuki yasak gizli şekerim var dr dikkat et hatta hiç yeme demisti insuline başlamamak için ama boğazımı tutamıyorum meyve ye çok düştüm yemekten soğuyunca
Canım ne gelirse Allahtan tabiki ama benim üni hastanesinde koskoca prof koskoca yumurtalığımı görmemiş biri yok demişti daha bebeğin eli ne kadar ki görünsün 18 den önce detaylı bile yapmıyorlar telaşlanma bence.Kızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğiminHaftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ?
Valla benimde böyle olunca devlette yaptırasım var. Benim şansıma da geç çıkıyomuş meraktan çatlarım artık15 gunce cikar dediler devlette 4 gunde cikti oda araya hafta sonu girdigi halde :) cuma yaptirdim salı ckti
Ay çok sevindim maşallahAmiiiinnnn canımm hepimiz inşallahbugün sana yazdıktan sonra sonuç cıkmış bile msj geldi aradm hemen doktoru gayet güzel sıkıntı yok dedi çokk şükürr büyük bir yük kalktı üstümden valla yaptırmayan bütün annecikler güzel haberler alsın inşallah
Tam dikişlerin üstünden bakıyor öyle huylanıyorum ki bastırdıkçaHem de nasılbi de çok aşağıda bakıyorlar yahu ben hep göbekten bakmasını bekliyorum
Benim görümcemin oğluna aynını dediler sakat kolu yok vs. İkiLi test üçlü test ne varsa yapıldı 6 aylık olana kadar hep aynı şeyi söylediler kadın öldü dirildi resmen 6 aylıkken var dediler bu sefer doğana kadar varmı yokmu öyle mi böyle mi stres stres çocuk maşallah Nur topu gibi eli ayağı sapasağlam büyüdü gitti bile. Boş yere tüm hamileliği stresle geçirdi. Dilerim senin içinin rahatlaması çok daha çabuk olur ikili test çok güzel çıkar Allah’ın izniyle bir sonraki gidişinde hayırlı haberlerle gel dilinden duayı eksik etme benimde dualarım şeninleKızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğiminHaftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ?
Belki başının altına aldı elini ondan göremediler kötüyü çağırma hemen iyi düşünelim iyi olsun 2 hafta sonra bi daha gidersin bizede güzel haberler verirsinKızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğiminHaftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ?
Sağol canım çabucak çıksın kızçelerimizin dişleriKaniyormu off coo kotu geciriyo yavrum desenebizimi bi huzursuz keyfi yok trendyoldan bakayim bi ilaca gecmis olsun canım
Evet ya ama annem gelecek canım yazın burada kendi evlerinde kalıyolar inşallah çabucak geçer o zamanlaeBence ilk 2 ay zor olur biraz. Düzen oturması birde azıcık bi kıskançlık vs ama sonrası şahane olacak
Benim tam 4 yaş olacak sana özeniyorumMikan seninde çocukların arası azdı dmi bide
Bence moralini hiç bozma böyle şeyler için çok çok erken. Doktorun bunun özellikle takibini yapar zaten. Üzüntün stresin daha zararlı canım.Kızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğiminHaftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ?
İlk gebeliğimde üç ay boyunca cipsle beslendim resmen. Bunda o kadar olmasa da yine de yiyorumKızlar yarın yokmuşçasına bir paket cips yedimYiyince de “e ben hamileyim, ne yaptım” diyerek bir korktum Umarım çok zararlı değildir
Hiç boşuna strese girme şimdiden. Ben hiç sanmıyorum ki öyle bişey olsun. Bir daha ki gittiğinde eminim, kızlaar gördük herşey yolunda diye geliceksinBaşımıza da herşey gelebilir tabi ki. Her şey Allah tan o ayrı. Ama içini ferah tut bak doktorda daha küçük demiş korkma.
Canını sıkma canım daha o kadar küçükler ki kötü bir ultrason cihazında görünmeyebilir. Başka bir şey için devlette ultrasona girdim. Doktor sonuçlardan hiç bir şey anlamadı başka bir merkezde tekrar ultrason çektir dedi. Orda bir yerlerdeki o kol bir sonraki randevu da göreceksin bence inşallah
mavibeyazzz inşallah güzel haberler ile gelirsin kaç hafta kaç gunluksun suan tam ?
Canımm bencede bekle bir hafta falan cok zor beklemek tabiii nekadar bekle destekte ama ozaman daha net görünür arkadasların da dediği gibi belki sakladı elini hem down sendromu ile ilgili Bi sorun yok demiş hani olsa bişey söylerdi bence ya o yüzden içini ferah tut dua et inşallahh güzel haberini alıcazz bnde inanyrmm üzme kendini bebişini de üzersin unutma
Benim görümcemin oğluna aynını dediler sakat kolu yok vs. İkiLi test üçlü test ne varsa yapıldı 6 aylık olana kadar hep aynı şeyi söylediler kadın öldü dirildi resmen 6 aylıkken var dediler bu sefer doğana kadar varmı yokmu öyle mi böyle mi stres stres çocuk maşallah Nur topu gibi eli ayağı sapasağlam büyüdü gitti bile. Boş yere tüm hamileliği stresle geçirdi. Dilerim senin içinin rahatlaması çok daha çabuk olur ikili test çok güzel çıkar Allah’ın izniyle bir sonraki gidişinde hayırlı haberlerle gel dilinden duayı eksik etme benimde dualarım şeninle
Hepinizden allah razı olsun ne desem bilemedim ne güzel dostluklar kazandık burda duygulandım yazdıklarınızı okuyunca moralim düzeldi.. ablama da ilk oğlunda kafası büyük özürlü doğar demişlerBelki başının altına aldı elini ondan göremediler kötüyü çağırma hemen iyi düşünelim iyi olsun 2 hafta sonra bi daha gidersin bizede güzel haberler verirsin
Bende aynı, annem diyor ki hamileliğin tadını bi çıkaramadın. Benimde düşük hikayelerim var diye böyle olduğumu düşünüyorum. İlk stresim kalp atışı var mı, sonra kalbi duyduk gelişimi normal mi, sonra kalp atmaya devam ediyor mu, bu aralar acaba engeli var mı, sonra ensesi kalın mı ? Yarın doktora gideceğim aşırı stresliyim aşamadım bu durumuBen de benzer psikolojide olabilirim. Öyle ki daha kimseye hamileliği haber vermedik. Ve bu hafta "acaba hala hayatta mı?" düşüncesiyle iki kez ultrasona girdim. (Pişmanım) önceki düşük sonrası böyle oldum.
Migrene benziyor. Benim de bu aralar oluyor. Yarim baş ağrısı olarak başlıyor sonra miğde bulantısı. Migren de gözlerde ışık çakması da oluyor. Hamilelik programlarında migren tetikleyebileceginiSelam hanimlar ..
Haftada en az 2.3 kez birden basima tepeden bir agri vuruyor sonra gozlerimde isiklar çakmaya basliyor migdem bulanmaya basliyorboyle bisi basina gelen varmi tansiyonmu acaba kac kez doktora gittim ama hep unutuyorum sormayi hamilelik oncesi boyle bi skntim yoktu
Sekeri ölçüyor musun nasıl? Ben insülin kullanıyorum. 1 hafta öncesine kadar şekerim çok dusuktu. Tokluklarim 90-100 çıkıyordu. Şimdi 200 e dayandıYok kiz nerde. Ben de sulu yemekten tiksindim . Cips çikolata kraker yani paketli gıdalar istiyor canım ve çok meyve yiyorum halbuki yasak gizli şekerim var dr dikkat et hatta hiç yeme demisti insuline başlamamak için ama boğazımı tutamıyorum meyve ye çok düştüm yemekten soğuyunca
Allah seni inandırsın kalbi atıyor mu 2022 yılında artık bunu bilen bir uygulama olmalı diyorum bazen hep bilmek istiyorum .. tedirginim gerginim Allah korktugumuzdan korusun .. bu sanırım kaybimizdan kaynaklı ilkinde çok rahattim randevu ya güle oynaya gidince yıkıldığım için kötü deneyim olarak kazındı tüm hücrelerime.. hep bi korku hele kontrole gittiğimde dr bebek iyi diyene kadar ki o kisa surede ömrümden ömür gidiyor desem yeridir Allah kucağımıza almayı nasip etsinBende aynı, annem diyor ki hamileliğin tadını bi çıkaramadın. Benimde düşük hikayelerim var diye böyle olduğumu düşünüyorum. İlk stresim kalp atışı var mı, sonra kalbi duyduk gelişimi normal mi, sonra kalp atmaya devam ediyor mu, bu aralar acaba engeli var mı, sonra ensesi kalın mı ? Yarın doktora gideceğim aşırı stresliyim aşamadım bu durumu
Alla alla benim tokluk 150 den aşağı değil neredeyse ama dr bana endokrinoloji yani şimdilik gerek yok insuline yemene dikkat et dedi .. seninki oldukça güzel ama insülin vermiş şaşırdım.. Ben de 26. Haftada yükleme için gideceğim inşallah insuline gerek yoktur zaten kan sulandirici igne kullanıyorum malum .. Ben ölçmüyorum bıraktım.. alet yüksek ölçunce acayip gerilip stres oliyordum bıraktım dr gerek yok dedi zaten diye .. bu ara cıvıttım ama toparlayacağım tatli ya ara vericem inşallahSekeri ölçüyor musun nasıl? Ben insülin kullanıyorum. 1 hafta öncesine kadar şekerim çok dusuktu. Tokluklarim 90-100 çıkıyordu. Şimdi 200 e dayandıyeme stilini değiştirmedim. Kahvaltıda hep aynı yerim. 100 den 190 çıktı. İnsülin arttirdim. Böyle yükselecek mi hep
Bu endişe zincirini bir yerde kırmak lazım.Bende aynı, annem diyor ki hamileliğin tadını bi çıkaramadın. Benimde düşük hikayelerim var diye böyle olduğumu düşünüyorum. İlk stresim kalp atışı var mı, sonra kalbi duyduk gelişimi normal mi, sonra kalp atmaya devam ediyor mu, bu aralar acaba engeli var mı, sonra ensesi kalın mı ? Yarın doktora gideceğim aşırı stresliyim aşamadım bu durumu
Dün aynısı bana oldu benimde ultrasonda bakarken doktor soldan bakıyo ama benim dün hep sağ kasığıma sancı girdiBenimde bebek normalde sağda, bugun hep sol kasıma sancı girdiBu bebişler nezman yukarı çıkıcak
Aynen dimi ilginç biraz sancı saplandı gün içindede , artık ne oluyor içerde bilemiyoruzDün aynısı bana oldu benimde ultrasonda bakarken doktor soldan bakıyo ama benim dün hep sağ kasığıma sancı girdiBi ara acaba gaz sancısımı gaz sancısı tek taraflı olur mu diye araştırdım bulamadım hayır bebek o taraftada değil neden o taraf sancıyor
Canım dur bakalım hemen üzülme. Haklısın endişelenmekte. Ama daha çok küçükler sen nifty test yaptırmışmıydın. Ultrason makinesi de etkili kıpırdandıysa yakalayamamıştırKızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğiminHaftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ?
Hadi güzel haberlerle gel canımAy inşaallah canım eğer tek plesantaysa tek yumurta ikizi oluyormuş.iki plesanta olursa çift yumurta..tek plesanta biraz riskliymiş.bebeklerin gelişimi açısından.bakalım yarın perinatoloji ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?