Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen ben de öyle sulu salçalı soğanlı yemeklerle aram berbat. Ben de meyveci oldum ki normalde aramam 15 hafta olsun normale döneriz inşallah yoksa yazık bebelere

Canım ne gelirse Allahtan tabiki ama benim üni hastanesinde koskoca prof koskoca yumurtalığımı görmemiş biri yok demişti daha bebeğin eli ne kadar ki görünsün 18 den önce detaylı bile yapmıyorlar telaşlanma bence.

Ay çok sevindim maşallah darısı başımıza

Benim görümcemin oğluna aynını dediler sakat kolu yok vs. İkiLi test üçlü test ne varsa yapıldı 6 aylık olana kadar hep aynı şeyi söylediler kadın öldü dirildi resmen 6 aylıkken var dediler bu sefer doğana kadar varmı yokmu öyle mi böyle mi stres stres çocuk maşallah Nur topu gibi eli ayağı sapasağlam büyüdü gitti bile. Boş yere tüm hamileliği stresle geçirdi. Dilerim senin içinin rahatlaması çok daha çabuk olur ikili test çok güzel çıkar Allah’ın izniyle bir sonraki gidişinde hayırlı haberlerle gel dilinden duayı eksik etme benimde dualarım şeninle

Belki başının altına aldı elini ondan göremediler kötüyü çağırma hemen iyi düşünelim iyi olsun 2 hafta sonra bi daha gidersin bizede güzel haberler verirsin

Kaniyormu off coo kotu geciriyo yavrum desene bizimi bi huzursuz keyfi yok trendyoldan bakayim bi ilaca gecmis olsun canım
Sağol canım çabucak çıksın kızçelerimizin dişleri
Bence ilk 2 ay zor olur biraz. Düzen oturması birde azıcık bi kıskançlık vs ama sonrası şahane olacak
Benim tam 4 yaş olacak sana özeniyorum Mikan seninde çocukların arası azdı dmi bide
Evet ya ama annem gelecek canım yazın burada kendi evlerinde kalıyolar inşallah çabucak geçer o zamanlae zaten büyüğünü en geç 2.5 yaşında yarım gün kreşe vericem.
Bence moralini hiç bozma böyle şeyler için çok çok erken. Doktorun bunun özellikle takibini yapar zaten. Üzüntün stresin daha zararlı canım.
Kızlar yarın yokmuşçasına bir paket cips yedim Yiyince de “e ben hamileyim, ne yaptım” diyerek bir korktum Umarım çok zararlı değildir
İlk gebeliğimde üç ay boyunca cipsle beslendim resmen. Bunda o kadar olmasa da yine de yiyorum hiç birşey olmaz korkmayın

mavibeyazzz kendi doktorunda sana soylemis bence hic sıkma canını. Allahın izni ile gorulecektir

mavibeyazzz inşallah güzel haberler ile gelirsin kaç hafta kaç gunluksun suan tam ?

Belki başının altına aldı elini ondan göremediler kötüyü çağırma hemen iyi düşünelim iyi olsun 2 hafta sonra bi daha gidersin bizede güzel haberler verirsin
Hepinizden allah razı olsun ne desem bilemedim ne güzel dostluklar kazandık burda duygulandım yazdıklarınızı okuyunca moralim düzeldi.. ablama da ilk oğlunda kafası büyük özürlü doğar demişler Çok sağlıklı maşallah.. İyi düşünelim iyi olsun

Ben de benzer psikolojide olabilirim. Öyle ki daha kimseye hamileliği haber vermedik. Ve bu hafta "acaba hala hayatta mı?" düşüncesiyle iki kez ultrasona girdim. (Pişmanım) önceki düşük sonrası böyle oldum.
Bende aynı, annem diyor ki hamileliğin tadını bi çıkaramadın. Benimde düşük hikayelerim var diye böyle olduğumu düşünüyorum. İlk stresim kalp atışı var mı, sonra kalbi duyduk gelişimi normal mi, sonra kalp atmaya devam ediyor mu, bu aralar acaba engeli var mı, sonra ensesi kalın mı ? Yarın doktora gideceğim aşırı stresliyim aşamadım bu durumu

Migrene benziyor. Benim de bu aralar oluyor. Yarim baş ağrısı olarak başlıyor sonra miğde bulantısı. Migren de gözlerde ışık çakması da oluyor. Hamilelik programlarında migren tetikleyebilecegini
okumustum. Ben de zaten vardı da

Sekeri ölçüyor musun nasıl? Ben insülin kullanıyorum. 1 hafta öncesine kadar şekerim çok dusuktu. Tokluklarim 90-100 çıkıyordu. Şimdi 200 e dayandı yeme stilini değiştirmedim. Kahvaltıda hep aynı yerim. 100 den 190 çıktı. İnsülin arttirdim. Böyle yükselecek mi hep

Allah seni inandırsın kalbi atıyor mu 2022 yılında artık bunu bilen bir uygulama olmalı diyorum bazen hep bilmek istiyorum .. tedirginim gerginim Allah korktugumuzdan korusun .. bu sanırım kaybimizdan kaynaklı ilkinde çok rahattim randevu ya güle oynaya gidince yıkıldığım için kötü deneyim olarak kazındı tüm hücrelerime.. hep bi korku hele kontrole gittiğimde dr bebek iyi diyene kadar ki o kisa surede ömrümden ömür gidiyor desem yeridir Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Alla alla benim tokluk 150 den aşağı değil neredeyse ama dr bana endokrinoloji yani şimdilik gerek yok insuline yemene dikkat et dedi .. seninki oldukça güzel ama insülin vermiş şaşırdım.. Ben de 26. Haftada yükleme için gideceğim inşallah insuline gerek yoktur zaten kan sulandirici igne kullanıyorum malum .. Ben ölçmüyorum bıraktım.. alet yüksek ölçunce acayip gerilip stres oliyordum bıraktım dr gerek yok dedi zaten diye .. bu ara cıvıttım ama toparlayacağım tatli ya ara vericem inşallah

Bu endişe zincirini bir yerde kırmak lazım.
Çünkü bebek dogduktan sonra da onun sağlığına dair endişeler hiç bitmeyecek. Kaygı düzeyi yüksek insanlar için ekstra zor dönemler.

Benimde bebek normalde sağda, bugun hep sol kasıma sancı girdi Bu bebişler nezman yukarı çıkıcak
Dün aynısı bana oldu benimde ultrasonda bakarken doktor soldan bakıyo ama benim dün hep sağ kasığıma sancı girdi Bi ara acaba gaz sancısımı gaz sancısı tek taraflı olur mu diye araştırdım bulamadım hayır bebek o taraftada değil neden o taraf sancıyor

Aynen dimi ilginç biraz sancı saplandı gün içindede , artık ne oluyor içerde bilemiyoruz gerçi happy momda, sancılar olabilir yazmış, belkide oyuzden

Canım dur bakalım hemen üzülme. Haklısın endişelenmekte. Ama daha çok küçükler sen nifty test yaptırmışmıydın. Ultrason makinesi de etkili kıpırdandıysa yakalayamamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…