Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de küvet kova maşrapa var ama fileyi sevmemistim. Bu yumuşak diye aldım. Oğlum kucukken yoktu bunlardan.

Arkadaşımın da ikizleri oldu yeni ikisi de erkek hep alışmışız bir erkek bir kıza ikisi aynı olunca garip geliyor Sağlıklı sıhhatli olsunlar da ikisi de evlat

oğluma dedim karnımda kardeşin olabilir doktora gideceğim netleşince sana söyleceğim dedim. Umarım kız olur dedi ben de dedim Allah biliyor annecim sen de karnımdayken cinsiyetini bilmiyorduk erkek olduğunu öğrendik dedim. Bu bir hediye gibi düşün dedim. Anne o zaman karnından oyuncak da çıkabilir dedi

Ayyy kıyamam yaa sessiz sessiz okuyordum mesajları seninkini görene kadar Allah’ın izniyle kardeşi doğunca artık bak kardeşin sana hediye oyuncak getirmiş dersiniz maşallah ikisine de Allah uzun ömürler versin Allah gönlünüze göre versin

Arkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?

Arkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Kalp atışını duyduğunda zaten sağlık ocağına gidiyosun Kan tahlilleri için illa ozman kaydını açıyolar

Slm arkadaşlar ikili teslerinize kaçıncı haftada gittiniz ben pazartesi Bayrampaşa devlet hastanesi gittim orda olmuyormuş

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Her çocuğun bir kardeşi olmalı gerçekten umarım çok iyi anlaşır tüm kardeşler, elele hep birlikte büyür ve yaş alırlar. Oğlum ilk kardeşinin kalp sesini duymaya gittiğimizde kaybettiğimizi doktordan duydu. Çok etkilendi. Sonraki kayıplardan haberi yok. Bunu da emin olmamakla bir biraz bahsettim. Bizimki de akıl. Hiç aklımıza gelmezdi böyle bir şeyin ihtimali bile. Herkese anlattı 3,5 yaşlarındaydı hala da unutmuyor. Onun için ayrı bir heyecanlıyım oğluma kardeş geldiği için hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı

Nerden bilecektiniz kaybedeceğinizi insan o durumun ihtimalini bile düşünmek istemezki. Biraz travma etkisi yaratmış sanırım o durum onda büyüyüncede film şeridi gibi kesik kesik hatırlar ama şimdi kardeşinin gelmesi bi tık kaybetme korkusuyla daha çok üzerine düşme ve abilik hissiyatını desteklemeye yardımcı bi durumda olabilir oda her şerde bi hayır var dedirtir umarım bu sayede o travmadan da kurtulur Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…